| Što vam se danas zanimljivo dogodilo? | |
|
+36×Freak× Mary bijač mršavi_pas †Blair witch† TotaLno druKčija kLinka:D Melanie brineta bonesy Fleur !v@ Feanor .MiSs Dreamer.<3 Fenrir † morbid.puppet † nj nj nj (: rawr koza just.be just_another_girl Martuanne JustLike malena. VVVVV petra Miss H. .ZvieZzdica<3 .Maya. !dealno_loš@ Miss Sunshine* alternativka :] ... zbunjolica. ChocoGirl <3 bombica Ellie 40 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mršavi_pas Ide, ide..
Broj postova : 238 Age : 31 Registration date : 24.08.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sub kol 29, 2009 2:56 am | |
| | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sub kol 29, 2009 3:57 pm | |
| Dobila sam alergiju. Jos mi je samo to falilo. I neznam na sta sam alergicna -.- | |
|
| |
rawr Pravi forumaš!
Broj postova : 1691 Age : 30 Lokacija : with him... in prison <3 Registration date : 02.05.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sub kol 29, 2009 6:27 pm | |
| bili na benzinskoj ..... i jona krao gorivo... skoro nas ulovili..... i na kraju ga za kaznu ubola pčela xd | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sub kol 29, 2009 6:28 pm | |
| slagala sam pitu od čokolade s mamom. | |
|
| |
†Blair witch† Pravi forumaš!
Broj postova : 1209 Lokacija : playing with madness Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sub kol 29, 2009 6:31 pm | |
| Primjetila sam da mi je potrgana ploča. -_- (Bijelo dugme) | |
|
| |
.MiSs Dreamer.<3 Bravo..:)
Broj postova : 740 Lokacija : Vrtić iza kuće Registration date : 09.07.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sub kol 29, 2009 6:41 pm | |
| | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sub kol 29, 2009 6:54 pm | |
| ispekla sam praznu tavu i rastopila nož. nepitajte kako.. O.o | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sub kol 29, 2009 7:00 pm | |
| To samo ti mozes..
ont: Upiko me komarac.. | |
|
| |
rawr Pravi forumaš!
Broj postova : 1691 Age : 30 Lokacija : with him... in prison <3 Registration date : 02.05.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? ned kol 30, 2009 7:59 pm | |
| da, ugl... dns sam radila u trgovini.... mislim, koji ***** još radi nedjeljom al oke i ugl... tamo (u toj trgovini) radi ta ženska s kojom sam si ja dobra.... a dns je morala ranije s posla pa sam uletjela kao zamjena (jer šefa ne zanima ko će radit, bitno da se radi... stoka) i dođe meni neka žena u trgovinu... pita: ''jel imate ono malo.... (pa gleda) ... ono'' ja pitam što malo? a ona meni: ''ono malo... za malene...'' malo za malene?.. wtf! ja: ''mislite za djecu?'' ona: ''pa može biti i za djecu.... znaš, oni su ti tako mali.... dignu glavicu i gledaju me ovak (pa pokazuje kak ju gledaju)..'' i sad nek si ja mislim što malo nju gleda .... al sjetim se da bi mogli biti mačići.... al oke..... kažem joj da nerazumijem o čem priča.... a ona opet: ''oni dižu glavicu'' ja: ''tko? tratinčice?... digle glavicu i rascvjetale se?'' ona opet pokazuje kak oni nju gledaju.... ja: ''možda suncokreti? digli glavice prema suncu?.... ili ljubičice?... visibabe sigurno nisu jer imaju savijene glavice...'' i ona meni opet ''ne, ne... oni ovako mene gledaju.... mali su.... imaš li ono malo... ovako je malo, sitno...'' ajd neću više ženu zajebavat i pitam ju jel treba hranu za mačiće.... a ona odma ''da,da.... oni mene ovako gledaju, dižu glavice.. '' ........ -_-' i btw, pa šta je ona mislila kad je rekla da to može biti i za djecu? ... wtf | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon kol 31, 2009 1:29 am | |
| - sun child je napisao/la:
- da, ugl...
