| Just My Luck (Peh do daske) | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Just My Luck (Peh do daske) pet kol 22, 2008 1:16 am | |
| Izuzetno plodan redatelj Donald Petrie ('Kako se riješiti frajera u 10 dana', 'Miss Congeniality'...) predstavlja se novom njujorškom romansom za koju su scenarij pisale Marlene King i Amy Harris, nekadašnja kreativna konzultantica 'Seksa i Grada', a među producentskim veličinama našao se i Bruce Willis. Kao mamac za teenage populaciju, poslužila je Lindsay Lohan, ovaj put u ulozi zlatne njujorške djevojke, dok je s druge strane, glavna muška uloga dodijeljena je relativno nepoznatom tv glumcu Chrisu Pineu kojem holivudski uspjeh zasad čitaju tek iz kave i graha. Ashley Albright (Lindsay Lohan) je najsretnija osoba u svemiru i čini se da joj sve u životu ide od ruke. U New Yorku, najužurbanijem gradu na svijetu, Ashley nikad ne mora čekati taksi, kad kupi srećku, odmah osvoji jack pot, a uz sve to ima i najbolji posao na svijetu. Ni to nije sve, u PR tvrtci u kojoj radi, ukazala joj se prilika da napreduje tako što će organizirati bal pod maskama za izdavačkog mogula Damona Phillipsa (Faizon Love) i njegovu kompaniju. S druge strane, Jake (Chris Pine) je magnet za nesreću. Radi kao čistač zahoda i ništa mu ne ide od ruke. Unatoč tome, Jake je optimist: Vjeruje da će mu se sreća jednog dana nasmiješiti i da će band McFly kojeg je otkrio postići izvanredan uspjeh. Želeći predati cd McFlya u ruke Phillipsu, Jake upada na manhattansku maskeradu. Između Jakea i Ashley odmah se stvori kemija, a samo jedan poljubac na plesnom podiju bit će dovoljan da se njihove sreće zauvijek zamijene. Izvor: Filmski.net |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Just My Luck (Peh do daske) pet kol 22, 2008 9:50 am | |
| znači to je taj film koji ste svi gledali sad se i meni gledaaa | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Just My Luck (Peh do daske) pet kol 22, 2008 11:33 am | |
| |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Just My Luck (Peh do daske) pet kol 22, 2008 12:55 pm | |
| Jooj, meni je film zakon.. Fora sadrzaj, a Chris Pine je mmmm Gledala ga dvaput takoder. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Just My Luck (Peh do daske) pet kol 22, 2008 3:48 pm | |
| Gledala sam ga 3 puta, predobar film sa super muzikom |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Just My Luck (Peh do daske) pet kol 22, 2008 5:52 pm | |
| Gledala dvaput.. odličan je.. svaka čast Annchy na ovoj temi.. hehe | |
|
| |
koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Re: Just My Luck (Peh do daske) pon lis 06, 2008 12:01 am | |
| I ja sam gledala film 3 puta...Ajmeeeee...Genijalan jeee.WoW...A McFly...Još veći WOW!!! | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Just My Luck (Peh do daske) pon lis 06, 2008 1:35 pm | |
| McFly!!!!!!!!!!!!!!!! Love ya guys!!!!!!!!! | |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
Broj postova : 1898 Age : 30 Lokacija : Room 27. Registration date : 11.09.2008
| Naslov: Re: Just My Luck (Peh do daske) pon lis 06, 2008 4:57 pm | |
| 3 puta. ^^ Neki dan ponovo. Awww. A zbog koga?? Baš se pitam. xD | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Just My Luck (Peh do daske) pon lis 06, 2008 7:58 pm | |
| - .Maya the lollipop. je napisao/la:
- 3 puta.
^^ Neki dan ponovo. Awww. A zbog koga?? Baš se pitam. xD i ja uglavnom zato gledam.. čak mie i mama rekla da joj je Dan lijep.. uuu | |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Just My Luck (Peh do daske) pon lis 06, 2008 10:21 pm | |
| eeej,moram si i ja posudit taj film,hh,previse pricate o njemu a ja blage neam kaj se tu desava.. | |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Just My Luck (Peh do daske) uto lis 07, 2008 12:31 am | |
| Hehe, i trebala bi.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Just My Luck (Peh do daske) uto lis 07, 2008 12:34 pm | |
| gledah,super je XD..al zaboravila sam malo radnju lol |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Just My Luck (Peh do daske) čet pro 18, 2008 7:58 pm | |
| hmm.morala bi još jednom pogledat. nisam već dugo. kojih mjesec dana. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Just My Luck (Peh do daske) | |
| |
|
| |
| Just My Luck (Peh do daske) | |
|