| Srebro sjaji kao zlato | |
|
+2zbunjolica. Miss Sunshine* 6 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Srebro sjaji kao zlato pon vel 02, 2009 5:07 pm | |
| ^^ istina... živa istina al ajmo prokomentirati naši dečki su bili pod preevelikim pritiskom... i to je donekle utjecalo na utakmicu suci nas doslovno zajebaše francuzi su radili faule koliko su mogli, i glumili pizde (što i na kraju kraja i jesu) al francuzi su imali bolju obranu hrvati su imali Ćupića i Duvnjaka, da su im više dodavali, možda bi i uspjeli previše se nade i povjerenja polaže u Balića, koji misli da je faca ^^ i je bio je, nekada najviše me razočarao njegov potez kada nije htio primit medalju ni pehar stvarno NIJE u redu a da ne kažem doček na trgu, svi se vesele a on i dalje, glumi frajeraa ali dečki za mene ste još uvijek caravi, bez obzira na to što ste izgubili volim vas, a pogotovo čupka | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Srebro sjaji kao zlato pon vel 02, 2009 5:11 pm | |
| ^potpisivam ivanku, skroz. | |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: Srebro sjaji kao zlato pon vel 02, 2009 6:13 pm | |
| - Miss Sunshine* je napisao/la:
- ^^ istina... živa istina
al ajmo prokomentirati
naši dečki su bili pod preevelikim pritiskom... i to je donekle utjecalo na utakmicu
suci nas doslovno zajebaše
francuzi su radili faule koliko su mogli, i glumili pizde (što i na kraju kraja i jesu)
al francuzi su imali bolju obranu
hrvati su imali Ćupića i Duvnjaka, da su im više dodavali, možda bi i uspjeli
previše se nade i povjerenja polaže u Balića, koji misli da je faca ^^ i je bio je, nekada
najviše me razočarao njegov potez kada nije htio primit medalju ni pehar stvarno NIJE u redu
a da ne kažem doček na trgu, svi se vesele a on i dalje, glumi frajeraa
ali dečki za mene ste još uvijek caravi, bez obzira na to što ste izgubili volim vas, a pogotovo čupka e pa vidla bih tebe ili bilo koga drugog, 3 mjeseca ne imat normalan trening, s ozljeđenim leđama još igrat. I mislim da je on dosta toga na ovim svjetskom napravio. prvo . bio je tužan i povrjeđen jer svi smo bili sigurni da je zlato naše. drugo- njegova stvar, ostali su jedva primili tu medalju i pehar. treće molim te ne piši tako ubuduće zbog nečeg, jer da je neko za čupića nekaj takvo ili slično napisao reagirala bi kak i ja sad! hrvati su imali odlićnu ekipu i odlično su igrali sve do kraja. zaslužili su to zlato! | |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
Broj postova : 1898 Age : 30 Lokacija : Room 27. Registration date : 11.09.2008
| Naslov: Re: Srebro sjaji kao zlato pon vel 02, 2009 6:36 pm | |
| - Miss Sunshine* je napisao/la:
a da ne kažem doček na trgu, svi se vesele a on i dalje, glumi frajeraa Frajer, jel? :D Ja mislim da je on tamo još najveseliji bio. I treba bit jer zbilja ima zavidnu karijeru i među najboljim je rukometašima svijeta ikad. I kolko god nesportski bio njegov stav na dodjeli, razumijem ga. I svi bi trebali. I kolko god svi bili tužni, trebamo se već jednom prestat izvlačit i stalno imat neke isprike. Kolko god suci ili bilo ko drugi bio kriv, izgubili smo, jbg, al trebamo bit ponosni na dečke. Oni su svim utakmicama dokazali da su najbolji, a ne samo jednom. Jebeš idiote. Sad se trebaju usredotočit na europsko i prestat svi žalit za onim što je bilo i prošlo. | |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Srebro sjaji kao zlato pon vel 02, 2009 7:02 pm | |
| - .Maya. ^^ je napisao/la:
- Miss Sunshine* je napisao/la:
Frajer, jel? :D Ja mislim da je on tamo još najveseliji bio. I treba bit jer zbilja ima zavidnu karijeru i među najboljim je rukometašima svijeta ikad. I kolko god nesportski bio njegov stav na dodjeli, razumijem ga. I svi bi trebali.
