| aj ča... | |
|
+15nj nj nj (: !v@ rawr aaaaaa Miss H. † morbid.puppet † VVVVV Fleur Teychee ... alternativka :] bonesy just.be zbunjolica. Miss Sunshine* 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: aj ča... pon lip 29, 2009 2:17 pm | |
| odo ja s ovog foruma... možda dođem koji put malo ovak pogledat kaj ima novoga, al ne očekujte postanje od mene! dosta mi je amy,bonesija,dreamčartera,ANDREJA... čut ču se najviše s Bery i bomb. bigom i zbunjolom jer su mi one nekak naj-naj reklo bi se bilo je ljepo dok je trajalo, al več mi je dosta tih svađa sve što je ljepo kratko traje a i da Andrej i dreamčarter, nedam se vrijeđat...tako daaa.... sretno vam bilo! | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 2:23 pm | |
| razumijem te potpuno. ^^ i odlazim i ja. u kaj se ovaj forum pretvoril ...ne isplati se bit ovdje i bez obzira kaj vi rekli, al neki ljudi ovdje se ponašaju ko da oni vladaju forumom a tek su došli. i to nije samo zato kaj puno pišete neg jednostavno imate takav stav a ja takve stvari neću i ne mogu podnosit, ne zanima me pa si vi tu "vladajte" i uživajte, i, citiram, "uvlačite u šupak", žao mi je kaj vam radimo tu sreću da nas se riješite, al pošto se mi vas nemremo onda ćemo same otić i ko kaj je rekla Ivana, sretno vam bilo s takvim forumom. | |
|
| |
just.be Pravi forumaš!
Broj postova : 1438 Age : 30 Registration date : 07.11.2008
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 2:24 pm | |
| | |
|
| |
bonesy Svaka čast :)
Broj postova : 2162 Age : 29 Registration date : 31.05.2009
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 2:26 pm | |
| Ode i ja [NOT] | |
|
| |
just.be Pravi forumaš!
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 2:28 pm | |
| isuse kako si glup jbt nemrem vjerovat fore su ti na razini prvog razreda osnovne idiote
e da samo da jos napisem: zao mi je ALT. trudila se oko foruma, i sad ga tri klinca sve potjeraju, zalosno, al jbg, cinjenice su cinjenice
:) | |
|
| |
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 2:30 pm | |
| Nismo mi nikog potjerali, same ste se potjerale. Da niko nikog nije prco nebi do ovog došlo. To se sve moglo riješit na ljep način | |
|
| |
just.be Pravi forumaš!
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 2:31 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 2:32 pm | |
| huh? | |
|
| |
just.be Pravi forumaš!
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 2:33 pm | |
| kae spapčio si se pizdo
aj bok idem ja | |
|
| |
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 2:36 pm | |
| pa odi više onda... govoriš tu pol sata da ideš i svaki put kad ja dođem si onlajn | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 2:58 pm | |
| | |
|
| |
... Pravi forumaš!
Broj postova : 1442 Age : 33 Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 3:00 pm | |
| Durilica :P A kaj da ti velim,ne trebas zato otic,doslo bi sve na svoje,al ak si tak odlucila jbg, uzivaj probaj mozda svoj forum onda napravit ... | |
|
| |
Teychee Početnik/ca
Broj postova : 99 Age : 29 Registration date : 31.10.2008
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 3:02 pm | |
| o božeee. pa zasto odlazite?? ignorirajte budale -,- haha... | |
|
| |
... Pravi forumaš!
Broj postova : 1442 Age : 33 Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 3:04 pm | |
| - zbunjolica. je napisao/la:
- razumijem te potpuno. ^^
i odlazim i ja. u kaj se ovaj forum pretvoril ...ne isplati se bit ovdje i bez obzira kaj vi rekli, al neki ljudi ovdje se ponašaju ko da oni vladaju forumom a tek su došli. i to nije samo zato kaj puno pišete neg jednostavno imate takav stav a ja takve stvari neću i ne mogu podnosit, ne zanima me pa si vi tu "vladajte" i uživajte, i, citiram, "uvlačite u šupak", žao mi je kaj vam radimo tu sreću da nas se riješite, al pošto se mi vas nemremo onda ćemo same otić
i ko kaj je rekla Ivana, sretno vam bilo s takvim forumom. pa daj pogledaj malo postove,uvijek se miss s i insomnia i tu i tam jos neko jedna za drugom podrzavaju i tak. Al to opce nije bitno zasto sad od svega vi tak gledate to uvlacenje,to je najmanji problem,veci je ono kaj nekima tak smetaju novi ljudi,to mi nije jasno | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 3:05 pm | |
| Alternativka, zao mi sto smo ti unistili forum(iako ne znam kako) i zao mi sto sad tu neki ljudi "odlaze" iako ja znam da ce se oni vratit. I uzasno mi je zao sto su neki ljudi ovdje fkt retardirani i misle da su face jel imaju vise godina od nas(sto se po njihovom ponasanju nebi reklo).
Amy <3
@Miss Sunshine* ne ovo nije uvlacenje u supak jel vec i ptice na grani znaju sto ces rec, ovo je samo isprika(iako ni sama neznam sta se uopce ispricavam jel ja nisam nista skrivila, osim sta volim pricat puno.) | |
|
| |
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 3:06 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Alternativka, zao mi sto smo ti unistili forum(iako ne znam kako) i zao mi sto sad tu neki ljudi "odlaze" iako ja znam da ce se oni vratit. I uzasno mi je zao sto su neki ljudi ovdje fkt retardirani i misle da su face jel imaju vise godina od nas(sto se po njihovom ponasanju nebi reklo).
