| Najdraži trenutak tvoja teen života | |
|
+16† morbid.puppet † SmiLle. TotaLno druKčija kLinka:D bezerker .muHa* VVVVV !dealno_loš@ Miss Independent koza Miss H. alternativka :] malena. ChocoGirl <3 bombica zbunjolica. Ellie 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bezerker Ide, ide..
Broj postova : 148 Registration date : 27.04.2009
| Naslov: Re: Najdraži trenutak tvoja teen života čet svi 14, 2009 10:32 pm | |
| proslo ljeto od 2008. fakat se svasta dogadjalo i dobrih i losih stvari, u svakom slucaju dozivio sam dosta situacija i steko dosta iskustva. mogu rec da je to bilo vrlo zanimljivo ljeto. iako predviđam da ce ovo sad bit bar 10x bolje :D | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Najdraži trenutak tvoja teen života uto vel 02, 2010 12:37 am | |
| Svaki dan je sve bolji i bolji Svi trenutci su ,bar za mane,posebni :) | |
|
| |
SmiLle. Svaka čast :)
Broj postova : 3214 Age : 28 Lokacija : Brod Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: Najdraži trenutak tvoja teen života uto vel 02, 2010 4:49 pm | |
| Potpisujem.. | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Najdraži trenutak tvoja teen života uto vel 02, 2010 5:43 pm | |
| - bezerker je napisao/la:
- proslo ljeto od
2008. 2009 fakat se svasta dogadjalo i dobrih i losih stvari, u svakom slucaju dozivio sam dosta situacija i steko dosta iskustva. mogu rec da je to bilo vrlo zanimljivo ljeto. iako predviđam da ce ovo sad bit bar 10x bolje :D | |
|
| |
Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Najdraži trenutak tvoja teen života sri vel 03, 2010 12:30 am | |
| Ljubav : Došao do mene kuci samo da bi mi donio mali zuti cvijetic, koji mu se nasao na putu USRED ZIME ! Nevjerovatna stvar, uvijek cu to pamtiti. A voljela sam ga. -Kada sam bila ljuta na njega (lagao mi) poslao mojoj mami poruku "Imate najbolju kcerku na svijetu. Recite joj da je volim" i potpisao se (ja sam dva dana prije zvala mamu s njegovog mobitela, eto otkud mu broj ) Od tad ga moja mama obozava, a i tata je nedugo zatim poceo , to je bio savrsen decko škola: Prosla matematiku zadnji dan skole, slucajno dobila kopiju onoga sto pita za prolaz -Kada mi je cjeli razred poslao poruku "Nedostajes nam. Nije isto bez tebe. Ozdravi brzo! " Nesto u tom stilu . Ono nevjreovatan filing, samo ti stizu 24 poruke odjednom a svaka ista al' od razlicitih osoba. Porodica: Mama mi poklonila svoj dnevnik kad je bila u mojim godinama, to je bio spektakl Tata mi kupio extenzije za kosu Da , to mi nevjerovatno znaci jer je on protiv svega sto je umjetno Društvo: Moj rodjendan. Prije Godinu dana. Iznajmili su mi cjlei kafic, napravili 4 Cd-a s mojim najdrazim pjesmama, pobrinuli se za piće, one male mini vatromete sto se izpaljuju iz duguljastih papirnih tuba . I dobili od mojih roditelja dopustenje da ostanem do 1 iza ponoci A ja za to nisam znala do zadnjeg dana , planirala sam mali obican rodjendan -Prijatelj napisao pjesmu o meni sada, za moj zadnji rodjendan. I zeli je snimiti :O Ako zelite mogu je zaljepiti i ovde | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Najdraži trenutak tvoja teen života sri vel 03, 2010 1:28 am | |
| | |
|
| |
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Najdraži trenutak tvoja teen života sri vel 03, 2010 1:43 am | |
| Ponekad i ja cak Izgubim dah I krenem na put do dna E ona je tu tad Da me nebi uhvaio jad Svih mojih poraza Svih lutanja I gresaka Ona je jedini razlog zasto izadjem u Stari Inace ni za kog drugog ja ne bi mogo to da uradim I nemam pojma kako smo postali ovako bliski Nemam pojma kako uvjek ona zna o cemu ja mislim I nemam pojma kako u samo tri rijeci skonta da nisam dobro I nemam pojma kako svaku moju losu situaciju ucini dobrom I nemam pojma ustvari ni ocemu Osim da volim tu sada skoro vec zenu moju EMU kad bi samo ti znala da najbolja si kad bi samo ti znala cjenit taj tvoj miris u kosi jednim pogledom mozes sve da imas i nista nemoze da te zakoci samo kad bi toga bila svjesna to je razlog zbog kojeg nastaje ova pjesma dal ti nesto znaci ako ti kazem da volim te vise od sebe jer ljepsa si i bolja Od na svjetu najlepse zene al tebi nije granica ova planeta mala sjebana ti si iznad nase hemisvere ti si miss svemira Volim kako se na trenutke izgubi i negdje odluta daleko u svojim mislima Bas kao i ja i volim kako mahnita sa ili bez alkoholnih pica Volim taj njen pogled Koji sve te silne momke Tako lako zavede A ja u njima vidim svu ludost srecu ljubav i dobrotu duse njene Volim kad se svadjamo oko nekih sitnica I samo ona ima pravo da lose o mojoj muzici prica Samo ona ima pravo da me zove Omi I ona mora da zna da nju njen omi voli I ona mora da zna da bicu uvjek tu za nju Da je vratim natrag kad krene ka dnu Ili u nekom losem smjeru bas kao i ona mene zbog Ejđ.O se s njom najcesce svadjam Al ovaj put za njen rodjendan Omi joj rime sklada kad god pozelis Ejđ.O ce za tebe da rima za tebe dacu sve sto imam samo budi to sto jesi i svati kolko si divna
