| Ah...ta ljubav... | |
|
+5Ellie VVVVV !dealno_loš@ zbunjolica. koza 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... uto lis 28, 2008 7:43 pm | |
| | |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... uto lis 28, 2008 8:46 pm | |
| | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| |
| |
koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... uto lis 28, 2008 10:12 pm | |
|
Zadnja promjena: Iness*; čet srp 08, 2010 1:42 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... sri lis 29, 2008 3:36 pm | |
| | |
|
| |
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... čet stu 20, 2008 3:15 pm | |
| ne moras bit u vezi da bi bio hepi =) | |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... čet stu 20, 2008 10:30 pm | |
| - Scarlett je napisao/la:
- ne moras bit u vezi da bi bio hepi =)
lol da moraš onda ja nikad nebi bila hepi | |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... pet stu 21, 2008 11:26 am | |
| trenutno iam decka.al ne mislim da je to neka ozbiljna veza. i on i ja iamo premalo godina za takve prave stvari a i premalo smo zajedno,tak da..al ko zna,jednog dana i btw slazem se s miwnich i kuki,koja je nemilosrdno promijenila ime u našim godinama,nemozes davat zivot za nekog. i ko normalan bi to napravio,a tolko je toga jos pred nama. nitko s ovog foruma nie jos ni srednju zavrsio,a kamoli da umire zbog nekog.. i btw kuki,znam na kaj mislis kad pricas o takvoj ljubavi. imala sam priliku to iskusit.i svidjelo mi se.kad je bilo dobro. dok se ne svadate je sve oke. al sad me proslo aaaw,lav in d er.. | |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... pet stu 21, 2008 12:09 pm | |
| o.O cijeli život ti se ubiti vrti oko ljubavi i škole
heej, pa ovo je tek moj prvi post u ovom topicu, čudno...xD imam ja simpatiju, ali bojim se napravit prvi korak, a i on, i dopisujemo se prek MSN-a, ali nezz nemremo si priznat
p.s OČUUUU (želim) DA SE ANččIII VRATIII!!!!!!!
D= | |
|
| |
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... pet stu 21, 2008 2:03 pm | |
| - bombica je napisao/la:
- trenutno iam decka.al ne mislim da je to neka ozbiljna veza.
i on i ja iamo premalo godina za takve prave stvari a i premalo smo zajedno,tak da..al ko zna,jednog dana
i btw slazem se s miwnich i kuki,koja je nemilosrdno promijenila ime u našim godinama,nemozes davat zivot za nekog. i ko normalan bi to napravio,a tolko je toga jos pred nama. nitko s ovog foruma nie jos ni srednju zavrsio,a kamoli da umire zbog nekog..
i btw kuki,znam na kaj mislis kad pricas o takvoj ljubavi. imala sam priliku to iskusit.i svidjelo mi se.kad je bilo dobro. dok se ne svadate je sve oke. al sad me proslo
aaaw,lav in d er.. kad mi se jednostavno sviđaju malo ozbiljnije veze...ono, lijepo mi je znati da netko misli na mene,da mu je stalo do mene i da razumije moje probleme... uzivam kad mi posalje neku slatku porukicu ili kad kaze da mu fale moje puse al slazem se s tobom bombica, mi smo premladi da bi uopce i razmisljali o nasoj dalekoj buducnosti, ono, nije da cemo se vjencat, al tko zna offtopic:kuki mi je bilo malo bedasto | |
|
| |
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... pet stu 21, 2008 2:04 pm | |
| - teen_girl je napisao/la:
- o.O cijeli život ti se ubiti vrti oko ljubavi i škole
heej, pa ovo je tek moj prvi post u ovom topicu, čudno...xD imam ja simpatiju, ali bojim se napravit prvi korak, a i on, i dopisujemo se prek MSN-a, ali nezz nemremo si priznat
p.s OČUUUU (želim) DA SE ANččIII VRATIII!!!!!!!
