koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Što kupiti dečku za Valentinovo?? pet vel 06, 2009 11:46 pm | |
| Ei ljudi...bliži se Valentinovooo. dan zaljubljenih...awww. Jojj. Nadam se da ćete svi oni koji imate nekoga taj dan provesti s tom osobom...a onima koji nemaju nikoga...nadam se da će do onda naći nekoga. e sad...vjerojatno ćete kupiti nešto svojim dečkima..pa sad. mene zanima kaj budete kupile?? ja i nemam baš ideja...da čujem vaše ideje... | |
|
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Što kupiti dečku za Valentinovo?? pet vel 06, 2009 11:48 pm | |
| Subota je, pa se nadam da ću imat nekog Što kupiti dečku? Khm, niš On tebi treba xD Ma šalim se...Ako on tebi namjerava kupit, trebala bi i ti njemu. Ali meni su uvijek draži oni "home made" darovi. Napravi mu nešto ;] Ja bi barem tako. | |
|
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: Što kupiti dečku za Valentinovo?? sub vel 07, 2009 12:38 am | |
| hmm.. nadam se da bum nabrkala starce da me puste u Dj.. [pa da ga vidim, i da se ostvari ono kaj piše ] ugl. oni bi nam trebali kupit, al nebi bilo loše i od nas neku sitnicu. :) neznam.. | |
|
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Što kupiti dečku za Valentinovo?? sub vel 07, 2009 12:43 am | |
| ma ne mora bit niš posebno, neka sitnica, medek neki ili lančić, tak neš...tak ću i ja glavno da mu pokažeš da si ga se sjetila! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Što kupiti dečku za Valentinovo?? | |
| |
|