bonesy Svaka čast :)
Broj postova : 2162 Age : 29 Registration date : 31.05.2009
| Naslov: MyBrute sub lip 27, 2009 11:16 am | |
| Browser igrica. Žanr: Tučnjava Opis: Igra se odvija automatski, što znači da nemate nikakve kontrole dok ste u fajtu. Napravite si lika, promjenite ga kak hoćete da izgleda, odaberete ime i gotovi ste. Nema registracije! Snaga vašeg lika ovisi o skillovima, oružjima, bodovima [snaga, brzina, okretnost] i ljubimcima koji vam mogu pomoć u borbi. Pas = * (najslabija životinja, lakše ju je dobit nego sljedeće dve) Vuk = *** (jaka životinja, može po nekoliko puta napasti zaredom) Medvjed = *** (najviše hp-a od svih životinja. služi kao štit) Probajte, lakše je i zabavnije nego što mislite! Link: http://croatia4.mybrute.comE, da, pupilsi. Kad date nekom link od svog lika na mybruteu i on napravi svog lika pomoću vašeg linka, vi dobijete experience bodove, a experience bodovi su vam ono što dobivate poslije svakog fajta. Kad napunite maksimalno experience bodova idete u sljedeći level, i možete dobiti nove skillove, statove, ljubimce ili oružja. Sretno! | |
|
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: MyBrute sub lip 27, 2009 3:55 pm | |
| Volim tu igricu. | |
|
| Naslov: Re: MyBrute sub lip 27, 2009 4:06 pm | |
| I jaaa. Al nikak da dobijem vuka il međeda... Već sam sigurno stotog lika napravio i neeemaa! Jedino će mi likuša imat međeda i psa u level 9, al kom se da čekat do onda... | |
|
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: MyBrute sub lip 27, 2009 4:50 pm | |
| E jebemu. Ja imam noz i jos neku stvar. E, i stit. -_- | |
|
| Naslov: Re: MyBrute sub lip 27, 2009 5:30 pm | |
| Ma nisu meni oružja problem, al najbolje mi je zasad whip. To ti je uže ono neko | |
|