I kolko god svi bili tužni, trebamo se već jednom prestat izvlačit i stalno imat neke isprike. Kolko god suci ili bilo ko drugi bio kriv, izgubili smo, jbg, al trebamo bit ponosni na dečke. Oni su svim utakmicama dokazali da su najbolji, a ne samo jednom. Jebeš idiote. Sad se trebaju usredotočit na europsko i prestat svi žalit za onim što je bilo i prošlo. potpisujem. I suci stvarno nisu bili fer. Daj ajde,neke tam rezervne stave u FINALE!! helloo. Kad našem igraću skoro rebra polome,ovaj ne dobi ni 7 metara,a kad Vori ovog malo pipne dobi isključenje,crveni karton i sl. Hello!! Totalno su me naživcirali. DDD. I normalno da nitko nije zabio gol 10 min,daj zabri da tebi tako neko nepošteno sudi. Ja bi postupila isto ko i Balić. A Ćupić i Duvnjak nisu napravili ama baš ništa vrijedno pažnje. | |
|
| |
| Naslov: Re: Srebro sjaji kao zlato pon vel 02, 2009 7:02 pm | |
Frajer, jel? :D Ja mislim da je on tamo još najveseliji bio. I treba bit jer zbilja ima zavidnu karijeru i među najboljim je rukometašima svijeta ikad. I kolko god nesportski bio njegov stav na dodjeli, razumijem ga. I svi bi trebali.
I kolko god svi bili tužni, trebamo se već jednom prestat izvlačit i stalno imat neke isprike. Kolko god suci ili bilo ko drugi bio kriv, izgubili smo, jbg, al trebamo bit ponosni na dečke. Oni su svim utakmicama dokazali da su najbolji, a ne samo jednom. Jebeš idiote. Sad se trebaju usredotočit na europsko i prestat svi žalit za onim što je bilo i prošlo. iskreno neam komentara ja mislim onako tak da | |
|
| |
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Srebro sjaji kao zlato pon vel 02, 2009 7:05 pm | |
| i ja ovako. | |
|
| |
| Naslov: Re: Srebro sjaji kao zlato pon vel 02, 2009 8:18 pm | |
I kolko god svi bili tužni, trebamo se već jednom prestat izvlačit i stalno imat neke isprike. Kolko god suci ili bilo ko drugi bio kriv, izgubili smo, jbg, al trebamo bit ponosni na dečke. Oni su svim utakmicama dokazali da su najbolji, a ne samo jednom. Jebeš idiote. Sad se trebaju usredotočit na europsko i prestat svi žalit za onim što je bilo i prošlo. slažem se A ko nije bio u Areni tužan. Svi su naši rukometaši bilo. On je to tako pokazao, i dobro! a na Trgu da, svu se oraspoložili i bilo ih predivno za gledat.. Uz to i njega koj je nakraju skakao i pjevao, skupa svi oni! I tek sad vidim ovo za frajera.. A zanima me kak se on to pokazuje frajerom?! Jer stvarno je i bit će još on među najboljim rukometašima svjeta! I možda nije dao neznam kulko golova, al dao ih je, i asistirao je dobro, krao lopte i za njegov prvi gol vidlo se kulko je bio sretan jer to mu je bio prvi gol nakon ozljede leđa i tromjesečne stanke! a Maya slike, vidim ljepe, imam ih već..hhehe :)) | |
|
| |
| Naslov: Re: Srebro sjaji kao zlato pon vel 02, 2009 10:56 pm | |
| Balić: Medalju nisam primio kako dolikuje zbog sudačkih gluparija 'To je bio moj odgovor na sve gluposti kojima nas izlažu suci vjerojatno instruirani od svojih nadređenih. Ovo što nam se dogodilo u utakmici s Francuzima je prestrašno' Ivano Balić slično je kao na EP u Norveškoj, reagirao i na dodjeli medalja na svečanoj ceremoniji proglašenja najboljih u Zagrebu. Odbio se okititi srebrnom medaljom iz sebi svojstvenih razloga. - Istina je da nisam primio medalju kako dolikuje, ali to je moj odgovor na sve gluposti kojima nas izlažu suci vjerojatno instruirani od svojih nadređenih u rukometnim odborima. Osvojili smo toliko toga uz ogroman pritisak kojem smo izloženi od strane sudačkih gluparija. Ne stidim se zbog toga jer je ovo što nam se dogodilo u utakmici s Francuzima uistinu prestrašno - rekao je Balić, koji je za vrijeme zatvaranja SP-a srebro poklonio sinu Dini na tribinama zagrebačke Arene. | |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Srebro sjaji kao zlato pon vel 02, 2009 11:08 pm | |
