..Teen Forum..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..Teen Forum..

..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =)

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

prijateljstvo u 3

Go down 
+15
just_another_girl
heroina
¤DeadSoul¤
Fleur
TotaLno druKčija kLinka:D
Feanor
bonesy
† morbid.puppet †
Koki
.MiSs Dreamer.<3
rawr
.ZvieZzdica<3
nj nj nj (:
Fenrir
!v@
19 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
heroina
Svaka čast :)
heroina

Broj postova : 3538
Registration date : 16.05.2009

prijateljstvo u 3 - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: prijateljstvo u 3   prijateljstvo u 3 - Page 2 Icon_minitimened lis 25, 2009 6:19 pm

a jaa..

ja imam 3 najboje frendice i imala sam fajt s njima do prije godinu dana i onda nismo pričale mjesec dana i to nam je bila pouka od tad smo nerazdvojljive :D
[Vrh] Go down
just_another_girl
just_another_girl

Broj postova : 7848
Registration date : 16.03.2009

PostajNaslov: Re: prijateljstvo u 3   prijateljstvo u 3 - Page 2 Icon_minitimened lis 25, 2009 6:52 pm

pa ono ovisi...
ja iman 2 najbolje prijateljice i 2 nabolja prijatelja...
ove dvi frendice nemogu stat sa dva franda više od minut tako da stalno moran birat s kim izlazit :S
ali...kad san u ženskon društvu, vidi se da to nije ista jačina prijateljstva (iako smo najbolje) jer jednostavno one su 'šminkerice', ja san 'rockerica' i uvik imamo različita mištljenja, ukuse...ja san onako najveće dite a one su 'ozbiljne'... tako da se njih dvi bolje slažu međusobno nego s menon...i da uvik me čudno gledaju kad kupin kondome haha
a u muškom društvu eh tu san sa svima jednaka :D ono svi slušamo istu muziku svi volimo slične stvari...ali i bez toga mislin da bi uvik bila bolja sa muškima i ženskima... i da i tu san jedno veeeeliko dite ali kad san s njima vani jednostavno to nikom ne smeta...niko mi negovori da se uzbiljin čin počnen nekog vatat ili se obradujen kad vidin lunapark ili igralište...i šta je najvažnije niko me negleda čudno kad kpit kondome radi zajebancije...i niko mi ne govori kako pivo smrdi kako ima ogavan okus kad god kupin pivo
[Vrh] Go down
heroina
heroina

PostajNaslov: Re: prijateljstvo u 3   prijateljstvo u 3 - Page 2 Icon_minitimened lis 25, 2009 6:58 pm

meni se čini da ti je bolje sa dečkima nego sa curama, i neka je...

takvih cura znam dosta i čini mi se da uopće nisu tvoj tip ekipe jednostavno nađi neke ženske koje će ti u potpunosti odgovarat

ovak se sam mučiš..
[Vrh] Go down
just_another_girl
just_another_girl

Broj postova : 7848
Registration date : 16.03.2009

PostajNaslov: Re: prijateljstvo u 3   prijateljstvo u 3 - Page 2 Icon_minitimened lis 25, 2009 8:44 pm

heroina je napisao/la:
meni se čini da ti je bolje sa dečkima nego sa curama, i neka je...

takvih cura znam dosta i čini mi se da uopće nisu tvoj tip ekipe jednostavno nađi neke ženske koje će ti u potpunosti odgovarat

ovak se sam mučiš..

pa i je puno bolje se slažen sa muškima (ne samo najboljin prijateljima) nego sa ženskima...
mah te ženske znan od 1 razreda osnovne...i sad samo u istoj školi u srednjoj... sa jednon san u razredu...zapravo više i nismo tako dobre frendice jer njima smeta doslovce sve šta ima veze rockom i metalon... (iako ja slušan samo rock ^^) s njima izađen ono jedan dan u misecu i to je dovoljno xD..
a ženske koji su moj tip ekipe? pa takvih skoro pa da i nema...ali ja san zadovoljna i sa muškim društvom ^^ (bar san sigurna da me neće po cile dane tračat ^^)
[Vrh] Go down
heroina
heroina

PostajNaslov: Re: prijateljstvo u 3   prijateljstvo u 3 - Page 2 Icon_minitimened lis 25, 2009 9:42 pm

ova zadnja rečenica mi se sviđa..
[Vrh] Go down
juhu
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
juhu

Broj postova : 1947
Registration date : 22.03.2010

PostajNaslov: Re: prijateljstvo u 3   prijateljstvo u 3 - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 30, 2010 9:13 am

od ovog bi se mogla napisat knjiga. prijateljstvo u 3 nije uvijek super. jer ili je jedna izostavljena ili podmukla. imala sam ja to pa nisam više mogla izdržat. al nisu sva prijateljstva u 3 takva. svala čast onima kojima to uspijeva. al prije ćete uspijet bit best frendovi sa dečkima jer oni nisu babe tračare i licemjeri. to je katkad mana kod nas cura.
[Vrh] Go down
http://www.deviantart.com/ema3
mala_klinka
mala_klinka

Broj postova : 5484
Registration date : 16.01.2010

PostajNaslov: Re: prijateljstvo u 3   prijateljstvo u 3 - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 30, 2010 4:06 pm

Moguce je ali ako se sve tri osobe odlicno poznaju, ako si vjeruju da jedna drugu nece olajati iza ledja, treba na tome dosta raditi.
[Vrh] Go down
SmiLle.
SmiLle.

