| (anti) tokio hotel | |
|
+23just_another_girl TotaLno druKčija kLinka:D koza Anonimna vikicaa. Mary Fleur heroina SmiLle. .MiSs Dreamer.<3 Feanor † morbid.puppet † !v@ Koki Miss Sunshine* malena. bombica VVVVV !dealno_loš@ just.be zbunjolica. Ellie alternativka :] 27 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: (anti) tokio hotel sub stu 08, 2008 11:58 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 12:00 am | |
| baš me briga vrijeđaj te ih kolkom hočete !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boli me baš me briga znam da ih nevole boli me K*** |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 12:00 am | |
| oke..ovo je možda malo pretjerano.. nisam ja nikakav njihov fan, al ovo već nije fer.. | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 12:01 am | |
| kaj nije fer? | |
|
| |
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| ja tebe fkt ne kužim prvo tu pi*diš na sve kaj ih vrjeđaju, a sad te boli k? | |
|
| |
just.be Pravi forumaš!
Broj postova : 1438 Age : 30 Registration date : 07.11.2008
| kai nie fer.. to kaj ljudi kazu svoje misljenje.. lol | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 12:03 am | |
| - miwnič. je napisao/la:
- kaj nije fer?
pa da se otvara ova tema.. zamisli si da tebi vrjeđaju bend do kojeg ti je stalo.. | |
|
| |
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 12:04 am | |
| - ...just.be...<3 je napisao/la:
- kai nie fer.. to kaj ljudi kazu svoje misljenje.. lol
potpis i onda očekuju da budemo iskreni. damn i s ljudima. | |
|
| |
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 12:05 am | |
| - Ciciban je napisao/la:
- miwnič. je napisao/la:
- kaj nije fer?
pa da se otvara ova tema.. zamisli si da tebi vrjeđaju bend do kojeg ti je stalo.. aha,pa to se slažem. al mislim da nije cilj ove teme vrijeđat bend koji se maloj plawoj sviđa,nego raspravit to sve,da se više ne kačimo oko toga na svakoj temi u kojoj spomenemo TH..kaj ne? | |
|
| |
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 12:07 am | |
- Ciciban je napisao/la:
- miwnič. je napisao/la:
- kaj nije fer?
pa da se otvara ova tema.. zamisli si da tebi vrjeđaju bend do kojeg ti je stalo.. aha,pa to se slažem. al mislim da nije cilj ove teme vrijeđat bend koji se maloj plawoj sviđa,nego raspravit to sve,da se više ne kačimo oko toga na svakoj temi u kojoj spomenemo TH..kaj ne? pa nisu svi vrjeđali bend, a uostalom tema je otvorena da bi se iznjela svoja mišljenja. dakle, ona mogu biti i pozitivna, ali i negativna. uostalom, chill out, mislim da su svi to preozbiljno shvatili:) | |
|
| |
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 12:08 am | |
| vjerojatno su svi to tak ozbiljno shvatili jer je ovo prva..hm..svađa na ovom forumu :/ | |
|
| |
just.be Pravi forumaš!
