Gost Gost
| Naslov: Real Tribute uto sij 27, 2009 4:40 pm | |
| [quote name='matijas' date='January 19 2009, 21:17 pm' post='314959'] Koje ste gledali, koje bite željeli vidjeti? Komentari, pohvale, pokude...... |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Real Tribute ned oľu 15, 2009 7:24 pm | |
| Guns N`Roses Real Tribute - bila. jailbreak. super su i sale predobro skida axela, ali ove god mi nisu bili ko prije. stare Queen Real Tribute - nisam ali bi htjela RHCP Real Tribute - jesam, i idem opet. dobri su. Billy Idol Real Tribute - bila. ne slići frajer idolu kako su pričali, ali ok je bio. ne skida ga nešto predobro, ali je bio dobar Depeche Mode Real Tribute - ne i nebi -.-' ne volim ih Iron Maiden Real Tribute - bila. iako nie bio real tribute koliko se sječam bili su dobri. uz taj tribute sam i zavolila maidene The Beatles Real Tribute - htjela bi The Doors Real Tribute - bila. doors experienced. ne slići toliko morrisonu, ali odlično ga skida i njegove pokrete. ali vrhunac te večeri je bio kada je klavijaturist izašo van i prodavo neke bedževe ako se ne varam AC/DC Real Tribute - briem da nie bio real, ali bila. bila sam unutra 20 min i izašla, ali koliko sam čula bili su dobri, i žao mi je šta sam izašla Metallica Real Tribute - bila. super su mi bili, ali meni je metallica sama po sebi super tako da nisam dovoljno subjektivna Ramones Real Tribute - nisam, ali i htjela Abba Real Tribute - hjela bi, ali nisam Azra Real Tribute - pozdrav azri se računa? bilo je super Balasevic Real Tribute- nisam bila |
|
rawr Pravi forumaš!
Broj postova : 1691 Age : 30 Lokacija : with him... in prison <3 Registration date : 02.05.2009
| Naslov: Re: Real Tribute pon lip 08, 2009 9:30 pm | |
| ma ne volim te tribute bendove... ovi rhcp su super... sigurno ima i milijun drugih takvih bendova koji su fenomenalni... al jbg, ne volim... šta ne stvaraju svoju glazbu? ne možeš ti nekog kopirat, biti kao on... to je bzvz.. | |
|