| priznajem=) | |
|
+38dazed_and_confused juhu proud nobody SmiLle. Anonimna mršavi_pas bonesy .MiSs Dreamer.<3 †Blair witch† TotaLno druKčija kLinka:D Fleur Fenrir † morbid.puppet † nj nj nj (: !v@ ~iZZiLiCiOuS. ^^* rawr heroina ... just_another_girl Martuanne .ZvieZzdica<3 petra keksiĆ. Miss Independent Miss H. JustLike bombica just.be alternativka :] malena. .Maya. zbunjolica. koza VVVVV !dealno_loš@ Miss Sunshine* Ellie 42 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: priznajem=) ned lis 26, 2008 1:47 pm | |
| priznajem-da sam užasno sretna -da ga volim -mrzim vrijeđanja -da mi se sviđa od cicibanke frizura |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: priznajem=) ned lis 26, 2008 4:14 pm | |
| priznajem da zapravo neznam kaj mislim uvezi jednog dečka - da mi drago kaj je mala plava sretna - da cjeli dan pijem cedevitu - da navečer moram čitat na misi a neda mi se...neeee | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: priznajem=) ned lis 26, 2008 4:15 pm | |
| priznajem -da mie jaaaaaako žao zbog luke -da polako završavam svoju, takoreći knjigu -da jedva čekam da tu istu knjigu pokažem učiteljici barbari | |
|
| |
| Naslov: Re: priznajem=) ned lis 26, 2008 6:12 pm | |
| priznajem da sam plakala danas na kraju filma Spidermana 3, ne baš na kraju ali blizu kraja je.. ugl. umro je (u filmu) James Franco koji u filmu glumi Harrya, Peterovog najboljeg prijatelja! | |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: priznajem=) ned lis 26, 2008 6:17 pm | |
| - lucija070 je napisao/la:
- priznajem da sam plakala danas na kraju filma Spidermana 3, ne baš na kraju ali blizu kraja je..
ugl. umro je (u filmu) James Franco koji u filmu glumi Harrya, Peterovog najboljeg prijatelja! priznajem da sam i ja pustila koju suzu na ovo priznajem da me iznenadilo ka sam vidila neke nove stvari na forumu priznajem da sam zadovoljna sa svime priznajem da bi htjela jos podforuma | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: priznajem=) pon lis 27, 2008 6:33 pm | |
| priznajem ~ ° da sam baš hepi sad ° da mi se sviđa forum ° da želim samo da bude svjetloplavo ovo tu sve di se piše ° da želim da napokon budem zaljubljena u nekog dečka,svi nedostupni. -.- ° da bi trebala pisat lektiru ° da mi se neda pisat lektiru ° da uvijek pokušam napisat bilo kaj,al kad god otvorim tu knjigu tak mi je zanimljiva da ju samo počnem čitat i onda na kraju niš ne napravim ( Smogovci ) ° da se dopisujem trenutno s jednom curom koja me jako često živcira,a sad nekak ne ° da mi se jede nešto ° da oću one reebokice ° da mislim da ću ih uskoro dobit ° da sam danas vidla nekolko jako slatkih dečki ° da sam i dalje hepi ° da me nekak počinje glava bolit ° da mi se jede Milky Way koji nisam jela 100 god ° da sam danas imala jako uspješan dan u školi ° da sutra najvjerojatnije neće bit tolko uspješan ° da sutra pišem test iz matematike,Bog mi pomogao ° da ne znam zakaj sam se ovolko raspisala ° da mislim da je to zato kaj mi je ovak lijepi forum pa kaj više pišem to mi ljepše zgleda..lol..kajgod ° priznajem,priznajem....~ | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: priznajem=) pon lis 27, 2008 8:20 pm | |
| priznajem -da sam stavrno zaljubaljena -da sad s piskorom(oni koji znaju ko je to) -da su me danas dečki kod tine šopali saa šlaogom -da sam dobre volje -da obožavam ovaj forum -da volim ove smajliće: |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: priznajem=) uto lis 28, 2008 10:39 pm | |
| priznajm da mi se pol toga na forumu neda čitat.. da sam danas uživala u utakmici iako smo izgubile.. da sam dala dosta koševa..nznm napamet da nekad nisam pretjerano skromna[primjer iznad] | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: priznajem=) uto lis 28, 2008 10:43 pm | |
