| Smijesni SMSovi :D | |
|
+5.muHa* Ellie alternativka :] zbunjolica. bombica 9 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Smijesni SMSovi :D čet kol 28, 2008 11:15 pm | |
| hihi Falis mi cijeli dan. Jedva cekam da te vidim. Da udjes u mene. Da dodjem na tebe. Da spavamo zajedno i postanemo jedno. Voli te tvoja pidjama. Moje je srce velika livada a ti si jedina krava koja pase na njoj. Kad gledam nebo vidim tebe, kad gledam sunce vidim tebe, kad gledam mjesec vidim tebe, DAJ SE MAKNI! Ujutro ne jedem jer mislim na tebe, popodne ne jedem jer mislim na tebe, navecer ne jedem jer mislim na tebe, po noci ne spavam jer sam gladan. Obavjestavamo vas da se radna akcija NISTA NAS NE SMIJE IZNENADITI odgadja za sutra zbog iznenadne kise. ~ |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| |
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Smijesni SMSovi :D pet kol 29, 2008 12:03 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Smijesni SMSovi :D pet kol 29, 2008 12:56 pm | |
| hh. stavite i vi nes! : ) |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Smijesni SMSovi :D pet kol 29, 2008 1:04 pm | |
| UDARNA VIJEST: istrazivanje iz Amerike: ljudi koji su losi u krevetu i koji nikada nemaju dobar SEX drze mobitel u desnoj ruci dok citaju poruke!!! Prema tome...
Znam i sama koliko ti znacim, koliko ti nedostajem, kako sam ti potrebna u ovom trenutku... zao mi je sto sam te zauvijek napustila. Tvoja pamet. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Smijesni SMSovi :D pet kol 29, 2008 1:17 pm | |
| |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Smijesni SMSovi :D pet kol 29, 2008 9:19 pm | |
| | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Smijesni SMSovi :D sub kol 30, 2008 12:29 pm | |
| MOJE JE SRCE VELIKA LIVADA A TI SI JEDINA KRAVA KOJA PASE NA NJOJ.
Prodajem kravu coupe, 91. godiste, metalic sarenu, aluminijska kopita, TDI-dojke, Hi-Fi urlanje, nisko profilne sunke, za 12.000 DM a moze i zamjena za konja koji ovo cita.
Tako lijepo lice...takva figura...te tajnovite oci...zanosan pogled...sexy govorrr...poljubac k'o u bajci...no dosta o meni, kako si mi ti? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Smijesni SMSovi :D pon ruj 01, 2008 10:56 am | |
| |
|
| |
.muHa* Ide, ide..
Broj postova : 151 Age : 30 Registration date : 14.05.2009
| Naslov: Re: Smijesni SMSovi :D ned svi 17, 2009 2:59 pm | |
| * želim s tobom voditi lju..lju... bimca u šetnju...
*Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
*Vaš racun za ovaj mjesec iznosi 1500 poljubaca, molimo da ga uplatite kod pošiljatelja ove poruke!
*Umro mi je djed, i ostavio 3 jutra duhana. Pošto si mi najbolja frendica, dat cu ti da mi popušiš jedno jutro. [/center] | |
|
| |
Miss H. Svaka čast :)
Broj postova : 5028 Age : 30 Registration date : 25.12.2008
| Naslov: Re: Smijesni SMSovi :D ned svi 17, 2009 6:39 pm | |
| hahahahahahahahaha. LoooL. ovo s djedom i duhanom. aaaaa. | |
|
| |
juhu Pravi forumaš!
Broj postova : 1947 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 22.03.2010
| Naslov: Re: Smijesni SMSovi :D pon oľu 29, 2010 10:57 pm | |
| Di si, srce, ovdje infarkt, dolazim večeras da te puknem...
Posalji ovu poruku stotinama prijatelja i nesto neocekivano ce se dogoditi - imaces praznu bateriju i veliki racun!
Dobar dan, ja sam mala radijacija i zivim u vasem mobilnom telefonu. Prilikom svakog razgovora ja vam polako unistavam mozdane celije i pospjesujem rak. Hvala.
Kosovsko udruzenje izbjeglica obavjestava vas da ste u nagradnoj igri osvojili Albanca. Upozorenje: ako ga ne podignete u roku 7 dana saljemo vam cijelu porodicu
Dvoje djece M-7 god. i Z-5 god., zdrave, vesele, lijepe i pametne, prodajem ili mijenjam za slicice Zivotinjskog carstva brojevi 69, 86 i 52.
Nitko nije tako lud, da bi pročitao cjelu ovu poruku. No, uvijek se nađe izuzetak...
Sta znace oznake ABCDEF za velicinu grudnjaka? A- A disu? B- Bar se vide! C- Cuclao bi ih. D- Dobre, dobre! E- Enormno dobre! F- Fuj silikon!!!
Priča se da trošiš plavušu bujnih grudi, plavih očiju, dugih nogu i lica rumena, samo šteta što je gumena! | |
|
| |
_Ivana_
Broj postova : 4 Age : 30 Lokacija : svagdje Registration date : 28.08.2010
| Naslov: Re: Smijesni SMSovi :D sub kol 28, 2010 10:00 am | |
| :lol: predobri su | |
|
| |
iva Svaka čast :)
Broj postova : 2555 Age : 29 Registration date : 08.05.2010
| Naslov: Re: Smijesni SMSovi :D sub kol 28, 2010 1:32 pm | |
| hahahaha. | |