| predrasude o ''muškim i ženskim'' sportovima? naahh | |
|
+7bombica Miss H. zbunjolica. JustLike alternativka :] .Maya. Miss Sunshine* 11 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: predrasude o ''muškim i ženskim'' sportovima? naahh sub vel 21, 2009 5:29 pm | |
| to me tako jebava, daj ajde ja treniram karate so whaat? iskreno niko mi nikada nije rekkao da se bavim muškim sportom, ali npr ljudi na internetu vooole srat o tome u moem gradu je to sasvim normalno cura je na karateu, više nego dečki.... i da, cure postižu daaaleko bolje rezultate!
imate li VI te predrasude, baš me zanima. i da , zašto dečko ne bi mogao biti bAletan
It's a cruel world, defeat prejudices... | |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
Broj postova : 1898 Age : 30 Lokacija : Room 27. Registration date : 11.09.2008
| Naslov: Re: predrasude o ''muškim i ženskim'' sportovima? naahh sub vel 21, 2009 5:33 pm | |
| Ja osobno znam mislim 5 cura koje idu na karate u mom gradu, a dvije od njih idu sa mnom u razred. A ne znam ni jednog dečka. xD Tak da se slažem s tobom i sve. Ne volim predrasude. -.-' Pogotovo onih ljudi koje misle da su najpametniji, a ništ nisu postigli nit nemaju pojma o tome šta pričaju. | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: predrasude o ''muškim i ženskim'' sportovima? naahh sub vel 21, 2009 5:43 pm | |
| Žderi predrasude, to je moje mišljenje. | |
|
| |
JustLike Bravo..:)
Broj postova : 644 Age : 31 Lokacija : Slavonski Brod/Pula Registration date : 08.12.2008
| Naslov: Re: predrasude o ''muškim i ženskim'' sportovima? naahh sub vel 21, 2009 7:14 pm | |
| Meni je totalno svejedno sta tko trenira. Da je zenska sumo borac,zaboli me kita,ali drugi ljudi se tome protive,probaj ih pitat zasto ili nemaju pojma ili ce dat neki glupi razlog. | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: predrasude o ''muškim i ženskim'' sportovima? naahh ned vel 22, 2009 12:08 am | |
| ma meni je to totalno svejedno a i više se rugaju ako neki dečko trenira "ženski" sport, kao npr balet, nego da cura trenira "muški" sport kao npr neki boks ili sl. (a i sama se namjeravam počet bavit boksom) ali meni ni to ne smeta,(to za dečke baletane i sl) jer sam gledala balet u kazalištu, i tip je bio prezgodan i ne djeluje gayish nit mislim da ostali tako svatko se može bavit sportom koji hoće normalno da će mu se neki rugat al ti neki vjerojatno ništ ni ne treniraju, nit imaju pojma o ičemu možda bi malo i zezala da poznajem dečka koji je baletan xD, al sigurno mu ne bi pravila probleme oko tog ili ga maltretirala.. ako ti se sviđa, go for it.. ko smo mi da određujemo jel nešto "muški" ili "ženski" sport | |
|
| |
Broj postova : 644 Age : 31 Lokacija : Slavonski Brod/Pula Registration date : 08.12.2008
| Naslov: Re: predrasude o ''muškim i ženskim'' sportovima? naahh ned vel 22, 2009 1:33 am | |
| - zbunjolica. je napisao/la:
nego da cura trenira "muški" sport kao npr neki boks ili sl. (a i sama se namjeravam počet bavit boksom)
Cure koje se tuku su bas seksi,mnogim muskarcima... :D Cemu se onda rugat i cemu protivljenje onda,dok npr. muskarac kad ide na balet,obuku ga kao pickicu (da tako kazem) i skace,dize noge radi spagu,ma gumu od sebe radi,to onda smeta mnogima i zbog toga ce ljudi vise ismijavat muskarce. To je pogled s muske strane,po mom misljenju,zenama je manje vise svejedno,tako da se ni neobaziru na to. | |
|
| |
Miss H. Svaka čast :)
Broj postova : 5028 Age : 30 Registration date : 25.12.2008
| Naslov: Re: predrasude o ''muškim i ženskim'' sportovima? naahh ned vel 22, 2009 11:59 am | |
| wooo. ja treniram kick box. pa da, ima puno predrasuda.. ali who cares. a zapravo znam da ih je većina ljubomorna. tak da mi te ''predrasude'' samo podižu ego i želju za uspjehom. | |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: predrasude o ''muškim i ženskim'' sportovima? naahh ned vel 22, 2009 1:18 pm | |
| O tome nisam nikad razmišljala. Ali postoje razlike,jeste li vi vidjeli npr.ženskog sumo-borca? | |
|
| |
| Naslov: Re: predrasude o ''muškim i ženskim'' sportovima? naahh ned vel 22, 2009 3:45 pm | |
| Nisam i nebi volio... -.- | |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: predrasude o ''muškim i ženskim'' sportovima? naahh ned vel 22, 2009 6:44 pm | |
| - Insomnia° je napisao/la:
- wooo.
ja treniram kick box. pa da, ima puno predrasuda.. ali who cares. a zapravo znam da ih je većina ljubomorna. tak da mi te ''predrasude'' samo podižu ego i želju za uspjehom. eey curo, pa i ja sam ga 3 godine trenirala jeeea. sad treniram karate več skoro 7 godina. shotokan stil, to je preezakon. :DD | |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: predrasude o ''muškim i ženskim'' sportovima? naahh ned vel 22, 2009 9:44 pm | |
| nervira me većinom dok komentiraju ženski i muški nogomet, a u razredu imam curu koja nogomet igra puno bolje od većinu dečkiju! ai nek netko trenira kaj hoće, nema se ko kaj tu mješat! | |
|
| |
malena. Pravi forumaš!
Broj postova : 1130 Age : 29 Registration date : 22.10.2008
| Naslov: Re: predrasude o ''muškim i ženskim'' sportovima? naahh ned vel 22, 2009 10:19 pm | |
| ma te predrasude su bzvz i stvaraju ih oni koji nemogu sebi priznat da bi cura mogla bit bolja u nekom muškom sportu ili obrnuto..nemam nikakvih predrasuda i nek svatko radi ono što hoće | |
|
| |
... Pravi forumaš!
Broj postova : 1442 Age : 33 Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: predrasude o ''muškim i ženskim'' sportovima? naahh pon vel 23, 2009 1:11 am | |
| bas tak,nek trenira ko sta oce. Dobro ovo nema veze sa sportom al slicno,meni bi najseksi bilo vidjet neku zensku automehanicarku,grrr :D a i briem kad bi otvorila servis da bi drugi propali | |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: predrasude o ''muškim i ženskim'' sportovima? naahh pon vel 23, 2009 4:58 pm | |
| - andrej_16V je napisao/la:
- bas tak,nek trenira ko sta oce. Dobro ovo nema veze sa sportom al slicno,meni bi najseksi bilo vidjet neku zensku automehanicarku,grrr :D a i briem kad bi otvorila servis da bi drugi propali
hahah :D | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: predrasude o ''muškim i ženskim'' sportovima? naahh pet vel 27, 2009 6:38 pm | |
| - *luce* je napisao/la:
- nervira me većinom dok komentiraju ženski i muški nogomet, a u razredu imam curu koja nogomet igra puno bolje od većinu dečkiju!
ai nek netko trenira kaj hoće, nema se ko kaj tu mješat! ena naša. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: predrasude o ''muškim i ženskim'' sportovima? naahh | |
| |
|
| |
| predrasude o ''muškim i ženskim'' sportovima? naahh | |
|