| Tko ili što vas je zadnje rastužilo... | |
|
+29iva TotaLno druKčija kLinka:D Anonimna dazed_and_confused juhu bijač bonesy .MiSs Dreamer.<3 Fleur † morbid.puppet † nj nj nj (: Ellie !v@ ~iZZiLiCiOuS. ^^* rawr just.be heroina koza ... Miss Sunshine* alternativka :] just_another_girl bombica zbunjolica. .Maya. VVVVV petra Miss H. .ZvieZzdica<3 33 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... pet lip 26, 2009 2:53 pm | |
| | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... pet lip 26, 2009 2:58 pm | |
| | |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... pet lip 26, 2009 2:59 pm | |
| - alternativka :] je napisao/la:
- Svađe na forumu.
| |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... pet lip 26, 2009 3:10 pm | |
| - nenormalno derište. je napisao/la:
- alternativka :] je napisao/la:
- Svađe na forumu.
mene ne, meni je to zabavno do neke granice ,a oke pustimoto sada. ont: aa pa niš baš xDD | |
|
| |
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... pet lip 26, 2009 3:12 pm | |
| - Miss Sunshine* je napisao/la:
- nenormalno derište. je napisao/la:
- Svađe na forumu.
mene ne, meni je to zabavno do neke granice ,a oke pustimoto sada.
ont: aa pa niš baš xDD kak ne, svađate se bez razloga. ljudi su novi, budu se prilagodili. -.- ont.vrjeme | |
|
| |
... Pravi forumaš!
Broj postova : 1442 Age : 33 Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... pet lip 26, 2009 3:19 pm | |
- Miss Sunshine* je napisao/la:
- Svađe na forumu.
ont: aa pa niš baš xDD kak ne, svađate se bez razloga. ljudi su novi, budu se prilagodili. -.-
ont.vrjeme luce potpis,meni isto nes kaj novi rade nisu super al ne pada mi na pamet tjerat ih i vrijedat,ak ko ima takvih problema nek ih zadrzi za sebe,a ti koji i imaju takvih problema su po meni cudni ljudi,za psihijatrijsko vjestacenje,kaj kome to tak smeta,ne razmem,iz ljubomore,il se boje za svoje mjesto,da ih mozda novi ne zamjeni,il...sta..? neznm,ja to ne razmem,to je meni isto ko i oni kaj ubijaju il tuku ljude radi drugacije boje koze,religije ili nacionalnosti,cak bi mogao uspordit i s hitlerom,kaj,furate se na hitlera neki or what | |
|
| |
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... pet lip 26, 2009 3:35 pm | |
| - ... je napisao/la:
- Svađe na forumu.
ont: aa pa niš baš xDD kak ne, svađate se bez razloga. ljudi su novi, budu se prilagodili. -.-
ont.vrjeme luce potpis,meni isto nes kaj novi rade nisu super al ne pada mi na pamet tjerat ih i vrijedat,ak ko ima takvih problema nek ih zadrzi za sebe,a ti koji i imaju takvih problema su po meni cudni ljudi,za psihijatrijsko vjestacenje,kaj kome to tak smeta,ne razmem,iz ljubomore,il se boje za svoje mjesto,da ih mozda novi ne zamjeni,il...sta..? neznm,ja to ne razmem,to je meni isto ko i oni kaj ubijaju il tuku ljude radi drugacije boje koze,religije ili nacionalnosti,cak bi mogao uspordit i s hitlerom,kaj,furate se na hitlera neki or what Insomnia,gdje si? | |
|
| |
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... pet lip 26, 2009 5:17 pm | |
| - ... je napisao/la:
- Svađe na forumu.
