..Teen Forum..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..Teen Forum..

..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =)

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Pjevajte nešto ljubavno...

Go down 
+2
VVVVV
koza
6 posters
Autor/icaPoruka
koza
Bravo..:)
Bravo..:)
koza

Broj postova : 683
Registration date : 05.10.2008

Pjevajte nešto ljubavno... Empty
PostajNaslov: Pjevajte nešto ljubavno...   Pjevajte nešto ljubavno... Icon_minitimeuto lis 21, 2008 4:20 pm

Koje su vam omiljene ljubavne pjesme?? Plačete li često uz njih kad razmišljate o svojoj nesretnoj ljubavi??

Ja volim poslušati Cry - Rihanna, Stick with you - PCD, Baby Love - Nicole Scherzinger, Bleeding love - Leona Lewis.... Nekad pustim suzu...ali samo dok sam tužna... in love
[Vrh] Go down
VVVVV
Svaka čast :)

Broj postova : 2461
Registration date : 18.10.2008

PostajNaslov: Re: Pjevajte nešto ljubavno...   Pjevajte nešto ljubavno... Icon_minitimeuto lis 21, 2008 4:40 pm

dok sam u bedu zbog ljubavi. zna se poslušat svakakvih pjesmi
neke od starih izvođača.. bryan adams - please forgive me, I need somebody
magazin - bol, briga me (stare pjesme, znam)
avril.. i ima svašta
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Pjevajte nešto ljubavno...   Pjevajte nešto ljubavno... Icon_minitimeuto lis 21, 2008 11:27 pm

hmmm...pa ja se uvijek skoro rasplacem na waiting in vain od bob marleya..
a dobra mie i pjesma malo je malo dana..mislim ono,nije srceparajuca al meni je kul =)XD
[Vrh] Go down
Ellie
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
Ellie

Broj postova : 1940
Registration date : 18.07.2008

PostajNaslov: Re: Pjevajte nešto ljubavno...   Pjevajte nešto ljubavno... Icon_minitimesri lis 22, 2008 8:16 pm

Paa..not alone..uglavnom..
[Vrh] Go down
http://bubblewrap.blog.hr
Melanie
Ide, ide..
Ide, ide..
Melanie

Broj postova : 110
Registration date : 03.08.2009

PostajNaslov: Re: Pjevajte nešto ljubavno...   Pjevajte nešto ljubavno... Icon_minitimeuto kol 04, 2009 5:59 pm

True Crime - bivše ljubavi (...al onda sam skužio, neke stvari shvatio, da fkt je bzvz da zbog tebe patim još, stalno kriviš mene kao nema gore osobe, a u biti zapitaj se i pogledaj svoje postupke... volio te, bolilo me, slomilo me, noći moje nisu bile iste jer tu nisu bile oči tvoje i stvarno briga me dal tebe još to boli sve, nebi me ostavila i pustila da voliš me....)

True Crime - baš ti lijepo stoje suze (...misliš da nisi vrijedna, misliš da nisi lijepa, ti digni glavu gore, nekad je ljubav slijepa, al plakat molim te nemoj... nije vrijedno da suze ti liješ dok drugi se smije neko...)

Jizzy - zadnja prilika (....znam da te ja ne zaslužujem, al molim te da mi daš još samo tu zadnju priliku... volim te...)

tih sam se pjesama naslušala....
[Vrh] Go down
rawr
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!

Broj postova : 1691
Registration date : 02.05.2009

PostajNaslov: Re: Pjevajte nešto ljubavno...   Pjevajte nešto ljubavno... Icon_minitimeuto kol 04, 2009 6:10 pm

definitivno the cult- painted on my heart <3
[Vrh] Go down
just_another_girl
just_another_girl

Broj postova : 7848
Registration date : 16.03.2009

PostajNaslov: Re: Pjevajte nešto ljubavno...   Pjevajte nešto ljubavno... Icon_minitimesri kol 05, 2009 1:15 am

Whitesnake - Is This Love --> Is this love that Im feeling, Is this the love, that Ive been searching for is this love or am I dreaming, this must be love, cos its really got a hold on me

Hari Rončević - Moje si more --> Moje si more još pamtim nebo u očima moje si more more bez kraja i obala more bistro ka dan i jedino njim plovit znam

Prljavo Kazaliste - Heroj ulice --> Uvijek sam sanjao da je neko drugo vrijeme ja bih bio Romeo, a ti Juliet

Hladno Pivo - Pitala si me --> Ova pjesma o tebi, koja si mi sve na svijetu,ovaj pokušaj da kažem ne izrecivo,nikad se neće naći na nekom CD-u,imati naslov, cijenu i barcode...

Oasis - Wonderwall --> I don't believe that anybody feels the way I do about you now|| And after all you're my wonderwall

Six Pence None The Richer - Kiss Me --> Kiss me out of the bearded barley nightly, beside the green, green grass swing, swing, swing the spinning step you wear those shoes and I will wear that dress.

eto to je samo mali dio :)
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Pjevajte nešto ljubavno...   Pjevajte nešto ljubavno... Icon_minitime

[Vrh] Go down

Pjevajte nešto ljubavno...
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-