dns sam radila u trgovini.... mislim, koji ***** još radi nedjeljom al oke
i ugl... tamo (u toj trgovini) radi ta ženska s kojom sam si ja dobra.... a dns je morala ranije s posla pa sam uletjela kao zamjena (jer šefa ne zanima ko će radit, bitno da se radi... stoka)
i dođe meni neka žena u trgovinu... pita: ''jel imate ono malo.... (pa gleda) ... ono'' ja pitam što malo? a ona meni: ''ono malo... za malene...'' malo za malene?.. wtf! ja: ''mislite za djecu?'' ona: ''pa može biti i za djecu.... znaš, oni su ti tako mali.... dignu glavicu i gledaju me ovak (pa pokazuje kak ju gledaju)..'' i sad nek si ja mislim što malo nju gleda .... al sjetim se da bi mogli biti mačići.... al oke..... kažem joj da nerazumijem o čem priča.... a ona opet: ''oni dižu glavicu'' ja: ''tko? tratinčice?... digle glavicu i rascvjetale se?'' ona opet pokazuje kak oni nju gledaju.... ja: ''možda suncokreti? digli glavice prema suncu?.... ili ljubičice?... visibabe sigurno nisu jer imaju savijene glavice...'' i ona meni opet ''ne, ne... oni ovako mene gledaju.... mali su.... imaš li ono malo... ovako je malo, sitno...''
ajd neću više ženu zajebavat i pitam ju jel treba hranu za mačiće.... a ona odma ''da,da.... oni mene ovako gledaju, dižu glavice.. '' ........ -_-'
i btw, pa šta je ona mislila kad je rekla da to može biti i za djecu? ... wtf xD xD nije onda ni njezinoj djeci lako :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon kol 31, 2009 2:09 pm | |
| Hahhahahahahahahahahaha.. Luda zena.. | |
|
| |
bijač Ide, ide..
Broj postova : 284 Lokacija : U Lidlu. Jede burek. >.< Registration date : 27.08.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon kol 31, 2009 2:10 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Hahhahahahahahahahahaha.. Luda zena..
| |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon kol 31, 2009 5:15 pm | |
| ont. Spavala jučer od 22h do danas do 11h i onda opet u 13h zaspala do 15h. Weirdo. o.O | |
|
| |
bijač Ide, ide..
Broj postova : 284 Lokacija : U Lidlu. Jede burek. >.< Registration date : 27.08.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon kol 31, 2009 5:19 pm | |
| xD ništa zanimljivog... bila sma cijelo jutro na forumu i fejsu. :D | |
|
| |
!v@ Bravo..:)
Broj postova : 795 Age : 29 Registration date : 23.06.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto ruj 01, 2009 11:57 am | |
| još ništa... nadam se da hoće nešto.... | |
|
| |
... Pravi forumaš!
Broj postova : 1442 Age : 33 Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto ruj 01, 2009 1:03 pm | |
| jucer ja i draga pricamo i reko ujutro moram ic tocit auto,i veli ona da ne idem kod tine,jedna frendica koju ne podnosi a pere stakla na benzinskoj,i veli ak ti vidim oprana stakla naljutit cu se reko dobro. i idem ja sad na benzinsku i naravno da kod tine,al sam reko da mi ne dira stakla,i vracam se doma i na semaforu tek kaj sam stal doleti cigo i odma staklo pere,i mislim si a shit sad sam jebo jeza al ajd ko mu jebe mater cigansku,kad ono on to opere,oo sportski bmw brate za tebe je 30kn,ja ga gledam ono kaj si ti lud,sad ti nedam nis,i nasloni mi se na vrata i a daj bar 3 banke ovo ono,joj kak da skoro nisam prebil,govno strkljavo crno smrdljivo em mi sjebe staklo i jos tak bezobrazan i bahat. I onda dva semafora dalje pored mene na semaforu u traci za lijevo neko govno drotovsko zuto,i veli on kaj kad se bmw vozi ne treba pojas,a imam pojas al se ne vidi jer nemam obicni nego sportski koji ide odma preko sica i oba ramena pa se ne vidi kroz staklo ko obicni koji ide odozgora,ovaj je zakopcan dole,reko kupi ocale kreteni nepismeni zuti i taman se zeleno upali i gas u pod stisnem da mu ostane dim spaljenih guma,konjina neobrazovana ljubomorna nadrkana | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto ruj 01, 2009 1:33 pm | |
| Ja se na tvoje komentare tako pocnem trgat.. xDxDxD | |
|
| |
bijač Ide, ide..
