| što me danas muči... | |
|
+35iva dazed_and_confused KarliCa. SmiLle. dainorra proud nobody Fleur TotaLno druKčija kLinka:D Anonimna juhu Feanor !v@ nj nj nj (: ~iZZiLiCiOuS. ^^* rawr .muHa* heroina koza just.be !dealno_loš@ ... just_another_girl Martuanne malena. Miss Sunshine* alternativka :] bombica JustLike petra Ellie .Maya. zbunjolica. VVVVV Miss H. .ZvieZzdica<3 39 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
heroina Svaka čast :)
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: što me danas muči... sub lip 26, 2010 3:52 pm | |
| - just_another_girl je napisao/la:
- heroina je napisao/la:
- stara ko i inače
Šta sad bi? :/
ont: ništa :) ma ide mi na ***** -.-'' | |
|
| |
KarliCa. Svaka čast :)
Broj postova : 2590 Age : 29 Lokacija : sa Jonom (L) Registration date : 21.05.2010
| Naslov: Re: što me danas muči... sub lip 26, 2010 4:35 pm | |
| Jebena glupa Jelena i Dolores. | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: što me danas muči... sub lip 26, 2010 6:13 pm | |
| - ♥.KarliČ.♥ je napisao/la:
- Jebena glupa Jelena i Dolores.
Šta ej bilo??nemoj se živcirat ^^ | |
|
| |
Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: što me danas muči... sub lip 26, 2010 7:07 pm | |
|
Zadnja promjena: Anonimna; sub stu 20, 2010 3:19 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
heroina Svaka čast :)
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 12:16 am | |
| - Anonimna je napisao/la:
- Enis.
Što mi je ovo trebalo što bilo :O muče me kalorije -.-''' | |
|
| |
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 1:04 am | |
| a svašta bilo. OT : opet Enis, al sad na totalno drugačiji način -.- | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 1:33 am | |
| - heroina je napisao/la:
- Anonimna je napisao/la:
- Enis.
Što mi je ovo trebalo što bilo :O
muče me kalorije -.-''' AHHAHAHHAHAHAHHA daj Anooo | |
|
| |
Broj postova : 2590 Age : 29 Lokacija : sa Jonom (L) Registration date : 21.05.2010
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 2:38 pm | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- ♥.KarliČ.♥ je napisao/la:
- Jebena glupa Jelena i Dolores.
Šta ej bilo??nemoj se živcirat ^^
Ma ova Jelena sere da sam ja nju svima ogovarala a samo ju ogovaram najboljim prijateljicama jer stalno sere i predvolična je. I kao da je saznala o sebi nešto što nije znala (kao ja sam to svima proširila,hahaha a nz ni šta,neće mi reć' glupača) I ona meni jučer napiše preko fb ja tebe ne želim dns vidjet u gradu. Ja se pukla smijat e. A na kraju je DOlores rekla da ona ide u grad s njom i Šojkom a mene i Paulu nije spomenula. Ja nju pitam kao šta Paula i ja ne smijemo a ona kaže da smijemo :S ma sjebane njih dvije. | |
|
| |
proud nobody Bravo..:)
Broj postova : 792 Age : 29 Lokacija : prozor prema zalazu. Registration date : 14.04.2010
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 4:08 pm | |
| koja glupa žena ajme :S ko prvo ak joj smeta ogovaranje, onda nek riješi to s tobom, vidi u čem je problem i tak -.- a kao drugo kaj ona tebi ima zabranjivat da ideš u grad -.- pa nije njen grad da ona bira ko će tam bit a ko ne :/ to sve treba tuć XD
ont. ma sutra upisi me muče :S | |
|
| |
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 4:25 pm | |
| - proud nobody je napisao/la:
- koja glupa žena ajme :S
ko prvo ak joj smeta ogovaranje, onda nek riješi to s tobom, vidi u čem je problem i tak -.- a kao drugo kaj ona tebi ima zabranjivat da ideš u grad -.- pa nije njen grad da ona bira ko će tam bit a ko ne :/ to sve treba tuć XD
ont. ma sutra upisi me muče :S Stoka. ona kaže da paula trči zamnom,što nije istina i ja to Pauli kažem i ona se počne opet sa Jelenom svađat. Onda meni Jelena napiše da sam trčara jer sam Pauli to rekla. Jao,pa paula mi je najbolja prijateljica,imam joj pravo reć'. I dns me napadne kao zašt' nisam jučer došla u grad. Jesam im fino 1oox rekla da je Paula bila navečer kod mene. Radije ću nju zvat neg bit s njima u gradu,ionak im je bilo dosadno. Na kraju ni Paulu ne smijem po njihovom zvat više -,- ONT. muče me terapije,sutra se trebam ić' upisat s Paulom. | |
