| Pjevajte nešto ljubavno... | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Pjevajte nešto ljubavno... uto lis 21, 2008 4:20 pm | |
| Koje su vam omiljene ljubavne pjesme?? Plačete li često uz njih kad razmišljate o svojoj nesretnoj ljubavi?? Ja volim poslušati Cry - Rihanna, Stick with you - PCD, Baby Love - Nicole Scherzinger, Bleeding love - Leona Lewis.... Nekad pustim suzu...ali samo dok sam tužna... | |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: Pjevajte nešto ljubavno... uto lis 21, 2008 4:40 pm | |
| dok sam u bedu zbog ljubavi. zna se poslušat svakakvih pjesmi neke od starih izvođača.. bryan adams - please forgive me, I need somebody magazin - bol, briga me (stare pjesme, znam) avril.. i ima svašta | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pjevajte nešto ljubavno... uto lis 21, 2008 11:27 pm | |
| hmmm...pa ja se uvijek skoro rasplacem na waiting in vain od bob marleya.. a dobra mie i pjesma malo je malo dana..mislim ono,nije srceparajuca al meni je kul =)XD |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Pjevajte nešto ljubavno... sri lis 22, 2008 8:16 pm | |
| Paa..not alone..uglavnom.. | |
|
| |
Melanie Ide, ide..
Broj postova : 110 Age : 30 Lokacija : Špansko <3 <3 zg Registration date : 03.08.2009
| Naslov: Re: Pjevajte nešto ljubavno... uto kol 04, 2009 5:59 pm | |
| True Crime - bivše ljubavi (...al onda sam skužio, neke stvari shvatio, da fkt je bzvz da zbog tebe patim još, stalno kriviš mene kao nema gore osobe, a u biti zapitaj se i pogledaj svoje postupke... volio te, bolilo me, slomilo me, noći moje nisu bile iste jer tu nisu bile oči tvoje i stvarno briga me dal tebe još to boli sve, nebi me ostavila i pustila da voliš me....)
True Crime - baš ti lijepo stoje suze (...misliš da nisi vrijedna, misliš da nisi lijepa, ti digni glavu gore, nekad je ljubav slijepa, al plakat molim te nemoj... nije vrijedno da suze ti liješ dok drugi se smije neko...)
Jizzy - zadnja prilika (....znam da te ja ne zaslužujem, al molim te da mi daš još samo tu zadnju priliku... volim te...)
tih sam se pjesama naslušala.... | |
|
| |
rawr Pravi forumaš!
Broj postova : 1691 Age : 30 Lokacija : with him... in prison <3 Registration date : 02.05.2009
| Naslov: Re: Pjevajte nešto ljubavno... uto kol 04, 2009 6:10 pm | |
| definitivno the cult- painted on my heart <3 | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Pjevajte nešto ljubavno... sri kol 05, 2009 1:15 am | |
| Whitesnake - Is This Love --> Is this love that Im feeling, Is this the love, that Ive been searching for is this love or am I dreaming, this must be love, cos its really got a hold on me
Hari Rončević - Moje si more --> Moje si more još pamtim nebo u očima moje si more more bez kraja i obala more bistro ka dan i jedino njim plovit znam
Prljavo Kazaliste - Heroj ulice --> Uvijek sam sanjao da je neko drugo vrijeme ja bih bio Romeo, a ti Juliet
Hladno Pivo - Pitala si me --> Ova pjesma o tebi, koja si mi sve na svijetu,ovaj pokušaj da kažem ne izrecivo,nikad se neće naći na nekom CD-u,imati naslov, cijenu i barcode...
Oasis - Wonderwall --> I don't believe that anybody feels the way I do about you now|| And after all you're my wonderwall
Six Pence None The Richer - Kiss Me --> Kiss me out of the bearded barley nightly, beside the green, green grass swing, swing, swing the spinning step you wear those shoes and I will wear that dress.
eto to je samo mali dio :) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pjevajte nešto ljubavno... | |
| |
|
| |
| Pjevajte nešto ljubavno... | |
|