| Punk glazba | |
|
+3!dealno_loš@ VVVVV alternativka :] 7 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Punk glazba ned stu 09, 2008 10:05 pm | |
| ajmo, popljujte me | |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: Punk glazba ned stu 09, 2008 10:09 pm | |
| nabroji kaj slušaš, pjevači, glazba.. | |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Punk glazba ned stu 09, 2008 10:12 pm | |
| Zakei bi te popljuvali? :) Ja osobno ne slusam punk, ali tko voli nek izvoli(svima dobro poznata recenica) | |
|
| |
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Punk glazba ned stu 09, 2008 10:14 pm | |
| ovako: znači od punka, krenimo redom; the sex pistols, the ramones, the casualties, exploited, black flag, antiotpad, six pack, dolibasija, zelena radost, đubrivo, kud idijoti and many, many others :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Punk glazba ned stu 09, 2008 10:14 pm | |
| a i nemam namjeru te pljuat..tj. tu glazbu | |
|
| |
| Naslov: Re: Punk glazba ned stu 09, 2008 10:16 pm | |
| hm.. to je dobra vrsta glazbe za onog ko ju voli, naravno al od punka ima dobrih pjesama, al ne slušam pretjerano | |
|
| |
| Naslov: Re: Punk glazba ned stu 09, 2008 10:16 pm | |
| pa znam, ali do sad sve onda ispada kak je ispalo i ono s th-om...to bi sad kao trealo biti pljuvanje :) ugl, da me i zapravo popljuju, ja bi glazbu još jače pojačala :) štogod. | |
|
| |
| Naslov: Re: Punk glazba ned stu 09, 2008 10:19 pm | |
| ono s th-om ispalo je čudno. hm. nakraju imamo pravo reči svoje mišljenje, a punk se više sluša od th-a. =) | |
|
| |
| Naslov: Re: Punk glazba ned stu 09, 2008 10:21 pm | |
| - lucija070 je napisao/la:
- ono s th-om ispalo je čudno. hm.
nakraju imamo pravo reči svoje mišljenje, a punk se više sluša od th-a. =) a da...a u biti da se i ne sluša, ja ostajem pri svom, ti pri svom i svaka normalna osoba koja ima bar malo vlastitog mišljenja :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Punk glazba ned stu 09, 2008 10:25 pm | |
| - alternativka :] je napisao/la:
- lucija070 je napisao/la:
- ono s th-om ispalo je čudno. hm.
nakraju imamo pravo reči svoje mišljenje, a punk se više sluša od th-a. =) a da...a u biti da se i ne sluša, ja ostajem pri svom, ti pri svom i svaka normalna osoba koja ima bar malo vlastitog mišljenja :) a da istina | |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
Broj postova : 1898 Age : 30 Lokacija : Room 27. Registration date : 11.09.2008
| Naslov: Re: Punk glazba ned stu 09, 2008 10:46 pm | |
| Tek sam ga nedavno počela više slušat, makar sam oduvijek bila upućena u cijeli taj svijet. - alternativka :] je napisao/la:
- ovako:
znači od punka, krenimo redom; the sex pistols, the ramones, the casualties, exploited, black flag, antiotpad, six pack, dolibasija, zelena radost, đubrivo, kud idijoti and many, many others :) Podebljani. :D Dodala bi još i Riblju Čorbu. Ali, ponovno, ne slušam to ništa pretjerano. Kad bi morala birat, uvijek bi rađe odabrala dobri stari rock, pa možda čak i metal. Al i punk rula. :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Punk glazba ned stu 09, 2008 10:48 pm | |
| - .Maya the lollipop. je napisao/la:
- Tek sam ga nedavno počela više slušat, makar sam oduvijek bila upućena u cijeli taj svijet.
- alternativka :] je napisao/la:
- ovako:
znači od punka, krenimo redom; the sex pistols, the ramones, the casualties, exploited, black flag, antiotpad, six pack, dolibasija, zelena radost, đubrivo, kud idijoti and many, many others :) Podebljani. :D Dodala bi još i Riblju Čorbu. Ali, ponovno, ne slušam to ništa pretjerano. Kad bi morala birat, uvijek bi rađe odabrala dobri stari rock, pa možda čak i metal. Al i punk rula. :D hehe...pa meni žanrovi idu nekako ovim redom; 1. punk 2. rock 3. metal :) | |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Punk glazba ned stu 09, 2008 10:49 pm | |
| I zašt bi morali puljavat. To je tvoj izbor i tvoj život. Nisu možd baš svi kao ti da pljuju sve ono što oni ne slušaju i ono s čim nisu upoznati. Znam da ovo zvuči grubo i bezobrazno, al u najboljoj namjeri je. Peace. ^^ | |
|
| |
| Naslov: Re: Punk glazba ned stu 09, 2008 10:52 pm | |
| hh...al ono nije trealo bit pljuvanje, o tome se radi :] ugl, drago mi je evo da neko na forumu sluša bar dio onoga što ja slušam | |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Punk glazba ned stu 09, 2008 11:10 pm | |
- hh...al ono nije trealo bit pljuvanje, o tome se radi :]
ugl, drago mi je evo da neko na forumu sluša bar dio onoga što ja slušam Također. Mislim, zar bi išla na HP da ne slušam takvu vrstu glazbe? ^^ | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Punk glazba ned stu 09, 2008 11:29 pm | |
| neču pljuvat jer tu vrstu volim i slušam je love |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: Punk glazba ned stu 09, 2008 11:35 pm | |
| da SLUAŠaM ali slušam mješano, neam neki određeni stil kojega se držim ali preporučujem ti, da kad započneš temu da se ne osvrčeš odma na ono pljuvanje i da nap o čemu se treba pisati ovo je dobronamjeran savjet da ga ne shvatiš prepreozbiljno | |
|
| |
| Naslov: Re: Punk glazba ned stu 09, 2008 11:40 pm | |
| - teen_girl je napisao/la:
- da SLUAŠaM
ali slušam mješano, neam neki određeni stil kojega se držim
ali preporučujem ti, da kad započneš temu da se ne osvrčeš odma na ono pljuvanje i da nap o čemu se treba pisati ovo je dobronamjeran savjet da ga ne shvatiš prepreozbiljno hahah, a to je isto treala biti šala :) al ok, nebudemviše tak odmah napustila..my bad :) | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Punk glazba pon stu 10, 2008 12:24 am | |
- ovako:
znači od punka, krenimo redom; the sex pistols, the ramones, the casualties, exploited, black flag, antiotpad, six pack, dolibasija, zelena radost, đubrivo, kud idijoti and many, many others :) um,pa sad,nisam čula za većinu tih grupa ,al stvarno nemam ništa protiv punka,morala bi malo poslušat bolje neke pjesme da raspoznam kak to uopće konkretno zvuči al kul mi je | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Punk glazba čet stu 13, 2008 11:27 pm | |
- ovako:
znači od punka, krenimo redom; the sex pistols, the ramones, the casualties, exploited, black flag, antiotpad, six pack, dolibasija, zelena radost, đubrivo, kud idijoti and many, many others :) iskreno, ja za pol tih grupa, bendova kaj već jesu, nisam ni čula..tak da nemam kaj komentirat [mogu jedino balone puhat] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Punk glazba | |
| |
|
| |
| Punk glazba | |
|