| Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) | |
|
+8!dealno_loš@ malena. VVVVV Ellie koza bombica Miss Sunshine* zbunjolica. 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) pon ruj 29, 2008 11:48 pm | |
| Pa,ovo nie problem,al ono...XD Ja onak..nes u skejterskom stilu..il u lunaparku..nekej slatko XD.. |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) uto ruj 30, 2008 2:37 pm | |
| nie mi važno di i kak i to...neg s kim..bitno mi je da je netko poseban,netko do kog mi je stalo,da mogu pamtit taj prvi kis zauvijek :))...tak da,bezvezno barenje s bilokim ne dolazi u obzir xd | |
|
| |
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) uto ruj 30, 2008 2:39 pm | |
| btw predlažem da nam prepričaju i oni koi su več doživjeli prvi kis,neki koji im je lijepi bio :) ostao u sjećanju... :) | |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) uto ruj 30, 2008 4:35 pm | |
| pa prvi kiss hm..., ove godine na moru x tako nevino, slatko x držažesno (lol) išli smo ja i moj dečko s mora Filip se navečer prošetati do mola i samo me poljubilo sve se desilo tako brzi i neočekivano i takkk slatkooooo još sam se od tad ja poljubila, al ništa nije dobro ko prvi kiss, vjerujte | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) uto ruj 30, 2008 6:38 pm | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) uto ruj 30, 2008 8:16 pm | |
| budeš vjeruj mi | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) uto ruj 30, 2008 11:00 pm | |
| |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) sri lis 01, 2008 6:51 pm | |
| muahaha..moj prvi je bio prije vise od godinu dana....i bilo je.. ...... ..... .... ... .. . ................ neam rijeci..presuper..hihi,kratko slatko,lijepo,romanticno,neodoljivo,prekrasno,ma.. ... .. . a sad s tim deckom nisam u dobrim odnosima,neg ga nemogu vidjet svojim ocima..ni on mene..krasan zavrsetak.. | |
|
| |
koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) ned lis 05, 2008 12:26 pm | |
| joj...Ja se još nisam...A imam takvu želju. Joj, tolko me to brine...Ali ok...Bude jednog dana, nadam se sa pravom osobom. Nije mi bitno gdje ni kada, nego s kim. Bitno mi je da to bude s osobom do koje mi je stavrno stalo, s kojom neću prekinuti odmah sljedeći dan. Mislim da je to nešto što će se pamtiti cijelog života pa je bitno da bude iskreno i s pravom osobom. Pozz | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) ned lis 05, 2008 4:11 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) ned lis 05, 2008 7:34 pm | |
| - ines.mmm je napisao/la:
- joj...Ja se još nisam...A imam takvu želju. Joj, tolko me to brine...Ali ok...Bude jednog dana, nadam se sa pravom osobom. Nije mi bitno gdje ni kada, nego s kim. Bitno mi je da to bude s osobom do koje mi je stavrno stalo, s kojom neću prekinuti odmah sljedeći dan. Mislim da je to nešto što će se pamtiti cijelog života pa je bitno da bude iskreno i s pravom osobom. Pozz
potpis |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) čet lis 16, 2008 4:07 pm | |
| bio....isto na moru u 8 mjesecu... slako =) |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) ned lis 19, 2008 10:18 pm | |
| hmm.. da se sjetim, pa naravno da se bum! xD pa.. bil smo u parku i odjedamput se dogodilo za prvi put dobro., neki način slatko poslije se ponovilo.. bolje hhh.. | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) pon lis 20, 2008 10:41 pm | |
| - lucija070 je napisao/la:
- hmm.. da se sjetim, pa naravno da se bum! xD
pa.. bil smo u parku i odjedamput se dogodilo za prvi put dobro., neki način slatko poslije se ponovilo.. bolje hhh.. A ko je on? A ko je on? A ko je on? | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) pon lis 20, 2008 11:03 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) uto lis 21, 2008 3:04 pm | |
| - Ciciban je napisao/la:
- lucija070 je napisao/la:
- hmm.. da se sjetim, pa naravno da se bum! xD
pa.. bil smo u parku i odjedamput se dogodilo za prvi put dobro., neki način slatko poslije se ponovilo.. bolje hhh.. A ko je on? A ko je on? A ko je on? da ko je on? ko je on'=) |
|
| |
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) uto lis 21, 2008 3:50 pm | |
| jeste znatiželjni.. neznate. | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) sri lis 22, 2008 8:17 pm | |
| - lucija070 je napisao/la:
- jeste znatiželjni..
neznate. A daj..nebum nikom rekla.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) sri lis 22, 2008 9:33 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) sri lis 22, 2008 11:06 pm | |
| a pa sveedno kaj ga neznamo..XD sam ti reci =) |
|
| |
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) čet lis 23, 2008 2:40 pm | |
| da, da,, ime luka mu bilo.zaptravo i je mu još. upoznala ga dok sam kod sestrićne spavala a slatki..mmm smeđa duža kosa, malo šiški ulaze u oči. sad se ja njega sjetila.. | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) čet lis 23, 2008 8:48 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) pet lis 24, 2008 12:11 pm | |
| hihi imam dvije frendice koje bi se složile s tim da je Luka najljepše ime.. | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) pet lis 24, 2008 3:07 pm | |
| - miwnič. je napisao/la:
- hihi imam dvije frendice koje bi se složile s tim da je Luka najljepše ime..
Luka, Karlo i Vanja.. najljepša muška imena | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) pet lis 24, 2008 8:09 pm | |
| vanja?!? meni se sestrična zove VANDA, xD (znam da nije isto) nkj me puklo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) | |
| |
|
| |
| Kako zamisljate svoj prvi poljubac (ako to vec niste dozivjeli) | |
|