ont.vrjeme luce potpis,meni isto nes kaj novi rade nisu super al ne pada mi na pamet tjerat ih i vrijedat,ak ko ima takvih problema nek ih zadrzi za sebe,a ti koji i imaju takvih problema su po meni cudni ljudi,za psihijatrijsko vjestacenje,kaj kome to tak smeta,ne razmem,iz ljubomore,il se boje za svoje mjesto,da ih mozda novi ne zamjeni,il...sta..? neznm,ja to ne razmem,to je meni isto ko i oni kaj ubijaju il tuku ljude radi drugacije boje koze,religije ili nacionalnosti,cak bi mogao uspordit i s hitlerom,kaj,furate se na hitlera neki or what hahaha. mislim da nas ima tu koji mislimo da pretjerujete. -.-' | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... pet lip 26, 2009 5:21 pm | |
| Ciciban | |
|
| |
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... pet lip 26, 2009 5:26 pm | |
| - Ciciban je napisao/la:
- reklama za hp i kamen mudraca
vrajt! baš bi htjela pogledat, jer prvi dio nisam gledaala več. iiii? nebu me doma, bum u Dj-u najvjerojatnije. damn | |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... pet lip 26, 2009 10:49 pm | |
| - zbunjolica. je napisao/la:
- to što sam shvatila budućnost ovog foruma.
:/ :(( | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... pet lip 26, 2009 10:50 pm | |
| danasnji izlazak? :/ ako se to uopće moće tako nazvat | |
|
| |
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... sub lip 27, 2009 11:20 am | |
| polako odlazim | |
|
| |
.ZvieZzdica<3 Svaka čast :)
Broj postova : 2199 Lokacija : [24.6.♥] Registration date : 16.11.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... sub lip 27, 2009 4:21 pm | |
| Gotovo svi. Osim njega. frenda. <3 [iako nije napravil ništa, samo poslao poruku, i to totalno bzvz, samo me pital jel idem dns ] | |
|
| |
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... sub lip 27, 2009 4:23 pm | |
| pa niš..ovaj dan mi je baš super ;D | |
|
| |
Miss H. Svaka čast :)
Broj postova : 5028 Age : 30 Registration date : 25.12.2008
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... sub lip 27, 2009 4:32 pm | |
| - Miss Sunshine* je napisao/la:
- pa niš..ovaj dan mi je baš super
;D | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... sub lip 27, 2009 7:41 pm | |
| Prilog o Michaelu Jacksonu.. Uvijek kad to gledam postanem tuzna.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... sub lip 27, 2009 8:18 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Prilog o Michaelu Jacksonu.. Uvijek kad to gledam postanem tuzna..
iako ga nisam previše voljela to me rastužilo. | |
|
| |
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... sub lip 27, 2009 8:54 pm | |
| jebena kiša...sad opet ništa od izlaska -.- | |
|
| |
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... sub lip 27, 2009 9:42 pm | |
- Amy je napisao/la:
- Prilog o Michaelu Jacksonu.. Uvijek kad to gledam postanem tuzna..
iako ga nisam previše voljela to me rastužilo. Istina.. I sad tek pocinjem slusat njegove pjesme.. | |
|
| |
nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... sub lip 27, 2009 9:45 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... sub lip 27, 2009 11:02 pm | |
| Kako mrzim taj je*eni RTL!!!!
Prvo mi tamo cijeli dan prikazuju pokojnog Michaela Jacksona, i napokon prestanu i onda dode ovaj film Patriot sa pokojnim Heathom Ledgerom(koji mi je bio i jos uvijek jest najdrazi glumac). Kmeee | |
|
| |
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... ned lip 28, 2009 1:41 am | |
| to šta sam morala doma u ponoć ipo :/ | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... ned lip 28, 2009 1:44 am | |
| Činjenica da ovogodišnja Picokijada sucksaaaa -.-' I da nemam prave prijatelje...nimalo. I da su svi jebeno dvolični, da svako ustvari gleda svoja posla, da me svatko svako malo ostavi na cjedilu, da nikome ne mogu vjerovat, da svi ogovaraju sve, da me čak i jedan frend za kojeg...a dobro, znala sam da je takav -.-'
I da Ga nisam uspjela silovat danas. HAHA | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tko ili što vas je zadnje rastužilo... | |
| |
|
| |
| Tko ili što vas je zadnje rastužilo... | |
|