| Da li dečkji kod cura gledaju samo kako se oblače i to...ili i osobnost??? | |
|
+6alternativka :] bezerker VVVVV koza ... wild child 10 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
wild child Ide, ide..
Broj postova : 105 Age : 30 Registration date : 01.07.2009
| Naslov: Da li dečkji kod cura gledaju samo kako se oblače i to...ili i osobnost??? čet srp 02, 2009 2:47 pm | |
| E...pa mene zanima...da li se ja i swe mi cure...sviđamo dečkima samo zato jer smo lijepe...jer se lijepo oblačimo...ilim i zbog osobnosti...? | |
|
| |
... Pravi forumaš!
Broj postova : 1442 Age : 33 Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: Da li dečkji kod cura gledaju samo kako se oblače i to...ili i osobnost??? čet srp 02, 2009 3:15 pm | |
| ja ne vidim da si se negdje predstavila,ni stavilu svoju sliku,po slici vidimo,i ne gledamo kak se oblace,vise volimo sto manje odjece da ima na sebi | |
|
| |
wild child Ide, ide..
| Naslov: Re: Da li dečkji kod cura gledaju samo kako se oblače i to...ili i osobnost??? čet srp 02, 2009 4:01 pm | |
| ...aha...znači gledate izgled.........:) | |
|
| |
koza Bravo..:)
Broj postova : 683 Registration date : 05.10.2008
| Naslov: Re: Da li dečkji kod cura gledaju samo kako se oblače i to...ili i osobnost??? pet srp 03, 2009 8:20 pm | |
| isse. pa nisu dečki ipak tak plitki...da gledaju kod cura samo kak se oblače. isse. pa ak im se sviđa neka odjeća nek ju kupe pa nek obuku lutku za napuhavanje. to im onda isti k*. sorry, al ovo mi je glupa tema. mislim da je curama važnija odjeća na dečkima, nego dečkima odjeća na curama. ali to je nekaj najNEbitnije. svaki dečko valjda hoće najbolju curu za sebe, pa onda nebu valjda izabral neku sisatu kokoš koja nema nikaj u glavi. ( dobro, ima i takvih). zato ne, dečki ne gledaju samo kako se cure oblače i važna im je osobnost!! | |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: Da li dečkji kod cura gledaju samo kako se oblače i to...ili i osobnost??? sub srp 04, 2009 12:51 am | |
| i oni su do krvi i mesa. ja dok vidim nekog komada zgodnog, ljepog i još da je ljepo obučen.. mmm. bolje je naravno da je "sređen" nego u drncima nekim. | |
|
| |
wild child Ide, ide..
| Naslov: Re: Da li dečkji kod cura gledaju samo kako se oblače i to...ili i osobnost??? sub srp 04, 2009 11:37 am | |
| | |
|
| |
bezerker Ide, ide..
Broj postova : 148 Registration date : 27.04.2009
| Naslov: Re: Da li dečkji kod cura gledaju samo kako se oblače i to...ili i osobnost??? sub srp 04, 2009 2:28 pm | |
| kroz izgled i nacin oblacenja mozes pokazat svoju osobnost. tako da to je ono sto te prvo privuce k curi. kasnije je upoznas pa vidis jel ti pase i njena osobnost. | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Da li dečkji kod cura gledaju samo kako se oblače i to...ili i osobnost??? sub srp 04, 2009 2:30 pm | |
| - bezerker je napisao/la:
- kroz izgled i nacin oblacenja mozes pokazat svoju osobnost. tako da to je ono sto te prvo privuce k curi. kasnije je upoznas pa vidis jel ti pase i njena osobnost.
Kradeš mi riječi iz tipkovnice. | |
|
| |
bezerker Ide, ide..
Broj postova : 148 Registration date : 27.04.2009
| Naslov: Re: Da li dečkji kod cura gledaju samo kako se oblače i to...ili i osobnost??? sub srp 04, 2009 4:02 pm | |
| - alternativka :] je napisao/la:
- bezerker je napisao/la:
- kroz izgled i nacin oblacenja mozes pokazat svoju osobnost. tako da to je ono sto te prvo privuce k curi. kasnije je upoznas pa vidis jel ti pase i njena osobnost.
Kradeš mi riječi iz tipkovnice. bas sam lopuza :D | |
|
| |
nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Da li dečkji kod cura gledaju samo kako se oblače i to...ili i osobnost??? ned srp 05, 2009 2:10 pm | |
| - alternativka :] je napisao/la:
- bezerker je napisao/la:
Kradeš mi riječi iz tipkovnice. slažem se :D | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Da li dečkji kod cura gledaju samo kako se oblače i to...ili i osobnost??? ned srp 05, 2009 9:55 pm | |
| |
|
| |
.ZvieZzdica<3 Svaka čast :)
Broj postova : 2199 Lokacija : [24.6.♥] Registration date : 16.11.2008
| Naslov: Re: Da li dečkji kod cura gledaju samo kako se oblače i to...ili i osobnost??? sri srp 08, 2009 6:04 pm | |
| | |
|
| |
Feanor Uu.. puno pišeš!
Broj postova : 891 Registration date : 20.07.2009
| Naslov: Re: Da li dečkji kod cura gledaju samo kako se oblače i to...ili i osobnost??? ned kol 02, 2009 9:46 pm | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li dečkji kod cura gledaju samo kako se oblače i to...ili i osobnost??? | |
| |
|
| |
| Da li dečkji kod cura gledaju samo kako se oblače i to...ili i osobnost??? | |
|