| EMO~neki crnjaci od teenagera | |
|
+11koza Ellie malena. .Maya. zbunjolica. just.be VVVVV !dealno_loš@ alternativka :] bombica Miss Sunshine* 15 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: EMO~neki crnjaci od teenagera sub stu 15, 2008 2:19 pm | |
| ewo...čudno da nitko nije prije otvorio ovu temu hmm... emosi, znate vjerojatno što ih karakterizira, sve im je crno, slušaju emo bendove, vole se ozljeđivati BLLALLALAL.....jeste li vi emo? ili ste možda bili emo....? i da....Ja nisam emač xD It has since come to describe several variations of music with common roots and associated fashion and stereotypes. In the mid-1980s, the term emo described a subgenre of hardcore punk which stemmed from the Washington, D.C. music scene. In later years, the term emocore, short for "emotional hardcore", was also used to describe the emotional performances of bands in the Washington, D.C. scene and some of the offshoot regional scenes such as Rites of Spring, Embrace, One Last Wish, Beefeater, Gray Matter, Fire Party, and later, Moss Icon In the mid-1990s, the term emo began to refer to the indie scene that followed the influences of Fugazi, which itself was an offshoot of the first wave of emo. Bands including Sunny Day Real Estate, Far and Texas Is the Reason had a more indie rock style of emo, more melodic and less chaotic. The so-called "indie emo" scene survived until the late 1990s, when many of the bands either disbanded or shifted to mainstream styles. As the remaining indie emo bands entered the mainstream, newer bands began to emulate the mainstream style. | |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera sub stu 15, 2008 2:31 pm | |
| meni su oni fora. onak u gradu kad prolazim,kad vidim hrpu emacha to mie kul. al vecina ih je fejk emo. samo furaju taj stil,a nisu u bedu.-->to je oke. ja osobno nisam emo. makar sam nekad u bedu. makar nekad radim gluposti sa ziletekom <3. makar su mi oni fora. makar volim njihove pirseve i crnu boju. nisam emo.. | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera sub stu 15, 2008 2:50 pm | |
| meni je zanimljiv njihov stil. nije da mi se sviđa, ali je zanimljiv. i da, danas ima puno fake emera. i onda misle da su kul ako su emo. al velim, danas je to sve previše isfurano putem medija. jer ono, čim neko kaže emo - odmah većina ljudi pomisli na depresiju. a emo zapravo dolazi od riječi emotion, emotional. dakle, to podrazumijeva bilo kakve osjećaje i ja sam definitvno za to (izražavanje svojih osjećaja). ipak, mogu reći da sam protiv današnjih emera jer se postavljaju tako suicidalno i misle da emo samo to je. | |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera sub stu 15, 2008 4:44 pm | |
| - alternativka :] je napisao/la:
- meni je zanimljiv njihov stil. nije da mi se sviđa, ali je zanimljiv.
i da, danas ima puno fake emera. i onda misle da su kul ako su emo. al velim, danas je to sve previše isfurano putem medija. jer ono, čim neko kaže emo - odmah većina ljudi pomisli na depresiju. a emo zapravo dolazi od riječi emotion, emotional. dakle, to podrazumijeva bilo kakve osjećaje i ja sam definitvno za to (izražavanje svojih osjećaja). ipak, mogu reći da sam protiv današnjih emera jer se postavljaju tako suicidalno i misle da emo samo to je. Jedan veliki potpis na sve ovo..:) | |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera sub stu 15, 2008 6:30 pm | |
| nisam emo po ničim..hahah ok su mi dok se ne ozljeđivaju jer mi je to jadno. ne jadno al glupo. | |
|
| |
just.be Pravi forumaš!
Broj postova : 1438 Age : 30 Registration date : 07.11.2008
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera sub stu 15, 2008 10:35 pm | |
| zake ste napisali "neki CRNJACI od teenagera"
po meni je to vrjedenje sad ak neki emo dode tu ce bit uvrijeden i ono nece se regat ziher | |
|
| |
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera sub stu 15, 2008 11:03 pm | |
| ko koga vrjeđa?! crnjaci. kak si to shvatila kao uvredu. možda nekoga povrjedi(neznam) al sumnjam da je to cilj.. pa napisano je da je to fora, a to nije vrjeđanje | |
|
| |
just.be Pravi forumaš!
