| Kako se osjećate u društvu simpatije? | |
|
+4bombica ChocoGirl <3 !dealno_loš@ zbunjolica. 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| |
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Kako se osjećate u društvu simpatije? sri kol 13, 2008 11:49 pm | |
| Uh...osjecam se zbunjeno i veri veri hepiiii.. Osjecam da bi mogla zagrlit cijeli swijet... E da, onda cesto powlacim frendice za rukav majice kolko sam izvan sebe.... I goworim:"Ewo ga, ewo ga"... Jooj, a owe subote ja prolazim s frendicama i on se dere:"ee, idete s nama" aaahhh=) Znam offtopic, al kad o njemu mogu stoljecima pisat.. | |
|
| |
ChocoGirl <3 Admin
Broj postova : 116 Lokacija : ..somewhere over the rainbow.. Registration date : 15.07.2008
| Naslov: Re: Kako se osjećate u društvu simpatije? sri kol 13, 2008 11:52 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako se osjećate u društvu simpatije? čet kol 14, 2008 6:18 am | |
| |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Kako se osjećate u društvu simpatije? čet kol 14, 2008 11:05 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: ... čet kol 14, 2008 12:24 pm | |
| onak...hepi sam...volim swe oko sebe... ludo se osječam... al se normalno ponašam... |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Kako se osjećate u društvu simpatije? čet kol 14, 2008 2:09 pm | |
| Hm...pošto više nemam simpatiju[wiiiiiii ]mogu reći kako sam se osjećala crvenim se, srce lupa sve u šesnajst i udari me nagli val topline...hehe | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Kako se osjećate u društvu simpatije? čet kol 14, 2008 2:17 pm | |
| - Ciciban je napisao/la:
- crvenim se, srce lupa sve u šesnajst i udari me nagli val topline...hehe
Potpisujem :)) | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako se osjećate u društvu simpatije? uto ruj 02, 2008 9:22 pm | |
| Um,trenutno uzbudeno,al i tuzno jer znam da nebu bil samnom.. |
|
| |
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Kako se osjećate u društvu simpatije? čet lis 23, 2008 10:10 am | |
| imam dvije trenutno ,pored jedne se osjećam ko da ću taj čas pisat test iz matematike ,a pored druge sam opuštena.. hihi.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako se osjećate u društvu simpatije? čet lis 23, 2008 11:33 am | |
| ^^ajuj,ajde da si priznala XD.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako se osjećate u društvu simpatije? čet lis 23, 2008 11:35 am | |
| hm,kaj se mene i moje simpatije tice ovak
ovo je moj svijet _____________________________________________________________________________ a ovo njegov
-.- |
|
| |
koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Re: Kako se osjećate u društvu simpatije? čet lis 23, 2008 3:11 pm | |
| - BubicA je napisao/la:
- Um,trenutno uzbudeno,al i tuzno jer znam da nebu bil samnom..
Potpis. Ali kad on ode, skačem od veselja. Kad me ne gleda, ja gledam njega i prehappy saaam...ou jeaaa | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako se osjećate u društvu simpatije? čet lis 23, 2008 5:03 pm | |
| trenutno nisam zaljubljena al evo vam dio jedne pjesme koju jako volim:
Drew looks at me, I fake a smile so he won't see
Drew talks to me, I laugh cause it's just so funny That I can't even see anyone when he's with me
I wonder if he knows he's all I think about at night
Drew walks by me, can he tell that I can't breathe? And there he goes, so perfectly, The kind of flawless I wish I could be She'd better hold him tight, give him all her love Look in those beautiful eyes and know she's lucky |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Kako se osjećate u društvu simpatije? pon lis 27, 2008 3:43 pm | |
| ja se ponašam ko kreten niš ne kažem a ak kažem onda to nema nikakvog smisla s onim o čem su on i još neko pričali.............s druge strane ak se dopam s njim onda nema problema jer me ne vidi pa mogu svašta reč bez straha al je ljepše uživo pričat | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako se osjećate u društvu simpatije? pon lis 27, 2008 6:36 pm | |
| dosta ravnodušno.. osim kad mi je bliiizu.. *srce joj lupa 100 na sat* | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako se osjećate u društvu simpatije? sri lis 29, 2008 12:31 am | |
| hmm...zbunjeno i uviek nes glupo izvalim i misli za mene da sam napusena streberica -.-' |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Kako se osjećate u društvu simpatije? sri lis 29, 2008 3:32 pm | |
| - BubicA je napisao/la:
- hmm...zbunjeno i uviek nes glupo izvalim i misli za mene da sam napusena streberica -.-'
ajoj ma ne misli to to smo se samo zajebavali | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako se osjećate u društvu simpatije? | |
| |
|
| |
| Kako se osjećate u društvu simpatije? | |
|