| sramežljivost. | |
|
+4Miss Sunshine* bombica JustLike Ellie 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: sramežljivost. ned pro 14, 2008 12:37 am | |
| ovak.trenutno raspravljam s jednom curom o tome.sramežljivosti.to je jedan od mojih velikih problema kad su dečki u pitanju. kad god vidim nekog zgodnog, userem se.blago rečeno. i sad.jel postoji ikaj kaj bi bar malo ublažilo tu moju usranost. nije hitno al ak ima koje rješenje ljepo molim da mi ga napišete. hvala. | |
|
| |
JustLike Bravo..:)
Broj postova : 644 Age : 31 Lokacija : Slavonski Brod/Pula Registration date : 08.12.2008
| Naslov: Re: sramežljivost. ned pro 14, 2008 12:45 am | |
| Nisi ti sramezljiva,samo,kao i vecina, bojis se posljedica tj. reakcije decka kojeg pitas "ono sto zelis znat". Skraceno,bojis se hoce li te decko odbit ili nece. Moras se rijesit straha,odi do decka i pitaj ga,boli te briga sta ce rec. | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: sramežljivost. ned pro 14, 2008 12:49 am | |
| da.lako je to reč. al možda imaš pravo. ima jedan dečko koji je saznao to da mi se sviđa. a frendovi smo. i onda smo se izbjegavali. uglavnom sam ja njega izbjegavala. a sad ka d me prošla ta zaluđenost opet smo si dobro.baš smo se jučer zafrkavali. al ipak.. | |
|
| |
Broj postova : 644 Age : 31 Lokacija : Slavonski Brod/Pula Registration date : 08.12.2008
| Naslov: Re: sramežljivost. ned pro 14, 2008 12:51 am | |
| Jest,tesko je u pocetku. Kasnije te sve vise i vise tisti to i onda poludis i napravis to bez obzira na psoljedice i onda se nista ne dogodi. Bar sam ja to tako rijesio. | |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: sramežljivost. ned pro 14, 2008 12:52 am | |
| i nemas kaj izgubit..najbolje je vjezbat na nekim full nepoznatim ljudima kaj sretnes u gradu.. ionak ih neces nikad vise vidjet..zkj ne?? ajmo,go ciciban go ciciban | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
| |
| |
| Naslov: Re: sramežljivost. ned pro 14, 2008 1:00 am | |
| - bombica je napisao/la:
- i nemas kaj izgubit..najbolje je vjezbat na nekim full nepoznatim ljudima kaj sretnes u gradu..
ionak ih neces nikad vise vidjet..zkj ne??
ajmo,go ciciban go ciciban Onda kasnije saznas da ti je taj netko rodbina. XD Samo se uvalis nekom bezveze.Postupak ce ti druge cure (koje, "pravim cudom" ,ima dosta ovdje). | |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: sramežljivost. ned pro 14, 2008 4:01 pm | |
| nisam sramežljiva ako ne riješiš to odma, pitat što bi bilo kad bi bilo -.- | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: sramežljivost. ned pro 14, 2008 5:51 pm | |
| - JustLike je napisao/la:
- Nisi ti sramezljiva,samo,kao i vecina, bojis se posljedica tj. reakcije decka kojeg pitas "ono sto zelis znat".
Skraceno,bojis se hoce li te decko odbit ili nece. Moras se rijesit straha,odi do decka i pitaj ga,boli te briga sta ce rec. a ja imam isti problem. i nie to tak lako =( u isto vrijeme mislim da je dečkima lakše,a i da im je teže.. jer lakše im je možda zato kaj se tak i tak očekuje da dečko neš prvi poduzme,pa onda ak poduzme nie niš čudno.. dok kad cura nekej konkretno ide pitat, to je malo,kao,čudno. :/ a teže im je možda baš zato što se od njih očekuje da prvi priđu.a tolke su kukavice kolke i mi. i evo sad kombinacije. i na kraju mi onda uopće nie jasno kako je itko na ovom svijetu tko je imalo sramežljiv imal nekogkad je hrabrost ključna stvar.ak nisi hrabar ide sve u *****. a ja nisam hrabra. | |
|
| |
koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Re: sramežljivost. ned pro 14, 2008 6:07 pm | |
| - miwnič. je napisao/la:
- JustLike je napisao/la:
- Nisi ti sramezljiva,samo,kao i vecina, bojis se posljedica tj. reakcije decka kojeg pitas "ono sto zelis znat".
