..Teen Forum..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..Teen Forum..

..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =)

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Smijesni SMSovi :D

Go down 
+5
.muHa*
Ellie
alternativka :]
zbunjolica.
bombica
9 posters
Autor/icaPoruka
Gost
Gost
Anonymous

Smijesni SMSovi :D Empty
PostajNaslov: Smijesni SMSovi :D   Smijesni SMSovi :D Icon_minitimečet kol 28, 2008 11:15 pm

hihi :D

Falis mi cijeli dan. Jedva cekam da te vidim. Da udjes u mene. Da dodjem na tebe. Da spavamo zajedno i postanemo jedno. Voli te tvoja pidjama.

Moje je srce velika livada a ti si jedina krava koja pase na njoj. lol!

Kad gledam nebo vidim tebe, kad gledam sunce vidim tebe, kad gledam mjesec vidim tebe, DAJ SE MAKNI!

Ujutro ne jedem jer mislim na tebe, popodne ne jedem jer mislim na tebe, navecer ne jedem jer mislim na tebe, po noci ne spavam jer sam gladan.

Obavjestavamo vas da se radna akcija NISTA NAS NE SMIJE IZNENADITI odgadja za sutra zbog iznenadne kise.

~
[Vrh] Go down
bombica
Svaka čast :)
bombica

Broj postova : 4666
Registration date : 22.07.2008

PostajNaslov: Re: Smijesni SMSovi :D   Smijesni SMSovi :D Icon_minitimečet kol 28, 2008 11:44 pm

lol! predobro.. haha
[Vrh] Go down
zbunjolica.
zbunjolica.

Broj postova : 3115
Registration date : 21.07.2008

PostajNaslov: Re: Smijesni SMSovi :D   Smijesni SMSovi :D Icon_minitimepet kol 29, 2008 12:03 pm

haha haha lol!
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Smijesni SMSovi :D   Smijesni SMSovi :D Icon_minitimepet kol 29, 2008 12:56 pm

hh. stavite i vi nes! : )
[Vrh] Go down
Admin
Admin

Broj postova : 4612
Registration date : 13.08.2008

PostajNaslov: Re: Smijesni SMSovi :D   Smijesni SMSovi :D Icon_minitimepet kol 29, 2008 1:04 pm

UDARNA VIJEST: istrazivanje iz Amerike: ljudi koji su losi u krevetu i koji nikada nemaju dobar SEX drze mobitel u desnoj ruci dok citaju poruke!!! Prema tome...

Znam i sama koliko ti znacim, koliko ti nedostajem, kako sam ti potrebna u ovom trenutku... zao mi je sto sam te zauvijek napustila. Tvoja pamet.
[Vrh] Go down
http://marshmallowsgeneration.blog.hr
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Smijesni SMSovi :D   Smijesni SMSovi :D Icon_minitimepet kol 29, 2008 1:17 pm

haha haha haha
[Vrh] Go down
Ellie
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
Ellie

Broj postova : 1940
Registration date : 18.07.2008

PostajNaslov: Re: Smijesni SMSovi :D   Smijesni SMSovi :D Icon_minitimepet kol 29, 2008 9:19 pm

Predobro
[Vrh] Go down
http://bubblewrap.blog.hr
Admin
Admin

Broj postova : 4612
Registration date : 13.08.2008

PostajNaslov: Re: Smijesni SMSovi :D   Smijesni SMSovi :D Icon_minitimesub kol 30, 2008 12:29 pm

MOJE JE SRCE VELIKA LIVADA A TI SI JEDINA KRAVA KOJA PASE NA NJOJ.

Prodajem kravu coupe, 91. godiste, metalic sarenu, aluminijska kopita, TDI-dojke, Hi-Fi urlanje, nisko profilne sunke, za 12.000 DM a moze i zamjena za konja koji ovo cita.

Tako lijepo lice...takva figura...te tajnovite oci...zanosan pogled...sexy govorrr...poljubac k'o u bajci...no dosta o meni, kako si mi ti?
[Vrh] Go down
http://marshmallowsgeneration.blog.hr
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Smijesni SMSovi :D   Smijesni SMSovi :D Icon_minitimepon ruj 01, 2008 10:56 am

haha haha haha haha haha haha haha haha haha LOOL
[Vrh] Go down
.muHa*
Ide, ide..
Ide, ide..

Broj postova : 151
Registration date : 14.05.2009

PostajNaslov: Re: Smijesni SMSovi :D   Smijesni SMSovi :D Icon_minitimened svi 17, 2009 2:59 pm

* želim s tobom voditi lju..lju... bimca u šetnju...

*Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

*Vaš racun za ovaj mjesec iznosi 1500 poljubaca, molimo da ga uplatite kod pošiljatelja ove poruke!

*Umro mi je djed, i ostavio 3 jutra duhana. Pošto si mi najbolja frendica, dat cu ti da mi popušiš jedno jutro.

[/center]
[Vrh] Go down
Miss H.
Miss H.

Broj postova : 5028
Registration date : 25.12.2008

PostajNaslov: Re: Smijesni SMSovi :D   Smijesni SMSovi :D Icon_minitimened svi 17, 2009 6:39 pm

hahahahahahahahaha. LoooL. ovo s djedom i duhanom. aaaaa. Smijesni SMSovi :D 5987
[Vrh] Go down
juhu
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
juhu

Broj postova : 1947
Registration date : 22.03.2010

PostajNaslov: Re: Smijesni SMSovi :D   Smijesni SMSovi :D Icon_minitimepon oľu 29, 2010 10:57 pm

Di si, srce, ovdje infarkt, dolazim večeras da te puknem...

Posalji ovu poruku stotinama prijatelja i nesto neocekivano ce se dogoditi - imaces praznu bateriju i veliki racun!

Dobar dan, ja sam mala radijacija i zivim u vasem mobilnom telefonu. Prilikom svakog razgovora ja vam polako unistavam mozdane celije i pospjesujem rak. Hvala.

Kosovsko udruzenje izbjeglica obavjestava vas da ste u nagradnoj igri osvojili Albanca. Upozorenje: ako ga ne podignete u roku 7 dana saljemo vam cijelu porodicu

Dvoje djece M-7 god. i Z-5 god., zdrave, vesele, lijepe i pametne, prodajem ili mijenjam za slicice Zivotinjskog carstva brojevi 69, 86 i 52.

Nitko nije tako lud, da bi pročitao cjelu ovu poruku. No, uvijek se nađe izuzetak...

Sta znace oznake ABCDEF za velicinu grudnjaka? A- A disu? B- Bar se vide! C- Cuclao bi ih. D- Dobre, dobre! E- Enormno dobre! F- Fuj silikon!!!

Priča se da trošiš plavušu bujnih grudi, plavih očiju, dugih nogu i lica rumena, samo šteta što je gumena!
[Vrh] Go down
http://www.deviantart.com/ema3
_Ivana_

_Ivana_

Broj postova : 4
Registration date : 28.08.2010

PostajNaslov: Re: Smijesni SMSovi :D   Smijesni SMSovi :D Icon_minitimesub kol 28, 2010 10:00 am

:lol: predobri su Smijesni SMSovi :D 5987
[Vrh] Go down
iva
iva

Broj postova : 2555
Registration date : 08.05.2010

PostajNaslov: Re: Smijesni SMSovi :D   Smijesni SMSovi :D Icon_minitimesub kol 28, 2010 1:32 pm

hahahaha. :D
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Smijesni SMSovi :D   Smijesni SMSovi :D Icon_minitime

[Vrh] Go down

Smijesni SMSovi :D
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.