|
| |
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 4:56 pm | |
| O isuse koja serija -.- Daj miči se od toga. Pusti ih da odrastu. OT : Gdje večeras ? | |
|
| |
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 5:47 pm | |
| Hahahahhaha baš to glupe su ko *****. A najjače od tog svega mi je to što ti sere prek fejsa a uživo?Usrala bi se-.- | |
|
| |
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 8:19 pm | |
| Pa uživo me samo čudno gleda xD i ponekad zna nekaj ružno reć' al' sad se meni i Pauli izgovarala da je to samo zajebancija. Hahahahaha. Meni govori da sam glupa a vidi ju,neće ni trgovačku upisat -.- | |
|
| |
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 8:27 pm | |
| Ma eto ti panjeva.Najjače su mi te faca prek interneta a uživo nevina djevojčica. daj metak posred čela i da vidiš sve je lakše | |
|
| |
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 8:34 pm | |
| LOL. A ona meni kaže da potražim pomoć. Ja njoj aj ne seri i odjebi više od mene. Baš sam se osjećala močno.
Ispričavala se čak Pauli samo da me Paula ne podržava,a ona bi me podržala i da se druži s Jelenom -.- dooh. A onda je rekla da se neće družit s njom jer je ista kao ja. jej ^^ | |
|
| |
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 8:41 pm | |
| Hahahaha isuse koja jadnica >.< Problem ti je u tome što ona želi tebe ko frendicu,na neki način je i ljubomorna na tebe a samim time i na Paulu jer ste najbolej frendice.I sad ona ti pokušava vas posvađat da bi ti se onda mogla prikrpat.I to će vjerovatno napravit u onom trenutku ak uspije posvađat tebe i Paulu (sa spikom tebe je paula tračala,a pauli će eć da si ju ti tračala itd..) i kad ćeš bit u fazi "ajme..mislila sam da mi je frendica..nemogu vjerovat.:" i onda će ti ta jelena uletit sa spikom "ma joj..nemoj se brinut..nismi mogla znat da je takva...nemoj bit tužna" i s tim umiljatim forama.Prošla sam ovo previše puta,prejadno je. | |
|
| |
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 8:43 pm | |
| Ah,ko zna. A vidi se da se ustrtarila kad je saznala da sam Pauli rekla ono što je ona rekla o njoj. 2 prema jednoj. Ne može ona sama :( :( :( | |
|
| |
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 8:54 pm | |
| Doć će do ozbiljnijih zapleta.Vidit ćeš kolko će se trudit da slaže najbolje šta može ^^ A možda samo želi prijateljicu a nezna kako ju steć | |
|
| |
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 8:57 pm | |
| Haha. Ona ni nema pravu prijateljicu. Šojku iskorištava jer je ova štreberica,a Valentinu stalno ismijava sa Šojkom al' preko fb su si mwa,aww,vtp. | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 9:46 pm | |
| upisi koji su sutra i Leo koji ima 26 bodova o.O | |
|
| |
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 10:00 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- upisi koji su sutra i Leo koji ima 26 bodova o.O
I mene isto >.< daj zezaaš,neznam lika al 26 bodova | |
|
| |
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 10:02 pm | |
| Znaš na kojeg Lea mislim?? | |
|
| |
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 10:12 pm | |
| Onaj slatki iz vlaka? ahhaha koji opis | |
|
| |
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 10:14 pm | |
| Je, toe taj. Dođe ti on meni danas u inboxu:" Pa Amy, dis ti meni? Šta ima, kak si????" Ja onak, di si se mene sjetio? Predobar lik. Ide za fotografa ak upadne. | |
|
| |
| Naslov: Re: što me danas muči... ned lip 27, 2010 10:19 pm | |
| S 26 bodova? Može jedino u trogodišnju | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: što me danas muči... | |
| |
|
| |
| što me danas muči... | |
|