Sretan rodjendan :D
P.S Ovo je trebalo da bude pjesma snimljena i producirana pjesma Ali nisam imo vremena , sto ne znaci da nece biti Manje od tri te | |
|
| |
| Naslov: Re: Najdraži trenutak tvoja teen života sri vel 03, 2010 1:43 am | |
| Ponekad i ja cak Izgubim dah I krenem na put do dna E ona je tu tad Da me nebi uhvaio jad Svih mojih poraza Svih lutanja I gresaka Ona je jedini razlog zasto izadjem u Stari Inace ni za kog drugog ja ne bi mogo to da uradim I nemam pojma kako smo postali ovako bliski Nemam pojma kako uvjek ona zna o cemu ja mislim I nemam pojma kako u samo tri rijeci skonta da nisam dobro I nemam pojma kako svaku moju losu situaciju ucini dobrom I nemam pojma ustvari ni ocemu Osim da volim tu sada skoro vec zenu moju EMU kad bi samo ti znala da najbolja si kad bi samo ti znala cjenit taj tvoj miris u kosi jednim pogledom mozes sve da imas i nista nemoze da te zakoci samo kad bi toga bila svjesna to je razlog zbog kojeg nastaje ova pjesma dal ti nesto znaci ako ti kazem da volim te vise od sebe jer ljepsa si i bolja Od na svjetu najlepse zene al tebi nije granica ova planeta mala sjebana ti si iznad nase hemisvere ti si miss svemira Volim kako se na trenutke izgubi i negdje odluta daleko u svojim mislima Bas kao i ja i volim kako mahnita sa ili bez alkoholnih pica Volim taj njen pogled Koji sve te silne momke Tako lako zavede A ja u njima vidim svu ludost srecu ljubav i dobrotu duse njene Volim kad se svadjamo oko nekih sitnica I samo ona ima pravo da lose o mojoj muzici prica Samo ona ima pravo da me zove Omi I ona mora da zna da nju njen omi voli I ona mora da zna da bicu uvjek tu za nju Da je vratim natrag kad krene ka dnu Ili u nekom losem smjeru bas kao i ona mene zbog Ejđ.O se s njom najcesce svadjam Al ovaj put za njen rodjendan Omi joj rime sklada kad god pozelis Ejđ.O ce za tebe da rima za tebe dacu sve sto imam samo budi to sto jesi i svati kolko si divna
Sretan rodjendan :D
P.S Ovo je trebalo da bude pjesma snimljena i producirana pjesma Ali nisam imo vremena , sto ne znaci da nece biti Manje od tri te | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Najdraži trenutak tvoja teen života sri vel 03, 2010 1:46 am | |
| Ajme,kako prekrasno!! I mene :( | |
|
| |
koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Re: Najdraži trenutak tvoja teen života sub vel 13, 2010 12:01 am | |
| imaš sreću kaj imaš tak dobre prijatelje | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Najdraži trenutak tvoja teen života sub vel 13, 2010 1:00 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Najdraži trenutak tvoja teen života sub vel 13, 2010 1:05 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Preseljenje.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Najdraži trenutak tvoja teen života sub vel 13, 2010 2:40 am | |
| - Iness* je napisao/la:
- imaš sreću kaj imaš tak dobre prijatelje
Da, ali samo njega i jos jednu curu smatram prijateljima. Hvala svima ostalima sto mene smatraju prijateljicom i dodaju me kao sestru na fesju al' ja to ne mogu, Za mene su oni samo drugovi iako s njima provodim minimalno 2 sata dnevno . | |
|
| |
| Naslov: Re: Najdraži trenutak tvoja teen života sub vel 13, 2010 2:46 am | |
| Jedno je bff jedno je prijatelj | |
|
| |
juhu Pravi forumaš!
Broj postova : 1947 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 22.03.2010
| Naslov: Re: Najdraži trenutak tvoja teen života čet tra 01, 2010 11:09 am | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- Jedno je bff jedno je prijatelj
| |
|
| |
Tool
Broj postova : 25 Age : 29 Registration date : 27.03.2011
| Naslov: Re: Najdraži trenutak tvoja teen života ned oľu 27, 2011 9:40 pm | |
| Meni se samo jedna stvar u zivotu lijepa desila.To je kada sam upoznala sadasnjeg decka..To je bilo na jedan jako cudan nacin ali ja o tome nikome ne pricam..
:D | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Najdraži trenutak tvoja teen života | |
| |
|
| |
| Najdraži trenutak tvoja teen života | |
|