Amy <3
@Miss Sunshine* ne ovo nije uvlacenje u supak jel vec i ptice na grani znaju sto ces rec, ovo je samo isprika(iako ni sama neznam sta se uopce ispricavam jel ja nisam nista skrivila, osim sta volim pricat puno.) Exactly. | |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 3:39 pm | |
| | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 9:05 pm | |
| Jel ti ko smeta? Odi slobodno. | |
|
| |
Miss H. Svaka čast :)
Broj postova : 5028 Age : 30 Registration date : 25.12.2008
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 9:37 pm | |
|
Zadnja promjena: Insomnia°; čet ruj 02, 2010 12:23 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 9:42 pm | |
| - Insomnia° je napisao/la:
- Idem i ja! Haha! Patite! Crknite!! Lalalala. xD
Vi 'novi' mora da ste ponosni, došli na forum, prokurčili se i poterali sve 'stare' članove. Neka vam. Ae idite upropastit još koji forum. Btw: mi se nikom ne uvlačimo u dupe. Vas 3-4 se znate uživo, a tu ližete stalno jedni po drugima. Zaspamali više neg mi svi skupa za cijelo vrijeme što smo na forumu. Ae klopite se. -.-'
P.S. Miss S., Zbunjolu i Just be ni'ko neće vrijeđat. Lalala. *zvižd*
Kissy, kissy. :D :* Dobro odi i ti.. Manje ljudi na forumu... Nismo ih mi "poterali" (btw kaze se potjerali, al ajd) sami su se "poterali". Ma ne di bi vi... Vi ste svetice...Ako mislis na mene pod tih 3-4 ja ih neznam uzivo =))Volimo pricat.Ajd nadi nesto sto bi me stvarno moglo uvrijedit.EDIT: Shvatila sam da kad se jedna od vas 4-5 posvada s nekim, da sve stanete na njenu stranu. Bez obzira na to jel se radi o vama ili ne. Iskreno sam mislila da si ok cura, no prevarila sam se... | |
|
| |
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 9:46 pm | |
|
Zadnja promjena: Insomnia°; čet ruj 02, 2010 12:23 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 9:47 pm | |
| Ja se ne ulizujem nikom. Samo sam jedanput quotala "..." i napisala slažem se. Gotova stvar. Ja ne znam nikog uživo. Ja ne spammam. I nisam nikoga vrijeđala, samo govorila svoje mišljenje.
Mi vas ne tjeramo, cura je napisala da ide, i ja sam rekla nek ide. | |
|
| |
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 9:48 pm | |
| - Insomnia° je napisao/la:
- Amy je napisao/la:
- Insomnia° je napisao/la:
Vi 'novi' mora da ste ponosni, došli na forum, prokurčili se i poterali sve 'stare' članove. Neka vam. Ae idite upropastit još koji forum. Btw: mi se nikom ne uvlačimo u dupe. Vas 3-4 se znate uživo, a tu ližete stalno jedni po drugima. Zaspamali više neg mi svi skupa za cijelo vrijeme što smo na forumu. Ae klopite se. -.-'
Kissy, kissy. :D :* Dobro odi i ti.. Manje ljudi na forumu... Nismo ih mi "poterali" (btw kaze se potjerali, al ajd) sami su se "poterali". Ma ne di bi vi... Vi ste svetice... Ako mislis na mene pod tih 3-4 ja ih neznam uzivo =)) Volimo pricat. Ajd nadi nesto sto bi me stvarno moglo uvrijedit.
Bolje ti je da ti ja ne tražim što bi te moglo uvrijedit! U Slavoniji kažemo 'poterali', pametna. Ja nisam rekla da sam svetica. Hahaha. A ti mi se ne usuđuj govorit što sam ili što nisam. Zasto mi je bolje? Fkt mislis da bi me mogla uvrijedit? Ma blago tebi.. Zasto ne? Btw pogledaj Edit proslog mog posta.. | |
|
| |
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 9:51 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Insomnia° je napisao/la:
Kissy, kissy. :D :* Dobro odi i ti.. Manje ljudi na forumu... Nismo ih mi "poterali" (btw kaze se potjerali, al ajd) sami su se "poterali". Ma ne di bi vi... Vi ste svetice... Ako mislis na mene pod tih 3-4 ja ih neznam uzivo =)) Volimo pricat. Ajd nadi nesto sto bi me stvarno moglo uvrijedit.
EDIT: Shvatila sam da kad se jedna od vas 4-5 posvada s nekim, da sve stanete na njenu stranu. Bez obzira na to jel se radi o vama ili ne. Iskreno sam mislila da si ok cura, no prevarila sam se... Hohoho. Ne znaš ti kakva sam ja. Ok, nekima manje pašem, nekima više. Pa lijepo je to. :D :D | |
|
| |
| Naslov: Re: aj ča... pon lip 29, 2009 9:54 pm | |
| Miss Sunshine* mene ne podnosi zato što sam rekla da je pretjerala. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: aj ča... | |
| |
|