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera sub stu 15, 2008 11:14 pm | |
| | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera sub stu 15, 2008 11:37 pm | |
| - Scarlett je napisao/la:
- alternativka :] je napisao/la:
i da, danas ima puno fake emera. i onda misle da su kul ako su emo. al velim, danas je to sve previše isfurano putem medija. jer ono, čim neko kaže emo - odmah većina ljudi pomisli na depresiju. a emo zapravo dolazi od riječi emotion, emotional. dakle, to podrazumijeva bilo kakve osjećaje i ja sam definitvno za to (izražavanje svojih osjećaja). ipak, mogu reći da sam protiv današnjih emera jer se postavljaju tako suicidalno i misle da emo samo to je. Jedan veliki potpis na sve ovo..:) potpis i moj.. fora mi izgledaju.al me živcira kaj sad svaka druga klinka u gradu ima šiške prek oči i dramatično je našminkana i tak je obučena i ko zna kaj.i živciraju me svi ti tinejdžeri koji su u bedu čim ih netko ružno pogleda. sve takvo vezano za emače mi je | |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera ned stu 16, 2008 2:40 am | |
| Slazem se s tobom miwnič, ali, molim ljepo, sta imas protiv siski?? =)) | |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
Broj postova : 1898 Age : 30 Lokacija : Room 27. Registration date : 11.09.2008
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera ned stu 16, 2008 2:53 am | |
i da, danas ima puno fake emera. i onda misle da su kul ako su emo. al velim, danas je to sve previše isfurano putem medija. jer ono, čim neko kaže emo - odmah većina ljudi pomisli na depresiju. a emo zapravo dolazi od riječi emotion, emotional. dakle, to podrazumijeva bilo kakve osjećaje i ja sam definitvno za to (izražavanje svojih osjećaja). ipak, mogu reći da sam protiv današnjih emera jer se postavljaju tako suicidalno i misle da emo samo to je. | |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera ned stu 16, 2008 12:05 pm | |
| ja nisam emo i istina je da danas ima puno fejkera | |
|
| |
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera ned stu 16, 2008 2:35 pm | |
| - Scarlett je napisao/la:
- Slazem se s tobom miwnič, ali, molim ljepo, sta imas protiv siski?? =))
hehe,ništa,samo kaj obično svi koji imaju takve šiške su i tak našminkani i ostalo.. lol imam i ja šiške al ne takve sry ak je ovo offtopic.. hm | |
|
| |
just.be Pravi forumaš!
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera ned stu 16, 2008 3:00 pm | |
| pa nemora znacit ak neko ima siske na stranu da se fura na emace. | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera ned stu 16, 2008 3:50 pm | |
| - ...just.be...<3 je napisao/la:
- pa nemora znacit ak neko ima siske na stranu da se fura na emace.
točno.jer i ja imam šiške al uopće nisam emo. al miwnič kužim kaj hoćeš reć. ugl, meni je fora samo njihov stil i to je to. i možda izražavanje osjećaja. | |
|
| |
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera ned stu 16, 2008 3:56 pm | |
| - Ciciban je napisao/la:
- ...just.be...<3 je napisao/la:
- pa nemora znacit ak neko ima siske na stranu da se fura na emace.
točno.jer i ja imam šiške al uopće nisam emo. al miwnič kužim kaj hoćeš reć. ugl, meni je fora samo njihov stil i to je to. i možda izražavanje osjećaja. potpis | |
|
| |
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera uto stu 18, 2008 12:54 pm | |
| ee pogriješila sam .... otvaranjem ove teme, u zadnje vrijeme mi nejde | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera uto stu 18, 2008 1:01 pm | |
| vidim da vam se naslov ne sviđa NEVER MAJND | |
|
| |
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera uto stu 18, 2008 1:03 pm | |
| dobro pa nema veze..bitna je tema a ne naslov ak će se netko uvrijedit zbog naslova može slobodno reć pa će annči promjenit kad dođe.. | |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera uto stu 18, 2008 10:44 pm | |
| joj to je ona npisala jer se oni oblače u crno nije mislila na to da ih vrijeđa mislim da je to barem jasno | |
|
| |
koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera čet pro 18, 2008 11:39 pm | |
| ja obožavam emače...nisam baš emo...al ih luwaaaaam!!
[Alex Evans <333] | |
|
| |
keksiĆ. Ide, ide..
Broj postova : 222 Age : 34 Lokacija : Lalaland. Registration date : 29.01.2009
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera sub sij 31, 2009 7:58 pm | |
| Dajte nisu emači potpun promašaj. Možda svi govore da su oni vrsta ljudi koja sjedi u kutu i plače, s šiškama i u crnom svaki dan, ali nije istina. P.s. nisam emo | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera sub sij 31, 2009 8:03 pm | |
| - *vampire.princess* je napisao/la:
- Dajte nisu emači potpun promašaj.
Možda svi govore da su oni vrsta ljudi koja sjedi u kutu i plače, s šiškama i u crnom svaki dan, ali nije istina.
P.s. nisam emo U tome i je stvar. Pretvaraju se da su nešto što nisu. Misle da su onda fora, kul i ne znam kaj. Svaka čast iznimkama, ali emači su danas većinom - fake! | |
|
| |
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera sub sij 31, 2009 10:15 pm | |
- *vampire.princess* je napisao/la:
- Dajte nisu emači potpun promašaj.
Možda svi govore da su oni vrsta ljudi koja sjedi u kutu i plače, s šiškama i u crnom svaki dan, ali nije istina.
P.s. nisam emo U tome i je stvar. Pretvaraju se da su nešto što nisu. Misle da su onda fora, kul i ne znam kaj. Svaka čast iznimkama, ali emači su danas većinom - fake! jep.. da da . a i ne volim ih | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: EMO~neki crnjaci od teenagera | |
| |
|
| |
| EMO~neki crnjaci od teenagera | |
|