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto ruj 01, 2009 1:55 pm | |
| Ujutro me frenndica nazvala...u deset. Morala sam ić na generalnu probu u školu- nastupamo za prvaše. Mislim-- ja to plesanje mrzim... to uopće nije plesanje, jel. Samo mičeš rukamam gore-dolje i držiš se za ruku. -.-' Morala sam ić, pa sam odustala od spavanja i ošla u školu. Dočekalo me staro društvo pa smo se zapričali, pa sam cijelo jutro stala u školi. Tek sam sad došla kući... i danas idem na otvoreni bazen u Crnici... yes! [hepi, hepi, hepi] | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto ruj 01, 2009 10:08 pm | |
| Probudila sam se u 10 da bi isla kod mutavog zubara. I hodamo Marija i ja.. i odemo kod zubara i stegne meni ova bravice i odemo u McDonalds. I tamo je bio tako zgodan lik.. Aww <3 Nazalost ima oko 25.. vise-manje. I odemo mi spijunirat jednog lika u kojeg sam ja prije bila in love. Ivona ce ga znat, Matej. Da.. Narasla mu kosa, posto je zgodniji i ima opako dobre hlace =))))))) Da.. Khm.. I osle mi u knjiznicu i ja sjedila pola sata na odvratno hladnom podu i trazila knjige. Nasla sam 100 poteza cetkom prije spavanje <3<3<3 I nazalost, sok mi se prolio po vrecici, tak da su knjige postale malcicu mokre -.-' I odemo mi na bus, a iza nas neki cigani, smrde u pm -.-'''''''' I tak se vozimo do kraja i natrag i zove meni stari doks am u ulici bila. Tak da sam dosla doma i odmah osla u Metro po Converse pernicu =))))))))))) I ja sam morala gurat fucking teska kolica.. Omg. I dosla doma i pisem sad ovo. I da.. Dok smo bile na trgu Marija meni dode kao:"Daj, aj se pravi da slikam tebe, a zapravo cu lika iza tebe!" I ja mislila wow zgodan lik i okrenem se i vidim Isusa.. xDxDxdXdxd Lik ima bradu, kosu svezanu u repic mali... Ja sam se pocela trgat! | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto ruj 01, 2009 10:13 pm | |
| je*ote, šta svi osim mene vode uzbudljive živote? Ja sam se iz kreveta iskoprcala oko 10, otišla na plivanje, najela se, pa se opet najela, i onda još jednom, pa na košarku, pa tu na forum. | |
|
| |
rawr Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto ruj 01, 2009 10:36 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- I ja mislila wow zgodan lik i okrenem se i vidim Isusa.. xDxDxdXdxd
Lik ima bradu, kosu svezanu u repic mali... Ja sam se pocela trgat! hmmm, da... ne kužim zašto je smiješno? ima bradu? so what... zvuči slatko.... al oke... možda je stvarno ružan... nisam ja vidjela.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? uto ruj 01, 2009 11:53 pm | |
| - sun child je napisao/la:
- Amy je napisao/la:
- I ja mislila wow zgodan lik i okrenem se i vidim Isusa.. xDxDxdXdxd
Lik ima bradu, kosu svezanu u repic mali... Ja sam se pocela trgat! hmmm, da... ne kužim zašto je smiješno? ima bradu? so what... zvuči slatko....
al oke... možda je stvarno ružan... nisam ja vidjela.... Lik je fkt visok i uzasno mrsav.. Ima tu neku facu.. Omg.. Nemoze se to opisat.. Stavit cu sliku jedan dan xD | |
|
| |
rawr Pravi forumaš!
| |
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sri ruj 02, 2009 12:08 am | |
| Ah. onda nis od slike xD.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? | |
| |
|
| |
| Što vam se danas zanimljivo dogodilo? | |
|