| Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? | |
|
+12TotaLno druKčija kLinka:D Nika mala_klinka .muHa* Miss Independent Miss H. bombica Miss Sunshine* JustLike just.be malena. Ellie 16 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? pon kol 04, 2008 7:56 pm | |
| Hh, ja samo glupe teme otvaram ugl, da ne idem off topic , mislite li da se dovoljno brinete o svojim kucnim ljubimcima ili to vecinom obavljaju mama, tata, baka, djed, sestra/brat, netko sedmi . Znam neke kojima se to ne da ali ipak jako vole svoje ljubimce, hmm, prelijeni su za to ? Istinu na vidjelo{ ajme ja cu crknut , ko neki istrazitelj sam } |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? uto kol 12, 2008 7:03 pm | |
| Hm.....podragam ih... tepam im.... nekad im se sjetim promjenit vodu i dati jesti.... ma koga a zavaravam..... istina su samo prve dvije stvari...... o svemu drugome brinu maminko i tatinko.....heh ... [olakšala sam si dušu ovim priznanjem....NOT ] | |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? uto lis 28, 2008 4:25 pm | |
| isto ko ciciban sam ga pomazim al niš drugo to sve mama | |
|
| |
just.be Pravi forumaš!
Broj postova : 1438 Age : 30 Registration date : 07.11.2008
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? ned stu 16, 2008 3:09 pm | |
| ...hhh ja sve radim... setam, kupam , mazim, sisam kad je potrebno, cetkam... i sve kaj se mora radit
mama ju samo hrani... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? ned stu 16, 2008 4:05 pm | |
| Mislim da se dovoljno brinem,ali mogao bih i vise. |
|
| |
JustLike Bravo..:)
Broj postova : 644 Age : 31 Lokacija : Slavonski Brod/Pula Registration date : 08.12.2008
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? ned pro 14, 2008 1:43 am | |
| Ne brinem se uopce. Moj kucni ljubimac (brat) zna sam otic na WC,sam si uzme jest itd. XD Sve sam ga ja naucio. XD | |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? sub pro 20, 2008 3:25 pm | |
| pa...kind off, sort' off NOT realy hranim ih i mijenjam vodu ali premalo sam sa njima al potrudit ču se :Đ | |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? sub pro 20, 2008 4:09 pm | |
| vodim cucka van u šetnju,kad trea dam mu jest,ponekad ga i okupam. jedina mana. ne ČEŠLJA se. čupko mali. | |
|
| |
Miss H. Svaka čast :)
Broj postova : 5028 Age : 30 Registration date : 25.12.2008
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? pet pro 26, 2008 2:25 pm | |
| Huh, ja sve radim. Čistim ga, hranim ga, mjenjam vodu, tepam, mazim,... sve, sve, sve... hehe... al' već mi to ide na živce pa će to uskoro obavljati mama i tata | |
|
| |
Miss Independent Ide, ide..
Broj postova : 134 Age : 29 Lokacija : My world. Registration date : 12.01.2009
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? sub vel 28, 2009 11:40 pm | |
| ja ga pomazim, dam mu jest i pit, igram se s njim, počistim mu kutiju za nuždu tj. promijenim pijesak, počistim nered za njim kad nekaj razbaca (npr. stiropor ) ... al nekad kad ja ne stignem te stvari onda starci umjesto mene... |
|
| |
.muHa* Ide, ide..
Broj postova : 151 Age : 30 Registration date : 14.05.2009
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? pon vel 08, 2010 2:22 am | |
| nema veze sto se dugo ovdje nije postalo evo ja cu sada. moj pas i ja? nerazdvojni. aww ˘˘ svako u kuci kako kada nekad mama nekad tata nekad burazeri ne sudjeluju al eto. dakle svako se ekad pobrine za hranu i vodu. kako ko kada. ja cesljam svaki dan jer je to potrebno mom samoyedu. inace se oni cesljat moraju pa eto. igra maženje i tepanje te sve ostalo joj ne nedostaju. sve uuvijek ima. i nikad nije usamljena. :) đihaa. | |
|
| |
mala_klinka Svaka čast :)
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? uto vel 09, 2010 4:32 pm | |
| Dosta :D Ne mogu mu odoljeti kad je onako sladak Davam mu jesti, ceskam ga, mazim, jede mi iz ruke, a najbolji mi je kada dodje i onda me gura njuskicom jer on bi da ga mazim | |
|
| |
Nika Stalan član
Broj postova : 305 Age : 29 Registration date : 17.08.2009
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? sub vel 20, 2010 5:39 pm | |
| Em,puno. Al kad i da hocu,ne mogu malo. Oko konja najvise-jer i ima najvise posla. Od opreme za janjahe,za ciscenje,pa hranjenje,pa ciscenje staje,pa ciscenje njih,grive,jahanje itd. Oko zeceva. <3 mjenjanje piljevine,hranjenje,mazenje,i sl. Oko kornjaca mjenjanje vode,hranjenje I onda psi <3 to je nesto uz sto se budim i uz sto lezem spavat,jedem,disem,sve. ^^ Tak da <3 Oni su vellik dio mog zivota i volim se brinut o njima i da su mi zdravi i sretni. :D | |
|
| |
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? sub vel 20, 2010 9:33 pm | |
| - Nika je napisao/la:
- Em,puno. Al kad i da hocu,ne mogu malo.
Oko konja najvise-jer i ima najvise posla. Od opreme za janjahe,za ciscenje,pa hranjenje,pa ciscenje staje,pa ciscenje njih,grive,jahanje itd. Oko zeceva. <3 mjenjanje piljevine,hranjenje,mazenje,i sl. Oko kornjaca mjenjanje vode,hranjenje I onda psi <3 to je nesto uz sto se budim i uz sto lezem spavat,jedem,disem,sve. ^^ Tak da <3 Oni su vellik dio mog zivota i volim se brinut o njima i da su mi zdravi i sretni. :D Zeki mali :D | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? sub vel 20, 2010 10:09 pm | |
| Brinula sam se jako puno.Obožavala sam ga. Obožavam ga još uvjek. Sve bih dala da je opet tu,da ga mazim pazim,da pričam s njim ^^ Kako je on umro umro je i dio mene. Mrvek volim te ^^ | |
|
| |
Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? ned vel 21, 2010 3:17 am | |
| ajoj Ivy | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? ned vel 21, 2010 3:34 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? pet vel 26, 2010 6:29 pm | |
| mi ovdje razminirujemo tako da uzmemo po vreče mačaka i pasa pa bacimo na minirano polje |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? pet vel 26, 2010 8:29 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? pet vel 26, 2010 9:19 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? pet vel 26, 2010 10:13 pm | |
| Ajme :tuzni: Ja uopce ne zelim zamisljati sto bi se dogodilo da moj zeko umre | |
|
| |
Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? pet vel 26, 2010 11:52 pm | |
| Nije u svakom trenutku šala pozeljna -.- | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? pon oľu 01, 2010 1:27 am | |
| ja se ne šalim dajte se ljudi budite racionalni..sve je manje pasa lutalica i mačaka.. ne pitajte se kako to.. sad znate iz prve ruke |
|
| |
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? pon oľu 01, 2010 1:33 am | |
| Koji si ti debil>.< Nemoj se zajebavat sa tim stvarima | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? | |
| |
|
| |
| Koliko se zapravo brinete o svojim ljubimcima? | |
|