| Zadnja knjiga koju ste pročitali..? | |
|
+44dainorra juhu mala_klinka Anonimna TotaLno druKčija kLinka:D SmiLle. ×Freak× AC / DC Strahovuk Mary bijač †Blair witch† Melanie .MiSs Dreamer.<3 Fleur † morbid.puppet † nj nj nj (: !v@ Gereb34 bonesy ~iZZiLiCiOuS. ^^* rawr heroina ... bezerker just_another_girl Martuanne .ZvieZzdica<3 petra keksiĆ. Miss H. JustLike just.be .Maya. VVVVV malena. koza Miss Sunshine* !dealno_loš@ alternativka :] zbunjolica. bombica Ellie ChocoGirl <3 48 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? ned kol 16, 2009 4:53 pm | |
| - bonesy je napisao/la:
- kakva je ta autsajderi? ja sam ju mislio podić al sam odusto :D
meni je dobra.tanka je,hh. priča govori o 2 skupine dečkiju-greaseri i šminkeri. glavni lik je ponyboy[to mu je krsno ime O.o] i njega i njegovog frenda johnnyja jedne večeri napadnu šminkeri jer su kao pokupili njihove cure.inače se šminkeri i greaseri stalno obračunavaju. dakle,jedan šminker utapa ponyja u fontani i najednom ga pusti.johnny obajvi da je ubio jednoga od njih i onda oni dva bježe i dalje ti neću reći.neću kvariti doživljaj. | |
|
| |
bonesy Svaka čast :)
Broj postova : 2162 Age : 29 Registration date : 31.05.2009
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? ned kol 16, 2009 5:46 pm | |
| | |
|
| |
†Blair witch† Pravi forumaš!
Broj postova : 1209 Lokacija : playing with madness Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? pon kol 17, 2009 2:21 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? pon kol 17, 2009 4:33 pm | |
| | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? pon kol 17, 2009 4:43 pm | |
| | |
|
| |
nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? pon kol 17, 2009 4:45 pm | |
| ma kto su ti mladci koje čitaš?
se ispričaj radnju | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? pon kol 17, 2009 4:52 pm | |
| Ovak pise na poledini: Pobunjeni mladac- Nick Twisp ima četrnaest godina. Ovo je njegov dnevnik. Roditelji su mu razvedeni. Otac živi s upola mlađom djevojkom, a mama samo tijekom ovoga prvoga dijela knjige (od tri) promijeni čak tri muškarca (dvojicu kamiondžija i jednog detektiva). Sestra mu se davno odselila, a najviše vremena provodi s najboljim prijateljem Šuvakom, tinejdžerom kojeg kao i Nicka najviše zanimaju djevojke, seks, stripovi, i još neke isključivo muške zanimacije. Urnebesno smiješan i zabavan roman Pobunjeni mladac prvi je dio trilogije o događajima kalfornijskog tinejdžera Nicka Tvvispa te ujedno i najveći uspjeh američkog pisca C. D. Paynea. Nickovi su dnevnici žestoki i duhoviti do suza, a njegove opservacije o životu oko njega neobično točne i cinično prokomentirane. Svi će dečki i ijevojke (a i roditelji) u ovoj knjizi pronaći sve ono što ih je oduvijek zanimalo a nisu imali koga pitat. Moj dodatak: Ima puno sexa za cetrnaestogodisnjake =)
Mladac u ropstvu: Nick Twisp, junak urnebesno smiješnog Pobunjenog mladca, opet je akciji. Nakon što je zapalio cijelu gradsku četvrt, a majka se odlučila preudati, evo ga u novomu gradu, ovaj put kod oca koji živi s mnogo mlađom djevojkom. U tom gradu živi i njegova ljubav, Sheeni... i čini se da će ovdje moći uživati. No otac i njegove odgojne metode bit će ozbiljna prepreka na Nickovu putu do ljubavi i prvog ljubavnog iskustva. Urnebesno smiješan i zabavan Mladac u ropstvu nastavak je romana Pobunjeni mladac. Drugi je to dio trilogije o događajima kalifornijskog tinejdžera Nicka Twispa te ujedno i najveći uspjeh američkog pisca C. D. Paynea. Nickovi su dnevnici žestoki i duhoviti do suza, a njegove opservacije o životu oko njega neobično točne i cinično prokomentirane. Svi će dečki i djevojke (a i roditelji) u ovoj knjizi pronaći sve ono što ih je oduvijek zanimalo a nisu imali koga pitati, ali će saznati i mnoge stvari za koje bi bili sretniji da ih nikada nisu čuli.
