| Mean Girls ( Opasne Djevojke ) | |
|
+4!dealno_loš@ zbunjolica. Ellie bombica 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Mean Girls ( Opasne Djevojke ) pon lis 06, 2008 10:25 pm | |
| Žanr: komedija, romansa Uloge: Lindsay Lohan, Lacey Chabert, Rachel McAdams, Lizzy Caplan, Tim Meadows Trajanje: 97' Godina izdanja: 2004. Zemlja: SAD Sadržaj: Petnaestogodišnja Cady Heron (Lindsay Lohan) dolazi u novu srednju školu North Shore nakon djetinjstva provedenog u Africi i odmah se nađe na meti proračunate i omiljene grupice koju predvodi hladna, ali lijepa Regina George (Rachel McAdams). Cadyin problem nije samo to što je nova i drugačija te ne kuži sva pravila igre, već i što se druži s Regininim bivšim dečkom Aaronom Samuelsom (Jonathan Bennett). Aron je, naravno, savršen primjerak jednog adolescenta – najveći frajer, cool, dobar učenik, dobar sportaš i ne bi ni mrava zgazio, pa kao takav postaje Cadyna prva ljubav. Tu su i Janis (Lizzy Caplan) i Damiana (Daniel Franzese), inteligentne umjetničke dušice koje osim što u Cady vide srodnu dušu, pa joj pokušavaju pomoći, žele vidjeti poraženu Reginu. One se trude preživjeti srednju školu bez da im itko povrijedi osjećaje, što se može smatrati pravim postignućem. S ozirom da je Regina najpopularnija plavušica duge kose koju navodno svi obožavaju, ali bi joj najradije spičili prst u oko prvom prilikom, uskoro cijela škola biva uvučena u borbu između popularnih i nepopularnih i pretvara se u prvoklasni festival zloće i opasnosti. A koliko djevojke mogu biti okrutne i opasne, pogledajte sami. |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Mean Girls ( Opasne Djevojke ) pon lis 06, 2008 10:26 pm | |
| | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Mean Girls ( Opasne Djevojke ) pon lis 06, 2008 10:46 pm | |
| | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Mean Girls ( Opasne Djevojke ) pon lis 06, 2008 11:18 pm | |
| lud mie tai film baš je kul | |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Mean Girls ( Opasne Djevojke ) uto lis 07, 2008 12:33 am | |
| predobar film...radnja super, i glumci...ma sve=) a taj "Aron" jaako slici decku iz moje skole tj.mojoj bivsoj simpatiji | |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Mean Girls ( Opasne Djevojke ) uto lis 07, 2008 9:48 am | |
| ^^awww,ja bi takvog decka u skoli.. *sliniii* | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mean Girls ( Opasne Djevojke ) uto lis 07, 2008 12:33 pm | |
| aime,gledala sam taj film,predobar je bil xd |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
Broj postova : 1898 Age : 30 Lokacija : Room 27. Registration date : 11.09.2008
| Naslov: Re: Mean Girls ( Opasne Djevojke ) uto lis 07, 2008 4:51 pm | |
| Kod tog filma volim što ga uvijek mogu gledat ispočetka i nikad mi nije dosadan. Jer neke filmove gledam jedan put i kolko god super bili, ne mogu ih gledat više puta. Ak kužite. :D | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mean Girls ( Opasne Djevojke ) uto lis 07, 2008 5:14 pm | |
| kuzim, tako je i meni |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: Mean Girls ( Opasne Djevojke ) uto lis 07, 2008 11:12 pm | |
| ja taj film obožavam jer je sve u njemu zapravo...istinito!!!!! postoje popularne i nepopularne ali najbolja mi je ona grupica cura koja se zove ''PLASTIC''!!!!!!!!! | |
|
| |
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Mean Girls ( Opasne Djevojke ) sri lis 08, 2008 5:10 pm | |
| - bombica je napisao/la:
- ^^awww,ja bi takvog decka u skoli.. *sliniii*
=) I jos hoda s najpopularnijom curom na skoli, ko ovaj Aron u filmu. Ali on je okej....sryte na offtopicu | |
|
| |
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Mean Girls ( Opasne Djevojke ) čet lis 09, 2008 12:11 pm | |
| - Scarlett je napisao/la:
- bombica je napisao/la:
=) I jos hoda s najpopularnijom curom na skoli, ko ovaj Aron u filmu. Ali on je okej....sryte na offtopicu a jel ona barem lijepa? | |
|
| |
| Naslov: Re: Mean Girls ( Opasne Djevojke ) čet lis 09, 2008 12:22 pm | |
| - LollypopXD je napisao/la:
- Scarlett je napisao/la:
- bombica je napisao/la:
=) I jos hoda s najpopularnijom curom na skoli, ko ovaj Aron u filmu. Ali on je okej....sryte na offtopicu a jel ona barem lijepa? kako kome, nije nist posebno..ima izblajhanu kosu...fuj... ali okej je ovako p.s.sad si mozemo dozvolit malo offtopicarenja kad nema anne ni kike buahaha.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Mean Girls ( Opasne Djevojke ) čet lis 09, 2008 12:23 pm | |
| hihihihi btw,kaj je s kikom,di je ona?? | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mean Girls ( Opasne Djevojke ) čet lis 16, 2008 4:03 pm | |
| ma fora film..jučer i prek jučer sam gledala...=)hh sviđa mi se... |
|
| |
koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Re: Mean Girls ( Opasne Djevojke ) ned lis 19, 2008 11:39 pm | |
| Obožavam taj filmmmmm...jajjjjj...ZAKON mi jeeeee...gledala ga 10 puta al ću još 20 sigurno! hihi...ja bi takvog dečka isto... | |
|
| |
| Naslov: Re: Mean Girls ( Opasne Djevojke ) ned lis 19, 2008 11:58 pm | |
| a ko ne bi ^^ =( samo nema ih bas danas sorite na offtopicu al ja cu plakat | |
|
| |
| |
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: Mean Girls ( Opasne Djevojke ) pon lis 20, 2008 4:21 pm | |
| gledala ga par puta,, imam ga negdje i doma.. a ja bi dečka poput Arona.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mean Girls ( Opasne Djevojke ) | |
| |
|