| priznajem
da smo dobili testove iz fizike xd da sam kemiju napisala kaaaatastrofalno da sam ljuta na samu sebe da sam sad bolja s nekim osobama da jedva cekam ic sa silvijom u op da volim modu |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
Broj postova : 1898 Age : 30 Lokacija : Room 27. Registration date : 11.09.2008
| Naslov: Re: priznajem=) uto lis 28, 2008 10:51 pm | |
| - Annchy~ je napisao/la:
- priznajem
da sam kemiju napisala kaaaatastrofalno da sam ljuta na samu sebe Potpis. xD [grr, kemija] | |
|
| |
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: priznajem=) pet lis 31, 2008 12:39 am | |
| priznajem ~ -da sam dobila 5 iz matematike iz nekog listića i 3 iz testa. -da me živcira fizika. -da me povijest živcira isto kolko i fizika. -da me živcira to što i dalje ne znam ništa na karti za zemljopis. -da me ljuti to kaj sam apsolutno sve iz lektire napisala osim prokletog kratkog sadržaja.uvijek mi je ili predug il nekaj slično. -da sam izračunala kad ću otprilike bit na porti.a to je sljedeće godine -.-(u sljedećem polugodištu :D) -da me stvarno jako živcira biologija koju je trebala pitat.a nije.i makar nisam naučila bar bi se riješila toga.al dobro.dobro. -.-'' -da zbilja NE VOLIM školu,tj.nastavu,a baš ni školu kao zgradu previše. -da me nervira što u zadnje vrijeme umjesto da u školu ulazimo u 5 do 8,ulazimo u 10 do 8. -i tako dalje -.- | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: priznajem=) ned stu 02, 2008 9:59 pm | |
| priznajem- -da gaa volim i to jako -da mi puno ljudi iz škole ide na žive -da mrzim pušenje i pušače -da ne pušim(al sam probala) -da mi se pije bambus -da bi novi mob -da volim svoj blog -da mi se zapravo sviđa moja nova vesta -da te ne podosim(Irena) -to sve kaj sam napisala |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: priznajem=) ned stu 02, 2008 10:20 pm | |
| priznajem da jedino ja i frendica nismo pile u petak i da smo bas ponosne na sebe gahaha priznajem da me zivcira cura koja je rekla mami da smo bili u pubu lokali , a ona je to proglasila svima -.-" |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: priznajem=) ned stu 02, 2008 10:22 pm | |
| priznajem -da sam sretna kaj sam napisala lektiru -da mi fali frendica iz djetinjstva -da sutra pišemo test iz zemljopisa a meni se neda učit -da sam šopingholičarka -da sam premršava -da sam previše zaljubljena -da mi komp sere -da ipak volim sestru iako stalno govorim da ju mrzim -da bi se najradije napila -da mi ponekad dođe da se ubijem -da sam užasna osoba -da previše ogovaram -da sam štreberica i da uvijek sve znam -da sam premršava -da mi se ne sviđa kak zgledam -da hoću sjedit s mirnom -da neznam kaj da još napišem | |
|
| |
| Naslov: Re: priznajem=) pon stu 03, 2008 12:06 am | |
| - mawa brineta je napisao/la:
- priznajem
-da sam sretna kaj sam napisala lektiru -da mi fali frendica iz djetinjstva -da sutra pišemo test iz zemljopisa a meni se neda učit -da sam šopingholičarka -da sam premršava -da sam previše zaljubljena -da mi komp sere -da ipak volim sestru iako stalno govorim da ju mrzim -da bi se najradije napila -da mi ponekad dođe da se ubijem -da sam užasna osoba -da previše ogovaram -da sam štreberica i da uvijek sve znam -da sam premršava -da mi se ne sviđa kak zgledam -da hoću sjedit s mirnom -da neznam kaj da još napišem ma niš tebi ne fali awww ti bi sjedila samnom sry na offtopicu | |
|
| |
| Naslov: Re: priznajem=) pon stu 03, 2008 12:13 am | |
| priznajem da sam iz lektire dobila 5, a nisam prečitala nit jednu starnicu..haha - da mi se spava - da mi se nede u školu - da jedva čekam zimske praznike i Božić - da sam se šišala.. lol | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: priznajem=) uto stu 04, 2008 3:53 pm | |