Mladac u izgnanstvu: Nick Twisp, junak urnebesno smiješnog Pobunjenog mladca i njegova nastavka, romana Mladac u ropstvu, opet je u akciji. Nakon što je zapalio cijelu gradsku četvrt, a majka se odlučila preudati (u prvom dijelu), života u novomu gradu, ovaj put kod oca koji živi s mnogo mlađom djevojkom (u drugom dijelu) i unatoč svim preprekama i policiji koja ga traži Nick se vraća na mjesto zločina! On ne može bez ljubavi svojega života, zanosne Sheeni, kojoj se mora približiti na bilo koji način. A način na koji će to učiniti vrlo je težak i neugodan, no nagrada za to bit će upravo ono što Nick iščekuje od prvoga dijela trilogije. Urnebesno smiješan i zabavan Mladac u izgnanstvu nastavak je romana Pobunjeni mladac i Mladac u ropstvu. Treći je to dio trilogije o događajima kalifornijskog tinejdžera Nicka Twispa te ujedno i najveći uspjeh američkog pisca C. D. Paynea. Nickovi su dnevnici žestoki i duhoviti do suza, a njegove opservacije o životu oko njega neobično točne i cinično prokomentirane. | |
|
| |
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? pon kol 17, 2009 5:19 pm | |
| zvuči dobro (:
i jesu spavali na kraju? | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? pon kol 17, 2009 7:48 pm | |
| to sam ja razmišljala da si podignem u knjižnici. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? pon kol 17, 2009 7:59 pm | |
| Hm... Tko Nick i Sheeni? Zasad nisu.. | |
|
| |
.MiSs Dreamer.<3 Bravo..:)
Broj postova : 740 Lokacija : Vrtić iza kuće Registration date : 09.07.2009
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? uto kol 18, 2009 12:33 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? uto kol 18, 2009 2:28 pm | |
| Mladac u ropstvu... Pih, u ovoj knjizi ima manje sexa neg u Pobunjenom mladcu =P | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? uto kol 18, 2009 5:09 pm | |
| - Fille de l'enfer je napisao/la:
- Hm...
Tko Nick i Sheeni? Zasad nisu.. a hoće li reci da hoće reci da hoće (: | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? uto kol 18, 2009 11:17 pm | |
| Dosli su blizu, al zasad nisu.. Mozda u trecoj =) | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? sri kol 19, 2009 1:31 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? sri kol 19, 2009 1:34 am | |
| | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? sri kol 19, 2009 1:36 am | |
| - wolleY.黄色 je napisao/la:
- jer to od stinea?
yap :P | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? sri kol 19, 2009 2:22 am | |
| znam ja :D to sam čito, ak me pamćenje dobro služi xD | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? sri kol 19, 2009 1:37 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? sri kol 19, 2009 3:21 pm | |
| - JuSt SmiLe :D je napisao/la:
- Fille de l'enfer je napisao/la:
- Hm...
Tko Nick i Sheeni? Zasad nisu.. a hoće li
reci da hoće reci da hoće (: Jesu se... 19 puta =))) Procitala sam i 3. (zadnju) Znaci ukupno sam ove knjige citala 12 sati (svaku noc od 11 do 3) A svaka knjige ima 300 stranica. Preporucam knjige svima =) | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? čet kol 20, 2009 4:50 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? čet kol 20, 2009 4:53 pm | |
| - Fille de l'enfer je napisao/la:
- Bajke barda beedlea
to postoji? gdje to ima za kupin ont. da me barem možeš vidjeti | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? čet kol 20, 2009 5:05 pm | |
| - JuSt SmiLe :D je napisao/la:
- Fille de l'enfer je napisao/la:
- Bajke barda beedlea
to postoji?
gdje to ima za kupin
ont. da me barem možeš vidjeti U Algoritmu. 80kn. Od toga 24 kn ide u neku zakladu u Americi ili di vec. | |
|
| |
†Blair witch† Pravi forumaš!
Broj postova : 1209 Lokacija : playing with madness Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? čet kol 20, 2009 8:29 pm | |
| | |
|
| |
... Pravi forumaš!
Broj postova : 1442 Age : 33 Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? pet kol 21, 2009 12:34 am | |
| Zadnja...prije godinu dvije " aerodynamics,aeronautics and flyght mechanics"
a ak se casopis racuna power tuning,ne volim bas knjige,previse teksta premalo slika xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zadnja knjiga koju ste pročitali..? | |
| |
|
| |
| Zadnja knjiga koju ste pročitali..? | |
|