| Fejs ili spejs? | |
|
+19... Ellie .MiSs Dreamer.<3 bijač nj nj nj (: Koki bonesy koza heroina VVVVV .ZvieZzdica<3 malena. Miss Independent JustLike Miss Sunshine* zbunjolica. alternativka :] !dealno_loš@ ChocoGirl <3 23 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
.MiSs Dreamer.<3 Bravo..:)
Broj postova : 740 Lokacija : Vrtić iza kuće Registration date : 09.07.2009
| Naslov: Re: Fejs ili spejs? sub kol 29, 2009 6:42 pm | |
| | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Fejs ili spejs? sub kol 29, 2009 6:52 pm | |
| Facebook, imaš manje privatnosti XD | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Fejs ili spejs? sub kol 29, 2009 6:54 pm | |
| ja imam spejs.al ga ne koristim puno. samo si idem poslušat playlistu i to je to. i uploadat dvije-tri slike. imam čak 9 prijatelja.a-ha! ne opredjeljujem se ni za jedno ni drugo. | |
|
| |
bijač Ide, ide..
Broj postova : 284 Lokacija : U Lidlu. Jede burek. >.< Registration date : 27.08.2009
| |
| |
... Pravi forumaš!
Broj postova : 1442 Age : 33 Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: Fejs ili spejs? ned kol 30, 2009 2:19 pm | |
| puj i jedno i drugo,msn majka,taj fejs je takvo sugavo usrano nepodojeno govno da je strasno nesto i ono đubre koje ga je napravilo dabogda se popiknuo dok s nozem trci po stepenicama,to me tako jebeno iritira,kad neko svako malo jooj ajmoo se slikat za feeejs,ma mrs sta koga boli kifla di sam ja,s kim,zasto,kako i sta radim. I onda mi neko kao veli ma joj to imm sam tak da se dop s nekim i to,pa jbt msn je za dopisivanje i to a na fejsu se ni ne mos dop ko covjek u onom malo sugavom grdom kvadraticu,ma fuj,al ipak ga imam :D radi nekih shupaka koji nemaju msn pa moram imat hebeni fejs | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Fejs ili spejs? ned kol 30, 2009 2:23 pm | |
| | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Fejs ili spejs? ned kol 30, 2009 2:34 pm | |
| - ... je napisao/la:
- puj i jedno i drugo,msn majka,taj fejs je takvo sugavo usrano nepodojeno govno da je strasno nesto i ono đubre koje ga je napravilo dabogda se popiknuo dok s nozem trci po stepenicama,to me tako jebeno iritira,kad neko svako malo jooj ajmoo se slikat za feeejs,ma mrs sta koga boli kifla di sam ja,s kim,zasto,kako i sta radim. I onda mi neko kao veli ma joj to imm sam tak da se dop s nekim i to,pa jbt msn je za dopisivanje i to a na fejsu se ni ne mos dop ko covjek u onom malo sugavom grdom kvadraticu,ma fuj,al ipak ga imam :D radi nekih shupaka koji nemaju msn pa moram imat hebeni fejs
| |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Fejs ili spejs? pon kol 31, 2009 1:38 am | |
| - Amy je napisao/la:
- ... je napisao/la:
- puj i jedno i drugo,msn majka,taj fejs je takvo sugavo usrano nepodojeno govno da je strasno nesto i ono đubre koje ga je napravilo dabogda se popiknuo dok s nozem trci po stepenicama,to me tako jebeno iritira,kad neko svako malo jooj ajmoo se slikat za feeejs,ma mrs sta koga boli kifla di sam ja,s kim,zasto,kako i sta radim. I onda mi neko kao veli ma joj to imm sam tak da se dop s nekim i to,pa jbt msn je za dopisivanje i to a na fejsu se ni ne mos dop ko covjek u onom malo sugavom grdom kvadraticu,ma fuj,al ipak ga imam :D radi nekih shupaka koji nemaju msn pa moram imat hebeni fejs
hahahahaha xD ma fejs :D ^^zato i imam fejs xD da draga anuška zna kaj radim i s kim šta radim,kako radim i gdje radim:D da nebi širila neutemeljene tračeve :D ovak imam dokaz :) *amy,mislim da češ jedino ti znat o čem se radi :D | |
|
| |
nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Fejs ili spejs? pon kol 31, 2009 11:11 am | |
| - Amy je napisao/la:
- ... je napisao/la:
| |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Fejs ili spejs? pon kol 31, 2009 2:12 pm | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- Amy je napisao/la:
- ... je napisao/la:
hahahahaha xD ma fejs :D ^^zato i imam fejs xD da draga anuška zna kaj radim i s kim šta radim,kako radim i gdje radim:D da nebi širila neutemeljene tračeve :D ovak imam dokaz :) *amy,mislim da češ jedino ti znat o čem se radi :D Hm.. valjda te kuzim xD Nego.. Sto mislis, jel bi se ja mogla potuc s Aninom retardiranom sestricnom koja ima 16 godina? Mislim da bi mogla.. Nesto me zenska jebe u mozak sa spikama:"pusti anu na miru.. odjebi kujo mala..." | |
|
| |
... Pravi forumaš!