Skraceno,bojis se hoce li te decko odbit ili nece. Moras se rijesit straha,odi do decka i pitaj ga,boli te briga sta ce rec. a ja imam isti problem. i nie to tak lako =( u isto vrijeme mislim da je dečkima lakše,a i da im je teže.. jer lakše im je možda zato kaj se tak i tak očekuje da dečko neš prvi poduzme,pa onda ak poduzme nie niš čudno.. dok kad cura nekej konkretno ide pitat, to je malo,kao,čudno. :/ a teže im je možda baš zato što se od njih očekuje da prvi priđu.a tolke su kukavice kolke i mi. i evo sad kombinacije. i na kraju mi onda uopće nie jasno kako je itko na ovom svijetu tko je imalo sramežljiv imal nekogkad je hrabrost ključna stvar.ak nisi hrabar ide sve u *****. a ja nisam hrabra. Potpis, potpis, potpis... | |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: sramežljivost. ned pro 14, 2008 8:05 pm | |
| ja neam takvih problema,,lol..tak da nezz kaj da kazem | |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: sramežljivost. čet pro 18, 2008 1:30 am | |
| ma treba decke natjerati da ti prvi priđu =) ja nisam dovoljno hrabra da poduzmem prvi korak.. ali zato napravim nesto kako bi mu dala znak da on priđe meni... i, gle cuda, upali...ponekad:D | |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: sramežljivost. čet pro 18, 2008 11:26 am | |
| - ines.mmm je napisao/la:
- miwnič. je napisao/la:
- JustLike je napisao/la:
Skraceno,bojis se hoce li te decko odbit ili nece. Moras se rijesit straha,odi do decka i pitaj ga,boli te briga sta ce rec. a ja imam isti problem. i nie to tak lako =( u isto vrijeme mislim da je dečkima lakše,a i da im je teže.. jer lakše im je možda zato kaj se tak i tak očekuje da dečko neš prvi poduzme,pa onda ak poduzme nie niš čudno.. dok kad cura nekej konkretno ide pitat, to je malo,kao,čudno. :/ a teže im je možda baš zato što se od njih očekuje da prvi priđu.a tolke su kukavice kolke i mi. i evo sad kombinacije. i na kraju mi onda uopće nie jasno kako je itko na ovom svijetu tko je imalo sramežljiv imal nekogkad je hrabrost ključna stvar.ak nisi hrabar ide sve u *****. a ja nisam hrabra.
Potpis, potpis, potpis... jedan veliki POTPIS | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
| Naslov: Re: sramežljivost. čet pro 18, 2008 6:35 pm | |
| - Scarlett je napisao/la:
- ma treba decke natjerati da ti prvi priđu =)
ja nisam dovoljno hrabra da poduzmem prvi korak.. ali zato napravim nesto kako bi mu dala znak da on priđe meni... i, gle cuda, upali...ponekad:D a kaj to napraviš? | |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: sramežljivost. čet pro 18, 2008 11:47 pm | |
| - Ciciban je napisao/la:
- Scarlett je napisao/la:
- ma treba decke natjerati da ti prvi priđu =)
ja nisam dovoljno hrabra da poduzmem prvi korak.. ali zato napravim nesto kako bi mu dala znak da on priđe meni... i, gle cuda, upali...ponekad:D a kaj to napraviš? bilo sta...glavo da on sazna da mi se sviđa...ako treba namjerno kazem frendici za koju znam da ce isti dan svima izlajat:D: znaci, ako ga zanimam, poduzet ce nes jer ga nece biti strah od odbijanja, kad bude znao da mi se sviđa | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: sramežljivost. | |
| |
|
| |
| sramežljivost. | |
|