| - *luce* je napisao/la:
- Balić: Medalju nisam primio kako dolikuje zbog sudačkih gluparija
'To je bio moj odgovor na sve gluposti kojima nas izlažu suci vjerojatno instruirani od svojih nadređenih. Ovo što nam se dogodilo u utakmici s Francuzima je prestrašno' Ivano Balić slično je kao na EP u Norveškoj, reagirao i na dodjeli medalja na svečanoj ceremoniji proglašenja najboljih u Zagrebu. Odbio se okititi srebrnom medaljom iz sebi svojstvenih razloga. - Istina je da nisam primio medalju kako dolikuje, ali to je moj odgovor na sve gluposti kojima nas izlažu suci vjerojatno instruirani od svojih nadređenih u rukometnim odborima. Osvojili smo toliko toga uz ogroman pritisak kojem smo izloženi od strane sudačkih gluparija. Ne stidim se zbog toga jer je ovo što nam se dogodilo u utakmici s Francuzima uistinu prestrašno - rekao je Balić, koji je za vrijeme zatvaranja SP-a srebro poklonio sinu Dini na tribinama zagrebačke Arene. I ko sad može reć' bilo što protiv njega. | |
|
| |
| Naslov: Re: Srebro sjaji kao zlato pon vel 02, 2009 11:20 pm | |
- *luce* je napisao/la:
'To je bio moj odgovor na sve gluposti kojima nas izlažu suci vjerojatno instruirani od svojih nadređenih. Ovo što nam se dogodilo u utakmici s Francuzima je prestrašno' Ivano Balić slično je kao na EP u Norveškoj, reagirao i na dodjeli medalja na svečanoj ceremoniji proglašenja najboljih u Zagrebu. Odbio se okititi srebrnom medaljom iz sebi svojstvenih razloga. - Istina je da nisam primio medalju kako dolikuje, ali to je moj odgovor na sve gluposti kojima nas izlažu suci vjerojatno instruirani od svojih nadređenih u rukometnim odborima. Osvojili smo toliko toga uz ogroman pritisak kojem smo izloženi od strane sudačkih gluparija. Ne stidim se zbog toga jer je ovo što nam se dogodilo u utakmici s Francuzima uistinu prestrašno - rekao je Balić, koji je za vrijeme zatvaranja SP-a srebro poklonio sinu Dini na tribinama zagrebačke Arene. I ko sad može reć' bilo što protiv njega. Niko. Očito smo mi uz njega ovdje jedine.. :) i pročitala sam još "Suci već godinama rade budalu od nas" - E to je istina. | |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Srebro sjaji kao zlato pon vel 02, 2009 11:34 pm | |
| - *luce* je napisao/la:
- .Maya. ^^ je napisao/la:
- *luce* je napisao/la:
'To je bio moj odgovor na sve gluposti kojima nas izlažu suci vjerojatno instruirani od svojih nadređenih. Ovo što nam se dogodilo u utakmici s Francuzima je prestrašno' Ivano Balić slično je kao na EP u Norveškoj, reagirao i na dodjeli medalja na svečanoj ceremoniji proglašenja najboljih u Zagrebu. Odbio se okititi srebrnom medaljom iz sebi svojstvenih razloga. - Istina je da nisam primio medalju kako dolikuje, ali to je moj odgovor na sve gluposti kojima nas izlažu suci vjerojatno instruirani od svojih nadređenih u rukometnim odborima. Osvojili smo toliko toga uz ogroman pritisak kojem smo izloženi od strane sudačkih gluparija. Ne stidim se zbog toga jer je ovo što nam se dogodilo u utakmici s Francuzima uistinu prestrašno - rekao je Balić, koji je za vrijeme zatvaranja SP-a srebro poklonio sinu Dini na tribinama zagrebačke Arene. I ko sad može reć' bilo što protiv njega. Niko. Očito smo mi uz njega ovdje jedine.. :) i pročitala sam još "Suci već godinama rade budalu od nas" - E to je istina. Ma ako postoji nešto što najviše mrzim na svijetu onda su to suci. Bilo kakvi, u bilo kojem sportu, bilo gdje. | |
|
| |
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Srebro sjaji kao zlato uto vel 03, 2009 3:55 pm | |
- *luce* je napisao/la:
'To je bio moj odgovor na sve gluposti kojima nas izlažu suci vjerojatno instruirani od svojih nadređenih. Ovo što nam se dogodilo u utakmici s Francuzima je prestrašno' Ivano Balić slično je kao na EP u Norveškoj, reagirao i na dodjeli medalja na svečanoj ceremoniji proglašenja najboljih u Zagrebu. Odbio se okititi srebrnom medaljom iz sebi svojstvenih razloga. - Istina je da nisam primio medalju kako dolikuje, ali to je moj odgovor na sve gluposti kojima nas izlažu suci vjerojatno instruirani od svojih nadređenih u rukometnim odborima. Osvojili smo toliko toga uz ogroman pritisak kojem smo izloženi od strane sudačkih gluparija. Ne stidim se zbog toga jer je ovo što nam se dogodilo u utakmici s Francuzima uistinu prestrašno - rekao je Balić, koji je za vrijeme zatvaranja SP-a srebro poklonio sinu Dini na tribinama zagrebačke Arene. I ko sad može reć' bilo što protiv njega. ^tak je. | |
|
| |
| Naslov: Re: Srebro sjaji kao zlato uto vel 03, 2009 4:12 pm | |
| Balić je moja ljubav ni ćupić ni duvnjak ni nitko mi ga nemre zamjenit. | |
|
| |
| Naslov: Re: Srebro sjaji kao zlato uto vel 03, 2009 4:27 pm | |
- *luce* je napisao/la:
- .Maya. ^^ je napisao/la:
- *luce* je napisao/la:
'To je bio moj odgovor na sve gluposti kojima nas izlažu suci vjerojatno instruirani od svojih nadređenih. Ovo što nam se dogodilo u utakmici s Francuzima je prestrašno' Ivano Balić slično je kao na EP u Norveškoj, reagirao i na dodjeli medalja na svečanoj ceremoniji proglašenja najboljih u Zagrebu. Odbio se okititi srebrnom medaljom iz sebi svojstvenih razloga. - Istina je da nisam primio medalju kako dolikuje, ali to je moj odgovor na sve gluposti kojima nas izlažu suci vjerojatno instruirani od svojih nadređenih u rukometnim odborima. Osvojili smo toliko toga uz ogroman pritisak kojem smo izloženi od strane sudačkih gluparija. Ne stidim se zbog toga jer je ovo što nam se dogodilo u utakmici s Francuzima uistinu prestrašno - rekao je Balić, koji je za vrijeme zatvaranja SP-a srebro poklonio sinu Dini na tribinama zagrebačke Arene. I ko sad može reć' bilo što protiv njega. Niko. Očito smo mi uz njega ovdje jedine.. :) i pročitala sam još "Suci već godinama rade budalu od nas" - E to je istina. Ma ako postoji nešto što najviše mrzim na svijetu onda su to suci. Bilo kakvi, u bilo kojem sportu, bilo gdje. Istina, većinom su uvjek nepravedni i to uvjek nas zapadne, bio nogomet, rukomet ili neki treći sport. | |
|
| |
| Naslov: Re: Srebro sjaji kao zlato uto vel 03, 2009 4:34 pm | |
| ^toe zato kaj svi znaju kolko smo dobri i onda su ljubomorni i boje nas se i onda nam uvale neke sranjske suce da nas unište -.-' | |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Srebro sjaji kao zlato uto vel 03, 2009 5:01 pm | |
| - zbunjolica. je napisao/la:
- ^toe zato kaj svi znaju kolko smo dobri
i onda su ljubomorni i boje nas se i onda nam uvale neke sranjske suce da nas unište -.-' Moguće. -.- | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Srebro sjaji kao zlato uto vel 03, 2009 9:34 pm | |
| iskreno,meni je dosta balića. mislim,je on najbolji rukometaš i to stoji. al mislim da mu se malo preveč pažnje poklanja. već sam se zakačila s mamom zbog toga. ali istina je u naslovu! srebro sjaji kao zlato. | |
|
| |
| Naslov: Re: Srebro sjaji kao zlato sri vel 04, 2009 4:25 pm | |
| - ciciban. je napisao/la:
- iskreno,meni je dosta balića.
mislim,je on najbolji rukometaš i to stoji. al mislim da mu se malo preveč pažnje poklanja. ali istina je u naslovu! srebro sjaji kao zlato. ^^ potpis hahha, naslov je prigodan xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Srebro sjaji kao zlato | |
| |
|
| |
| Srebro sjaji kao zlato | |
|