| priznajem -da volim lagati -da ne glumim kak mi neki vele -da nisam skromna -da volim marke(convers,nike,adidas[kak se več piše] -da mi se ne sviđa mjesto u kojem živim -da ne volim neke od prijatelja -da se pravim pred puno osoba da su mi prijatelji -da mi je danas u školi bilo užasno -da sam živčan -da oču napraviit novi blog -da ga možda napravim^^ -da volim crno -da mrzim rozno -da se vrača ljubav prema TOKIO HOTELU -da sam glupa |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: priznajem=) ned stu 09, 2008 12:23 am | |
| priznajem -da se ne slažem s puno mišljenja ljudi -da se mrzim -da mi se ovaj fforum sve manje i manje sviđa( brzuvrede) -da imam svoje razloge -da ne podnosim neke osobe -da sam živčana -da me boli kad neko vrijeđa th -da sam ljuta na sebe -da ne volim glupe osobe -da sam zaljubljena al da hoču noramlnu vezu -da tražim nekog boljeg -da tražim bolji svjet -da se oču ubit |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: priznajem=) ned stu 09, 2008 12:25 am | |
| priznajem da: mi se ovaj forum sve više sviđa, da istinski uživam u životu, da obožavam nutellu, da sam se ipak nadala da ću danas van, da mrzim fejkere, da se bojim neuspjeha, da sam teški perfekcionist, da jako, jako volim bez obzira na sve :) | |
|
| |
just.be Pravi forumaš!
Broj postova : 1438 Age : 30 Registration date : 07.11.2008
| Naslov: Re: priznajem=) ned stu 09, 2008 1:03 am | |
| priznajem: (uff)
*da mi idu klinci na zivce al da sam i ja klinka *da mi se neda ic u srednju *da bi natrag u vrtic i onaj fkng jebni pjescanik da se cjeli dan igram i da nemoram nis ucit *da se bojim odrast *da neznam dal da vjerujem u Boga ili ne *da volim pedere i neam nis protiv njih *da necu vise pisat jer ak bude prevelik post vam se nece dat citat.. tak da.. poslje vise pisem... | |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: priznajem=) ned stu 09, 2008 1:23 am | |
| ..priznajem *da sam trenutno tuzna.. *da razmisljam o glupim stvarima.. *da mi fali moj ziletic i da zelim novi.. *da sam danas puno jela i sada zalim.. *da me boli trbuh.. *da zelim slusati muziku,al neznam koju.. *da zelim postati bolja osoba.. *da mi trenutno fali netko za razgovor.. *da vas ne zelim zamarati sa svojim glupostima.. *da mi je ovo zadnje priznanje.. | |
|
| |
just.be Pravi forumaš!
| Naslov: Re: priznajem=) ned stu 09, 2008 2:39 pm | |
| aww bombica.. nemoj tako..
priznajem *da sam skuzila kad sam bolje volje da sve mi ide bolje u zivotu *da nesmijem bit u bedu *da volim zajebavat *da mi je msn dojadio -.- | |
|
| |
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: priznajem=) čet stu 13, 2008 12:24 am | |
| ..priznajem *da baš volim ovaj forum *da mie dns bilo bas super u gradu *da sam hepi jer sam vidjela jednog decka nakon 100 godina.. *da sam tuzna *da nisam zadovoljna sama sa sobom *da se unistavam stalno i trujem *da sam ovisna o internetu *da mrzim ucenje *da zelim decka *da su neki ljudi fkt komplicirani *da mi je ovo zadnje priznanje u ovom postu.. | |
|
| |
just.be Pravi forumaš!
| Naslov: Re: priznajem=) čet stu 13, 2008 12:27 am | |
| - bombica je napisao/la:
- ..priznajem
*da baš volim ovaj forum *da mie dns bilo bas super u gradu (*da sam hepi jer sam vidjela jednog decka nakon 100 godina..) ajd ovo jedino nije.... *da sam tuzna *da nisam zadovoljna sama sa sobom *da se unistavam stalno i trujem *da sam ovisna o internetu *da mrzim ucenje *da zelim decka *da su neki ljudi fkt komplicirani *da mi je ovo zadnje priznanje u ovom postu.. potpis. (neda mi se pisat) bombica me uskratila muka | |
|
| |
| Naslov: Re: priznajem=) čet stu 13, 2008 12:27 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: priznajem=) | |
| |
|
| |
| priznajem=) | |
|