| Postoje li čarolije i Potter svijet? | |
|
+17.MiSs Dreamer.<3 .ZvieZzdica<3 † morbid.puppet † nj nj nj (: !v@ Gereb34 bonesy bezerker keksiĆ. alternativka :] Miss Sunshine* bombica zbunjolica. VVVVV malena. !dealno_loš@ Ellie 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Postoje li čarolije i Potter svijet? pon stu 03, 2008 10:04 pm | |
| Iako mislim da vjernici [pod tim mislim kršćani] ne bi baš smjeli puno razmišljat o tome, ali to je samo moje mišljenje, mislim da ni ne postoji takav svijet. Čarobnjaci, vještice i to. Priznajem, da me to zanima i volim čitat knjige [Potter] i filmove kojih ima ko bjelog graha. Ono kaj me zanima je vaše mišljenje. | |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? pon stu 03, 2008 10:39 pm | |
| Ne vjerujem u to.. Premda je i meni zanimljivo citati u tome u knjigama, gledati takve filmove i sl.. Moje misljenje je da to ne postoji, izvan granica nase maste ofcors | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? pon stu 03, 2008 10:41 pm | |
| ma fora je to kad netko smisli i sve, al to je izmisljeno i ne postoji :) |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? pon stu 03, 2008 10:51 pm | |
| ne vjerujem al bi mi bilo super da idemo u školu ko u knjizi harry potter vjerujem u neke gatare al ni to baš nie sigurno sve u svemu ne vjerujem | |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? pon stu 03, 2008 10:57 pm | |
| ee da bar ima ta škola hogwarts da bar da, to je knjiga i vjerojatno ne postoji al da bar.. kažem ti sad sam opet prolupala s njim i počela sam filme gledat njegve opet,,hahah =) | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? uto stu 04, 2008 12:45 am | |
| paa nije kršćanski itd..vjerovat u magiju i znam da je to sve zapravo trik,kad pročitaš takvu knjigu,onako potakne te na razmišljanje,misliš si jel to stvarno ili nije,, al ja vjerujem u sve to.tj skoro sve.zato kai,nisu sve ljudi sami izmislili.kaj vi mislite otkud je njima to došlo,recimo vile vilenjaci i to..pa sigurno je nekad davno neš bilo...ili je i sad,samo što mi koristimo tolko malo mozga i s takvim smo stvarima zaokupljeni da ne vidimo ništa.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? uto stu 04, 2008 3:55 pm | |
| ne mislimda to postoji...al bih voljela hm...volim gledat takve filmove i to ...al ne vjerujem u to MAŠTA RADI SVAŠTA |
|
| |
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? uto stu 04, 2008 7:53 pm | |
| - MALA PLAWA je napisao/la:
MAŠTA RADI SVAŠTA istina | |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? sri stu 05, 2008 3:04 pm | |
| nebih znala | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? sri stu 05, 2008 9:39 pm | |
| - lucija070 je napisao/la:
- sad sam opet prolupala s njim i počela sam filme gledat njegve opet,,hahah =)
i ja.. i čitat knjige..zapravo sve sam ih pročitala.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? sri stu 05, 2008 10:43 pm | |
| - Ciciban je napisao/la:
- lucija070 je napisao/la:
- sad sam opet prolupala s njim i počela sam filme gledat njegve opet,,hahah =)
i ja.. i čitat knjige..zapravo sve sam ih pročitala.. žal mi malo kaj je ta knjiga zadnja došla u knjižnicu.. sad znam da je kraj. da nema više djelova, iščekivanja kraja..ajme ah jedva čekam da filmi izađu pa da dokraja i film vidim dok ena pročita knjigi ide kod mene.. | |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? čet stu 06, 2008 10:46 pm | |
| pa možda kažete da sam luda ali da, mislim da postoji, negdje tamoo daleko sve je moguče, NADA umire POSLJEDNJA, zar ne? xDD
volim harry potera, to mi je najdraža knjiga, pa čak ju i sumrak nemože nadmašiti ;D | |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? pet stu 07, 2008 12:41 pm | |
| - teen_girl je napisao/la:
- pa možda kažete da sam luda ali da, mislim da postoji, negdje tamoo daleko