Broj postova : 3214
Registration date : 30.11.2009

PostajNaslov: Re: prijateljstvo u 3   prijateljstvo u 3 - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 30, 2010 4:53 pm

Susie Q. je napisao/la:
od ovog bi se mogla napisat knjiga. prijateljstvo u 3 nije uvijek super. jer ili je jedna izostavljena ili podmukla. imala sam ja to pa nisam više mogla izdržat. al nisu sva prijateljstva u 3 takva. svala čast onima kojima to uspijeva. al prije ćete uspijet bit best frendovi sa dečkima jer oni nisu babe tračare i licemjeri. to je katkad mana kod nas cura.

Slažem se...
Prijateljstvo u troje je grozno..
meni zato što smo ja i moja naj frendica totalno različite...ona sluša hip-hop ja rock...onak posve različite....
i sad svaki put kad idemo van...sa još nekim ja budem ta koja ne priča s njima jer one se prave važne Rolling Eyes Rolling Eyes
kao u subotu i prošlu i pretprošlu...a nekad i dođe jedna frendica gdje smo tad ja i ona naj a ova druga..izostavljena...
i onda me to živcira...pa kad me frendica pita da idemo van sa jednom Anitom..ja njoj..: " ma de neda mi se..idi ti Wink"
jer mi se uopće neda ići kad znam šta će biti... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
[Vrh] Go down
http://zoranmisic.com/site/forum/
juhu
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
juhu

PostajNaslov: Re: prijateljstvo u 3   prijateljstvo u 3 - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 30, 2010 7:56 pm

mala_klinka je napisao/la:
Moguce je ali ako se sve tri osobe odlicno poznaju, ako si vjeruju da jedna drugu nece olajati iza ledja, treba na tome dosta raditi.

onda super. al inače ne :|
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

Broj postova : 5484
Registration date : 16.01.2010

PostajNaslov: Re: prijateljstvo u 3   prijateljstvo u 3 - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 30, 2010 8:37 pm

E, bas ovo s cemu Ivona prica je jedna od negativnih stvari prijateljstva u troje. Ili ste razlicite ili jedna olajava drugu.
Kod mene ima prijateljstvo u troje, ali treba puno raditi na tome.
[Vrh] Go down

Broj postova : 13134
Registration date : 06.08.2009

PostajNaslov: Re: prijateljstvo u 3   prijateljstvo u 3 - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 30, 2010 8:56 pm

A ćuješ,sve se može.
Ali u zadnje vrijeme eško da ćeš nać uopće pravog frenda,kamoli dva.
Ili frendice,sasvim svejedno.
A u prijateljstvo u troje,khm,sad vjerujem isto onoliko kao i u prijetaljstvo općenito.Ni crno pod noktom.
[Vrh] Go down
Anonimna
Anonimna

Broj postova : 3336
Registration date : 21.01.2010

PostajNaslov: Re: prijateljstvo u 3   prijateljstvo u 3 - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 30, 2010 11:33 pm

Moguće.
Nas 3 dišemo jedna za drugu.
A totalno smo razlicite.
Ja otkacena, temperametna, uvijek zezancija sa susjednim stolom u kaficu bezobzira jel ih poznajem ili ne, obozavam hip hop, Volim popiti a i zapaliti travu ponekad, obozavam odjecu i sminku, nikada ne placem, kazem sve sto mislim, uzivam se zezati s deckima,a opet imam neku dozu "elegancije" nisam prosta, kada izadjem vikendom ne prestajem plesati, ima me na svakom dijelu kafica.

Druga prijateljica obozava cajke, smisao izlaska joj je izaci slusati cajke i cupkati glavom u ritmu muzike, ne pije alkohol , ne pusi travu, oblaci se ko klosar , puno psuje, dosta je zatvorena prema ljudima, uziva se svadjati, najcesce je ozbiljna i uvijek u nekom bedu ali je obozavam.

I treca frendica , luda k'o struja, uvijek u pokretu , nikada ozbiljna, al ima malo zastarjelo razmisljanje o zivotu, jako se veza za ljude i za momka s kojim hoda, sluša svaku prstu muzike, ne puši, poneke stavri radije presutii ne kaze ali nece otracati nikoga, povucena u odnosu s momcima, voli mirna mjesta ali se zato subotom razvali samnom :D i dosta komunikativna osim akojoj se neko ne svidja.

Tri razlicita svijeta a opet, predobre smo , en pamtim kad smo se posvadjale ili ogovarale jedna drugu , za sve nadjemo kompromis :D
Ipak postoje prijateljstva u troje :)
[Vrh] Go down

Broj postova : 13134
Registration date : 06.08.2009

PostajNaslov: Re: prijateljstvo u 3   prijateljstvo u 3 - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 30, 2010 11:58 pm

U rijetkim slučajevima da.
[Vrh] Go down
juhu
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
juhu

PostajNaslov: Re: prijateljstvo u 3   prijateljstvo u 3 - Page 2 Icon_minitimepet tra 02, 2010 10:46 pm

ali je ipak moguće
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: prijateljstvo u 3   prijateljstvo u 3 - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

prijateljstvo u 3
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-