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 12:08 am | |
| - alternativka :] je napisao/la:
- ...just.be...<3 je napisao/la:
- kai nie fer.. to kaj ljudi kazu svoje misljenje.. lol
potpis
i onda očekuju da budemo iskreni. damn i s ljudima. yup.. potpis.. a mala skuzit ces s vremenom da je ovo glupo sta se ljutis , a kad to skuzis neces vise slusat th.. hehe | |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 12:09 am | |
| slazem se s miwnič ova je tema otvorena da ne bi isli u offtopic | |
|
| |
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 12:09 am | |
- vjerojatno su svi to tak ozbiljno shvatili jer je ovo prva..hm..svađa na ovom forumu
:/ ali ja to i dalje ne smatram svađom -.- | |
|
| |
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 12:10 am | |
| pa nie svađa baš prije sukob interesa. :) | |
|
| |
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 12:11 am | |
| ili možda iznošenje vlastitih mišljenja :) kako god bilo, svađa sigurno nije. a ako je to netko tako shvatio... e pa, onda mi je žao :) | |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 12:26 am | |
| nemam komentara.. ne slušam ih, ne volim ih baš ali baš me briga kaj su takvi to je njihov stil oni to vole a diljem svjeta ima njihovih obožavatelja možda ih vi ne podnosite. al nemojte vrjeđat ako ih neko voli, i prisutan je na ovom forumu i vjerojatno bi vama bilo grozno da se izvrjeđa vaša grupa, pjevač, pjevačica i podržavam vaša neka mišljenja.. al ipak janju to boli inemojte reči da ih ne vrjeđate jer ih vrjeđate "ma katastrofa, sad mi se gade nekak. " neke vaše izjave slobodno vi recite svoje mišljenje.. kako god al ipak. nit ja ih nevolim.. al bože mili nit neznam za njih,pa nemam neki razlog za pljuvanje ih slušam druge pjevače i držim ih se..a TH ko voli pa nek sluša vi ne volite al neki vole i to je njihovo "pravo" koga budu slušali! ne mislim da je svađa.još-hah | |
|
| |
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 12:29 am | |
| - lucija070 je napisao/la:
- i vjerojatno bi vama bilo grozno da se izvrjeđa vaša grupa, pjevač, pjevačica
nope :) | |
|
| |
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 12:30 am | |
| - alternativka :] je napisao/la:
- lucija070 je napisao/la:
nope :) kak ne? | |
|
| |
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 12:31 am | |
- alternativka :] je napisao/la:
nope :) kak ne? pa njoj ocito nije stalo do misljenja drugih... a MALOJ PLAWOJ je...to ju pogađa, pa je zato tako, hm, burno reagirala =) | |
|
| |
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 12:31 am | |
| - Scarlett je napisao/la:
- miwnič. je napisao/la:
- alternativka :] je napisao/la:
nope :) kak ne? pa njoj ocito nije stalo do misljenja drugih... a MALOJ PLAWOJ je...to ju pogađa, pa je zato tako, hm, burno reagirala =) tako nekako | |
|
| |
just.be Pravi forumaš!
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 12:48 am | |
| nope ni meni.. puno ljudi mrzi cajke. mene bas boli zanjih. i nezz kak se neko moze ljutit.. lol. pa kak ce onda opce u zivotu se ponasat. nor ak neko nece voljet njezinu frizuru il nes takvog. pa kaj ce se derat ne te ljude. aj dont get it. pa prihvatis da neki ljudi vole nest a neki ne. da smo svi drukciji i bok. =)
| |
|
| |
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 1:08 am | |
| - ...just.be...<3 je napisao/la:
- nope ni meni..
puno ljudi mrzi cajke. mene bas boli zanjih. i nezz kak se neko moze ljutit.. lol. pa kak ce onda opce u zivotu se ponasat. nor ak neko nece voljet njezinu frizuru il nes takvog. pa kaj ce se derat ne te ljude. aj dont get it. pa prihvatis da neki ljudi vole nest a neki ne. da smo svi drukciji i bok. =)
točno to. :) ti npr slušaš cajke, koje ja fkt nikad nisam voljela, a opet ja slušam npr metal koji vjerojatno ti ne voliš. i kaj sad? ja i dalje smatram da si ti fora i super cura...^^ | |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 1:11 am | |
| ne kuzim zkj bi se neko ljutio ak se nekom ne svida muzika kaj slusa.. mislim ja slusam cajke,a to pol ljudi nemre podnjet i svi stalno govore kak je to smece,seljaci itd itd itd..a mene bas briga,ko da je tocno odredeno ko kaj mora slusat il kak se oblacit.. tokio hotel ne volim,jer opcenito ne slusam takvu vrstu muzike i nema se ko kaj ljutit zbog tog.. | |
|
| |
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel ned stu 09, 2008 1:17 am | |
| - bombica je napisao/la:
- ne kuzim zkj bi se neko ljutio ak se nekom ne svida muzika kaj slusa..
mislim ja slusam cajke,a to pol ljudi nemre podnjet i svi stalno govore kak je to smece,seljaci itd itd itd..a mene bas briga,ko da je tocno odredeno ko kaj mora slusat il kak se oblacit.. tokio hotel ne volim,jer opcenito ne slusam takvu vrstu muzike i nema se ko kaj ljutit zbog tog.. jedan veliki potpis postedila si me pisanja | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: (anti) tokio hotel | |
| |
|
| |
| (anti) tokio hotel | |
|