Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Minutaš (eng. Minutemen) sub ruj 27, 2008 11:36 pm | |
| Film donosi priču o trojici srednjoškolskih otpadnika koji uzdrmaju društvenu strukturu svoje škole kad izume vremeplov koji ih vraća 8 sati u prošlost, dovoljno daleko da promijene razgovore, događaje i interakcije koji će dovesti do toga da postanu obilježeni kao "nepodobni". Nepopularni maturant srednje škole Summerton, Virgil Fox, proveo je srednjoškolske godine obilježen kao bezveznjak, dok su njegovi prijatelji iz djetinjstva, Derek i Stephanie, postali dio "in" ekipe. No, kad se Virgil sprijatelji s kolegom učenikom Charliejem, čudom od djeteta koji je izmislio nevjerojatan vremeplov, misli da napokon može promijeniti svoj život. Na svoju stranu pridobiju i Zekea, školskog nasilnika, i trojka zajedno skuje plan da se vrati u prošlost, ispravi društvene nepravde u školi i spase sebe i ostale autsajdere od ključnih pogrešaka zbog kojih ih popularna gomila izbjegava. Da bi ostali anonimni, nazivaju se Minutašima. Ubrzo otkrivaju da mijenjanje tijeka vremena ima neočekivane posljedice. Vladini službenici sumnjaju da su upali u računalne, vrlo povjerljive datoteke, i njihovi se planovi još više izjalove kad stignu tajni agenti koji se žele domoći njihova vremeplova. izvor..kamo.hr dakle..ako imate doma HBO Comedy film ste mogli pogledat puno puta.. evo glavnih glumaca.. Jason Dolley kao Virgil Fox Nicholas Braun Luke Benward | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Minutaš (eng. Minutemen) ned ruj 28, 2008 3:17 pm | |
| nisam gledala :) mozda budem, tnx |
|
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Minutaš (eng. Minutemen) ned ruj 28, 2008 4:01 pm | |
| čini mi se fora, imam HBO Comedy pa budem pogledala kad bude | |
|
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: Minutaš (eng. Minutemen) ned ruj 28, 2008 4:42 pm | |
| pogledala budem skinula prepržila u kino otišla (akk je došo uopće) | |
|
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Minutaš (eng. Minutemen) ned ruj 28, 2008 9:50 pm | |
| Nznm za kina, al film je snimljen 2oo8..znači ove godine.. ajme odličan je.. javim dok bude na HBO Comedy.. | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Minutaš (eng. Minutemen) pon ruj 29, 2008 4:30 pm | |
| |
|
Ellie Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Minutaš (eng. Minutemen) pet lis 10, 2008 8:36 pm | |
| Sutra Minutaši na HBO Comedy u 15:15.. I da..zaboravila sam prije ispravit..krivo sam napisala u naslovu.. film se zove Minutaši.. pobjeglo mi to 'i'.. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Minutaš (eng. Minutemen) | |
| |
|