sve je moguče, NADA umire POSLJEDNJA, zar ne? xDD
volim harry potera, to mi je najdraža knjiga, pa čak ju i sumrak nemože nadmašiti ;D slažem se harry potter je zakon, mislim i sumrak je super al harry potter je stvarno najbolja knjiga koju sam pročitala, a pročitala sam sve njegove knjige | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? pet stu 07, 2008 4:26 pm | |
| nope..ne vjerujem..ali zanimljivo mi je o tome čitat. uostalom, kome nije...čarolije, vampiri, mistika...sve što je oduvijek ljude zanimalo, a do dan-danas je neobjašnjeno.^^ | |
|
| |
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? pet stu 07, 2008 10:58 pm | |
volim harry potera, to mi je najdraža knjiga, pa čak ju i sumrak nemože nadmašiti ;D slažem se s prvim djelom a sad,ne može mi niedno nadmašit drugo,podjednako obožavammm hehe btw moja mama umire posljednja ( zove se Nada xD ) | |
|
| |
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? pet stu 07, 2008 11:03 pm | |
| - miwnič. je napisao/la:
- teen_girl je napisao/la:
volim harry potera, to mi je najdraža knjiga, pa čak ju i sumrak nemože nadmašiti ;D slažem se s prvim djelom a sad,ne može mi niedno nadmašit drugo,podjednako obožavammm hehe
btw moja mama umire posljednja ( zove se Nada xD ) i moja mama zofe se Nada=) |
|
| |
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? pet stu 07, 2008 11:07 pm | |
| heheh al otišla sam malo u offtopic :) | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? pet stu 07, 2008 11:26 pm | |
volim harry potera, to mi je najdraža knjiga, pa čak ju i sumrak nemože nadmašiti ;D I ja volim Pottera i Weaslyje.. pogotovo blizance.. ugl, ja sam neki dan razmišljala, možda fakat postoji taj svijet.. tko zna? i neću da se snime filmovi..!!!!o Potteru, mislim | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? pet stu 07, 2008 11:50 pm | |
| ja mislim da postoje paralelni svjetovi,znaci da ne postoji samo nas svemir neg jos pedeset drugih ak ne i vise =) a heri potera se bojim malo xd |
|
| |
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? pet stu 07, 2008 11:51 pm | |
| - BubicA je napisao/la:
- ja mislim da postoje paralelni svjetovi,znaci da ne postoji samo nas svemir neg jos pedeset drugih ak ne i vise =) a heri potera se bojim malo xd
i ja, i ja! iss, nas dvije imamo skoro identične poglede na neobjašnjive stvari i pojave :O | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? sub stu 08, 2008 12:02 am | |
| - alternativka :] je napisao/la:
i ja, i ja! iss, nas dvije imamo skoro identične poglede na neobjašnjive stvari i pojave :O wee xD lol,ajde da imam istomisljenicu =) |
|
| |
keksiĆ. Ide, ide..
Broj postova : 222 Age : 34 Lokacija : Lalaland. Registration date : 29.01.2009
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? čet sij 29, 2009 8:56 pm | |
| | |
|
| |
bezerker Ide, ide..
Broj postova : 148 Registration date : 27.04.2009
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? pon tra 27, 2009 9:47 pm | |
| ne postoji magija u smislu kako je napisano u harry potteru isl., ali postoje stvari koje bi neki mogli nazvat magijom poput astralne projekcije, telepatije, isl. | |
|
| |
bonesy Svaka čast :)
Broj postova : 2162 Age : 29 Registration date : 31.05.2009
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? sri lip 17, 2009 12:08 am | |
| Potter svijet ne postoji, ali magija i čarolija definitivno postoje. Samo ne onakvim kakvim je većina nas upoznata, baba roga i vještice u negativnom smislu. Kad se bolje informiraš, shvatiš da se cijeli drugi svijet vrti oko toga i jednostavno je previše komplicirano da bi bilo izmišljeno... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Postoje li čarolije i Potter svijet? | |
| |
|
| |
| Postoje li čarolije i Potter svijet? | |
|