| Suprotnosti se privlače (?) | |
|
+8Miss H. zbunjolica. !dealno_loš@ koza .Maya. Miss Sunshine* VVVVV alternativka :] 12 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Suprotnosti se privlače (?) sri vel 04, 2009 7:25 pm | |
| Ništa osobno, samo me zanima vaš stav o tome.
Ja sam prije full vjerovala u to, čak sam bila i zaljubljena u par dečki koji su zapravo moja totalna suprotnost. Sad više ne vjerujem u tu nazovimo je izreku. Kao prvo, to ni nije bila baš zaljubljenost kad me tako brzo prošla, a i...ne znam, ne mogu se jednostavno zamislit s nekim tko "nije moje vrste".
vi? | |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: Suprotnosti se privlače (?) sri vel 04, 2009 8:38 pm | |
| a zavisi, ja ipak mislim da se privlače, ali i dobro si napisala da te brzo prođe pa vjerojatno neka faza. Možda ima, al ipak zavisi na kakve se tu suprotnosti gleda! | |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: Suprotnosti se privlače (?) sri vel 04, 2009 9:08 pm | |
| neznam... ali moj odgovor bi bio jednostavan NE | |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
Broj postova : 1898 Age : 30 Lokacija : Room 27. Registration date : 11.09.2008
| Naslov: Re: Suprotnosti se privlače (?) sri vel 04, 2009 9:12 pm | |
| One ogromne ne, ali neke sitne su uvijek tu i mislim da su one i dobrodošle. Npr, on navija za hajduk, a ona za dinamo. xD I onda se uvijek onak slatko prepiru. To mi je okej. Al sad da ću bit s nekim ko je totalno drugačijeg karaktera, nema šanse. | |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: Suprotnosti se privlače (?) sri vel 04, 2009 9:23 pm | |
| slažem se za karakter, mislila sam suprotnost, glazbe ili nekaj pa neće npr, biti neka dobrica s serijskim ubojicom. lol [a možda i hoće] | |
|
| |
koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Re: Suprotnosti se privlače (?) sri vel 04, 2009 10:51 pm | |
| ne mogu na ovo odgovoriti sa DA ili NE. Ne znam zašto nebi mogla biti s dečkom koji je prema meni čista suprotnost...ne znam ni na kakve suprotnosti točno misliš?! ipak je slatko kad ste malo drugačiji...imate o čemu pričati...a ne da ste isti. onda postane dosadno...al ponavljam, ne znam na kakve suprotnosti misliš...tak da ne mogu točno odgovoriti. Rekla bih da ako ti se dečko sviđa, nije bitno dal slušate istu vrstu glazbe ili navijate za isti klub. bitno je da se volite... | |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Suprotnosti se privlače (?) sri vel 04, 2009 11:12 pm | |
| - .Maya. ^^ je napisao/la:
- One ogromne ne, ali neke sitne su uvijek tu i mislim da su one i dobrodošle.
Npr, on navija za hajduk, a ona za dinamo. xD I onda se uvijek onak slatko prepiru. To mi je okej. Al sad da ću bit s nekim ko je totalno drugačijeg karaktera, nema šanse. | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Suprotnosti se privlače (?) sri vel 04, 2009 11:58 pm | |
| - !dealno_loš@ je napisao/la:
- .Maya. ^^ je napisao/la:
Npr, on navija za hajduk, a ona za dinamo. xD I onda se uvijek onak slatko prepiru. To mi je okej. Al sad da ću bit s nekim ko je totalno drugačijeg karaktera, nema šanse. slažem se s tim, al isto tako mislim da može biti slatko kad vam se iste stvari sviđaju ili recimo nađete se negdje.. i u isto vrijeme si zaželite.. ne znam.. krafnu s čokoladom jer ju obadvoje volite.. a da ju ne volite obadvoje, onda vam ne bi bilo tak.. a opet, to su te MALE razlike.. jedna krafna sim tam.. ma kajaznam, glup primjer.. al mislim i DA i NE. | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Suprotnosti se privlače (?) čet vel 05, 2009 3:46 pm | |
| - ines.mmm je napisao/la:
- ne mogu na ovo odgovoriti sa DA ili NE. Ne znam zašto nebi mogla biti s dečkom koji je prema meni čista suprotnost...ne znam ni na kakve suprotnosti točno misliš?! ipak je slatko kad ste malo drugačiji...imate o čemu pričati...a ne da ste isti. onda postane dosadno...al ponavljam, ne znam na kakve suprotnosti misliš...tak da ne mogu točno odgovoriti. Rekla bih da ako ti se dečko sviđa, nije bitno dal slušate istu vrstu glazbe ili navijate za isti klub. bitno je da se volite...