D= offtopic al nema veze Ma ona je maher za komp, sigurno ce to brzo sredit.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... pet stu 21, 2008 5:01 pm | |
| ja se boji mnajviše prvog susreta.... ono;saćmo se nać :S ne znam što tada...zajedno(u vezi) ste al...??? pomozte...brzoo |
|
| |
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... pet stu 21, 2008 9:57 pm | |
| - +.babsi.+ je napisao/la:
- ja se boji mnajviše prvog susreta.... ono;saćmo se nać :S
ne znam što tada...zajedno(u vezi) ste al...??? pomozte...brzoo uff tako je i meni bilo prije jedno dva tjedna... a pa bit ce neugodno na pocetku, nije to nis strasno pocnite pricat o skoli, ili o tako necem...pa ce onda on nes rec, pa ce ti vec bit lakse, iz minute u minutu..ajme sta ja pricam napomena:ako dode do one neugodne tisine, KISS KISS KISS mi smo se dogovorili da cemo to radit kad ne budemo znali sta rec | |
|
| |
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... pet stu 21, 2008 10:08 pm | |
| kuki opce nie bedasto meni je bilo bas slatko,al jbg. ma ljubav je carska,obozavam ju,trenutno i slazem se,da,jako je lijepo kad ti neko pokazuje male znakove paznje.aww.. onak,ujutro se probudim,i vidim poruka..=) odma mi je ljepsi dan i te neugodne tisine mrzim,pogotovo na pocetku. tj.meni to nije bio pocetak. to je bilo samo prijateljstvo,barem s njegove strane. onak,meljemo i meljemo i meljemo. i odjednom neamo o cemu vise. -.-'' al ajd,proradilo je to.najbolje je pocet se zajebavat il tak neš,prvo kaj ti padne na pamet. i bit ce dobro | |
|
| |
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... pet stu 21, 2008 10:12 pm | |
| - bombica je napisao/la:
- kuki opce nie bedasto meni je bilo bas slatko,al jbg.
ma ljubav je carska,obozavam ju,trenutno i slazem se,da,jako je lijepo kad ti neko pokazuje male znakove paznje.aww.. onak,ujutro se probudim,i vidim poruka..=) odma mi je ljepsi dan
i te neugodne tisine mrzim,pogotovo na pocetku. tj.meni to nije bio pocetak. to je bilo samo prijateljstvo,barem s njegove strane. onak,meljemo i meljemo i meljemo. i odjednom neamo o cemu vise. -.-'' al ajd,proradilo je to.najbolje je pocet se zajebavat il tak neš,prvo kaj ti padne na pamet. i bit ce dobro a vidis ja ih bas volim, onda imamo priliku za radit nes drugo, hehe, mislim na ali zapravo dobro si i rekla, na pocetku, jer kasnije kad nekoga poznajes duze uopce nije bed ona tisina...nestane te neugodnosti..bar ja tako mislim | |
|
| |
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... pet stu 21, 2008 10:47 pm | |
| kasnije ti to nie bitno..jer ti je samo bitno da budes s tom nekom osobom,kaj god da radili i di god da bili.. al kad su faze upoznavanja i to,onda to bas i nije zgodno.. | |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... pet stu 21, 2008 11:09 pm | |
| awww, samo bez nervoze nezz baš zapravo kako je to, ne ljubim se baš ali ako je to dojam od onoga prvog kisa | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... sub stu 22, 2008 12:07 am | |
| a daaaj,mrzim waaas...ja sam vjecito sama..ono,jedini za kojeg znam da je bil u mene je neki luzer iz naseg razreda (bez uvrede..) |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... sub stu 22, 2008 12:26 pm | |
| ljubav.. kaje to?!hm.. već neko vrjeme nisam zaljubljena. i dobro mi samoj al naravno ljepo je i imat nekog.hahah | |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... sub stu 22, 2008 1:37 pm | |
| - BubicA je napisao/la:
- a daaaj,mrzim waaas...ja sam vjecito sama..ono,jedini za kojeg znam da je
bil u mene je neki luzer iz naseg razreda (bez uvrede..) potpis | |
|
| |
Martuanne Stalan član
Broj postova : 409 Age : 29 Lokacija : Asteroid B 612 Registration date : 07.03.2009
| |
| |
koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... pon svi 25, 2009 2:39 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ah...ta ljubav... | |
| |
|