Broj postova : 1442 Age : 33 Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: Fejs ili spejs? pon kol 31, 2009 2:13 pm | |
| - JuSt SmiLe :D je napisao/la:
- Amy je napisao/la:
- ... je napisao/la:
a neg kaj :D taj ko je to smislil dok je bil mali su mu šnicle vjesali oko vrata da se bar cucki s njim igraju kad niko nece | |
|
| |
bijač Ide, ide..
Broj postova : 284 Lokacija : U Lidlu. Jede burek. >.< Registration date : 27.08.2009
| Naslov: Re: Fejs ili spejs? pon kol 31, 2009 2:16 pm | |
| | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Fejs ili spejs? pon kol 31, 2009 2:29 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- Amy je napisao/la:
- ... je napisao/la:
hahahahaha xD
ma fejs :D
^^zato i imam fejs xD da draga anuška zna kaj radim i s kim šta radim,kako radim i gdje radim:D da nebi širila neutemeljene tračeve :D ovak imam dokaz :)
*amy,mislim da češ jedino ti znat o čem se radi :D Hm.. valjda te kuzim xD Nego.. Sto mislis, jel bi se ja mogla potuc s Aninom retardiranom sestricnom koja ima 16 godina? Mislim da bi mogla.. Nesto me zenska jebe u mozak sa spikama:"pusti anu na miru.. odjebi kujo mala..." ne...al ja bi :D | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Fejs ili spejs? pon kol 31, 2009 4:35 pm | |
| Takve budale o kojima je Andrej gore govorio sam spamaju fejs. Istina, kog briga... ALI!; imam prijatelje koji ne žive tu u Rvackoj i s kojima se jedino tu mogu čuti i razmjeniti slike. Tako da... | |
|
| |
bijač Ide, ide..
| Naslov: Re: Fejs ili spejs? pon kol 31, 2009 4:41 pm | |
| - alternativka :] je napisao/la:
- Takve budale o kojima je Andrej gore govorio sam spamaju fejs.
Istina, kog briga... ALI!; imam prijatelje koji ne žive tu u Rvackoj i s kojima se jedino tu mogu čuti i razmjeniti slike. Tako da... da, to je istina. | |
|
| |
nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Fejs ili spejs? pon kol 31, 2009 10:56 pm | |
| - bijač je napisao/la:
- alternativka :] je napisao/la:
- Takve budale o kojima je Andrej gore govorio sam spamaju fejs.
Istina, kog briga... ALI!; imam prijatelje koji ne žive tu u Rvackoj i s kojima se jedino tu mogu čuti i razmjeniti slike. Tako da... da, to je istina. | |
|
| |
!v@ Bravo..:)
Broj postova : 795 Age : 29 Registration date : 23.06.2009
| Naslov: Re: Fejs ili spejs? uto ruj 01, 2009 12:19 pm | |
| | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fejs ili spejs? | |
| |
|
| |
| Fejs ili spejs? | |
|