Bitno je. Bar meni. I to je prva suprotnost koja mi je pala na pamet...Glazba, mislim. Ja se recimo nebi mogla zamislit u vezi s nekim ko sluša cajke. Čak nije ni toliko stvar principa, nego...mene tak neko ne može privlačit. Znači...ne znam, punker i barbie girl? Da ili ne? | |
|
| |
Miss H. Svaka čast :)
Broj postova : 5028 Age : 30 Registration date : 25.12.2008
| Naslov: Re: Suprotnosti se privlače (?) pet vel 06, 2009 10:51 pm | |
| suprotnosti se NE privlače. I think so. | |
|
| |
.ZvieZzdica<3 Svaka čast :)
Broj postova : 2199 Lokacija : [24.6.♥] Registration date : 16.11.2008
| |
| |
JustLike Bravo..:)
Broj postova : 644 Age : 31 Lokacija : Slavonski Brod/Pula Registration date : 08.12.2008
| Naslov: Re: Suprotnosti se privlače (?) pet vel 06, 2009 11:33 pm | |
| Ah,mislio sam da sam napisao to... OK,ovako to ide:
Ovo prilicno slican princip kao i kod magneta,ako malo bolje pogledate,uocit cete da vecina stvari ima vrlo slican princip kao i magnet. Ljudi istog spola se ne privlace,dobro,samo iznimke,sto se moze objasniti ovako: magnet iste polove odbija kao sto se odbijaju muskarac i muskarac,ali ako upotrijebimo vecu silu bit cemo u mogucnosti spojiti iste magnetne polove cime se objasnjava homoseksualnost.
Kako je ovdje rijec o,koliko sam primijetio,izricito o muskarcima i zenama istih odnosno razlicitih osobina,ovaj princip se izvodi na isti nacin samo sto se zamijene uloge. Iz svega ovoga zakljucuje se da se suprotnosti privlace,no onda ne postoji objasnjenje zasto se takvi brakovi tj. veze raspadaju,eh tu vec nisam doskocio odgovarajucoj teoriji koja bi pokrila i ovu gore navedenu,tako da je moj odgovor DA i NE.
Suprotnosti se mogu privuci,ali i nemoraju,moze se sklopiti dobar brak/veza sa partnerom koji je totalna suprotnost od vas,ali i nemora,ostaje nam samo jedno uvjerenje koje se bazira na vjeri i o kojem ce vam se svecenici dobro napricati,a ne pomalo,nego je jedna velika glupost i glasi ovako:
Ako ti veza uspije,Bog ti je pomogao,ako propadne sotona se umijesala. To vam naravno velecasni nece ovakvim rijecima objasnit,ali to vam je jedina preostala teorija,da nema ni nje,nebi imali u sto vjerovati. | |
|
| |
Miss H. Svaka čast :)
Broj postova : 5028 Age : 30 Registration date : 25.12.2008
| Naslov: Re: Suprotnosti se privlače (?) pet vel 06, 2009 11:35 pm | |
| ma svaka ti dala (vode iz bokala)
prekrasno napisano. dirnuta sam. xD | |
|
| |
JustLike Bravo..:)
Broj postova : 644 Age : 31 Lokacija : Slavonski Brod/Pula Registration date : 08.12.2008
| Naslov: Re: Suprotnosti se privlače (?) pet vel 06, 2009 11:36 pm | |
| | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Suprotnosti se privlače (?) pon tra 27, 2009 11:35 pm | |
| - zbunjolica. je napisao/la:
- !dealno_loš@ je napisao/la:
- .Maya. ^^ je napisao/la:
Npr, on navija za hajduk, a ona za dinamo. xD I onda se uvijek onak slatko prepiru. To mi je okej. Al sad da ću bit s nekim ko je totalno drugačijeg karaktera, nema šanse. slažem se s tim, al isto tako mislim da može biti slatko kad vam se iste stvari sviđaju ili recimo nađete se negdje.. i u isto vrijeme si zaželite.. ne znam.. krafnu s čokoladom jer ju obadvoje volite.. a da ju ne volite obadvoje, onda vam ne bi bilo tak.. a opet, to su te MALE razlike.. jedna krafna sim tam.. ma kajaznam, glup primjer.. al mislim i DA i NE. Potpis ^^ | |
|
| |
Miss Independent Ide, ide..
Broj postova : 134 Age : 29 Lokacija : My world. Registration date : 12.01.2009
| Naslov: Re: Suprotnosti se privlače (?) sri tra 29, 2009 4:48 pm | |
| pa.. ovisi. možeš se zaljubiti u osobu koja je totalno različita, naravno da da.. ali problem je onda kad su te razlike nepremostive. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Suprotnosti se privlače (?) | |
| |
|
| |
| Suprotnosti se privlače (?) | |
|