..Teen Forum.. ..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =) |
|
| Metal | |
|
+15Mary Strahovuk mršavi_pas †Blair witch† TotaLno druKčija kLinka:D Fenrir Feanor !v@ rawr bezerker alternativka :] † morbid.puppet † bonesy nj nj nj (: Fleur 19 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Metal uto svi 25, 2010 4:56 pm | |
| Pa to ej jadno.Ljudska glupost. Nije smješno kad se netko izruguje nečijoj vjeri. | |
| | | TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Metal uto svi 25, 2010 4:57 pm | |
| - Strahovuk je napisao/la:
- nisu, npr moj bratič sluša metal kojih 6 god i ide često u crkvu, black je ugl sotonjarski, a death zavisi do grupe do grupe
Pa ne kažem ništa,nije svaki metal sotonjarski.Samo kažem da je paljenje križeva malo jadno.Primitivno | |
| | | Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Metal uto svi 25, 2010 4:57 pm | |
| Pa nije, al jebeno su likovi smiješni. | |
| | | KarliCa. Svaka čast :)
Broj postova : 2590 Age : 29 Lokacija : sa Jonom (L) Registration date : 21.05.2010
| Naslov: Re: Metal uto svi 25, 2010 4:58 pm | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- Strahovuk je napisao/la:
- nisu, npr moj bratič sluša metal kojih 6 god i ide često u crkvu, black je ugl sotonjarski, a death zavisi do grupe do grupe
Pa ne kažem ništa,nije svaki metal sotonjarski.Samo kažem da je paljenje križeva malo jadno.Primitivno Prejadno. | |
| | | Strahovuk Pravi forumaš!
Broj postova : 1677 Age : 33 Registration date : 03.09.2009
| Naslov: Re: Metal uto svi 25, 2010 4:59 pm | |
| evo 20posto su ti sotonjarske grupe, ostale nisu mnogi ,povezuju metal zbog pesimističnih tekstova sa sotonajrama ali to nije ni približno slično, | |
| | | mršavi_pas Ide, ide..
Broj postova : 238 Age : 31 Registration date : 24.08.2009
| Naslov: Re: Metal sri svi 26, 2010 9:48 pm | |
| Ne slušam metal više tolko ko prije...al ak slušam...onda najviše volim Trah..Hroove...a još više i ove modernije stvari(metalcore),al najviše volim poslušat dobar progressive...e....a što se tiče nekih ranijih komentara....najjače mi je kad netko dođe i kaže kao ono...jooj...jel taj bend sotonositički...neć ja to slušat.onak hahahahaha | |
| | | Tool
Broj postova : 25 Age : 29 Registration date : 27.03.2011
| Naslov: Re: Metal ned oľu 27, 2011 5:32 pm | |
| Metal najvise slusam i mislim da je to muzika koja mi daje ono nesto sto mi fali.. Tool,Nargaroth,System of a down,Slipknot,Korn,Apocalyptica,Eluveitie..i mnogi drugi :D - mršavi_pas je napisao/la:
- Ne slušam metal više tolko ko prije...al ak slušam...onda najviše volim Trah..Hroove...a još više i ove modernije stvari(metalcore),al najviše volim poslušat dobar progressive...e....a što se tiče nekih ranijih komentara....najjače mi je kad netko dođe i kaže kao ono...jooj...jel taj bend sotonositički...neć ja to slušat.onak hahahahaha
Haha Ja ne vjerujem.Ljudi zive u takvim zabludama | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Metal | |
| |
| | | | Metal | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|