| Jel vas roditelji nagrađuju za uspjeh u školi??? | |
|
+17mala_klinka Fleur Mel0 heroina Linss. petra keksiĆ. just.be Miss Independent VVVVV bombica zbunjolica. JustLike alternativka :] Miss H. Miss Sunshine* malena. 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Mel0 Ide, ide..
Broj postova : 136 Age : 28 Lokacija : Posušje, BiH Registration date : 30.12.2009
| Naslov: Re: Jel vas roditelji nagrađuju za uspjeh u školi??? sub sij 16, 2010 1:39 am | |
| pa eto, kad dobijem dobre ocjene, dopuste mi da nabavim jos zivotrinja | |
|
| |
mala_klinka Svaka čast :)
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Jel vas roditelji nagrađuju za uspjeh u školi??? sub sij 16, 2010 10:15 pm | |
| I ne bas, iako su presretni kad dobijem dobru ocjenu smatraju da ucim za sebe i moje dobro i buducnost tako da mi nemaju zasto davati nagrade. | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Jel vas roditelji nagrađuju za uspjeh u školi??? sri vel 24, 2010 3:21 am | |
| - mala_klinka je napisao/la:
- I ne bas, iako su presretni kad dobijem dobru ocjenu smatraju da ucim za sebe i moje dobro i buducnost tako da mi nemaju zasto davati nagrade.
Drito to. A i to ja sama mislim.Učim za sebe,ne za njih | |
|
| |
koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Re: Jel vas roditelji nagrađuju za uspjeh u školi??? sri vel 24, 2010 5:00 pm | |
| ne, naviknuti su. a niti me ne ne kažnjavaju kad dobijem slabiju ocjenu. na kraju šk. godine dobijem neke pare, ali samo onda. | |
|
| |
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Jel vas roditelji nagrađuju za uspjeh u školi??? sri vel 24, 2010 11:29 pm | |
| Navili su oni na dobre ocjene pa im je sok kad dobijem losu i onda slieje kazne, pogotovo ako se ti skupi jos necega (a oni uvijek toga nadju). ALi uvijek mi govore da ucim za sebe jer nece oni jednog dana ici na faks i radit za mene. | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Jel vas roditelji nagrađuju za uspjeh u školi??? sri vel 24, 2010 11:32 pm | |
- Navili su oni na dobre ocjene pa im je sok kad dobijem losu i onda slieje kazne, pogotovo ako se ti skupi jos necega (a oni uvijek toga nadju). ALi uvijek mi govore da ucim za sebe jer nece oni jednog dana ici na faks i radit za mene.
Zao baš ne kužim svrhu kazne?? Pa isto ću ućit i ako ću ić van i ako neću ne kužim problem O.o | |
|
| |
Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Jel vas roditelji nagrađuju za uspjeh u školi??? sri vel 24, 2010 11:36 pm | |
- Navili su oni na dobre ocjene pa im je sok kad dobijem losu i onda slieje kazne, pogotovo ako se ti skupi jos necega (a oni uvijek toga nadju). ALi uvijek mi govore da ucim za sebe jer nece oni jednog dana ici na faks i radit za mene.
Zato sam ja svoje lijepo odvikla Da, na kraju kad popravim sve dobijem lovu zato sto dobro ucim | |
|
| |
| Naslov: Re: Jel vas roditelji nagrađuju za uspjeh u školi??? sri vel 24, 2010 11:41 pm | |
| Ali oni misle da ce me tako natjerati da brze ispravim lose ocjene Ma njiova psihologija, ne pitaj. | |
|
| |
| Naslov: Re: Jel vas roditelji nagrađuju za uspjeh u školi??? sri vel 24, 2010 11:51 pm | |
| Malo im je čudna psihologija >.< Meni ne.Sretni su kad dobijem dobru ocjenu a kad dobijem lošu stara mi pomogne da ju ispravim .Mislim ako mi je to u cilju:ne kažnjavaju me ni niš O.o | |
|
| |
| Naslov: Re: Jel vas roditelji nagrađuju za uspjeh u školi??? čet vel 25, 2010 12:33 am | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- Malo im je čudna psihologija >.<
Meni ne.Sretni su kad dobijem dobru ocjenu a kad dobijem lošu stara mi pomogne da ju ispravim .Mislim ako mi je to u cilju:ne kažnjavaju me ni niš O.o I meni je cudna jer s jedne strane ucim za sebe, a s druge ne vole da dobijem losu ocjenu i onda slijede kazne u smislu nema izlazaka | |
|
| |
| Naslov: Re: Jel vas roditelji nagrađuju za uspjeh u školi??? čet vel 25, 2010 12:36 am | |
| Pa baš ne razumijem to. Činjenica da su ti zabranili izlaske ne znači nužno da ćeš počet učit | |
|
| |
| Naslov: Re: Jel vas roditelji nagrađuju za uspjeh u školi??? čet vel 25, 2010 12:39 am | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- Pa baš ne razumijem to.
Činjenica da su ti zabranili izlaske ne znači nužno da ćeš počet učit Naravno, samo ludim i sizim jer mi ne daju van, a ucim kao i obicno. Ovako su me samo natjerali da bjezim :D | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Jel vas roditelji nagrađuju za uspjeh u školi??? pet vel 26, 2010 6:22 pm | |
| ako dobijem dobru ocjenu ne dobijem šamarčinu |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Jel vas roditelji nagrađuju za uspjeh u školi??? pet vel 26, 2010 8:32 pm | |
| | |
|
| |
Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Jel vas roditelji nagrađuju za uspjeh u školi??? pet vel 26, 2010 11:48 pm | |
| Zovi plavi telefon | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Jel vas roditelji nagrađuju za uspjeh u školi??? sub vel 27, 2010 3:31 pm | |
| | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Jel vas roditelji nagrađuju za uspjeh u školi??? uto oľu 02, 2010 12:55 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jel vas roditelji nagrađuju za uspjeh u školi??? | |
| |
|
| |
| Jel vas roditelji nagrađuju za uspjeh u školi??? | |
|