..Teen Forum..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..Teen Forum..

..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =)

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Iz dnevnika jedne plavuše xD

Go down 
+12
juhu
heroina
klošarica
si2e3
!v@
bijač
bonesy
Melanie
just_another_girl
rawr
Fleur
nj nj nj (:
16 posters
Autor/icaPoruka
nj nj nj (:
Svaka čast :)
nj nj nj (:

Broj postova : 2195
Registration date : 25.06.2009

Iz dnevnika jedne plavuše xD Empty
PostajNaslov: Iz dnevnika jedne plavuše xD   Iz dnevnika jedne plavuše xD Icon_minitimesri kol 05, 2009 4:38 pm

HURRAAAA, DOBILA SAM VOZACKU DOZVOLU!
Napokon mogu voziti svoj auto, bez da mi instruktor stalno ponavlja: "Pazi! Pogresan smjer. Pazi pjesak!"... ili nesto slicno.
Uopce ne razumijem kako sam ga podnosila dvije godine, kakvo zanovjetalo!

8. ozujka
Autoskola je priredila zabavu, jer sam polozila vozacki.
Instruktori su bili stvarno ganuti. Jedan je cak rekao da ce darovati misu za mene. Cini mi se da je jedan od njih imao suze u ocima, a jedan je rekao da ce se radi mene od srece napiti.
Jako ljubazni decki, ali nekako mi se cini da moja vozacka nije toliko bitna za toliko pretjerivanja.

12. ozujka
Kupila sam svoj crveni automobil! Na zalost sam ga morala ostaviti u salonu da mi zamjene zadnji blatobran, jer sam ubacila u "rikverc" umjesto u prvu. Nemam prakse... tek jedan tjedan vozim.

14. ozujka
I konacno, moj auto je tu! Bila sam tako zadovoljna da sam se odlucila jos malo provozati. Vjerojatno su i drugi imali istu ideju, jer je iza mene odjednom bilo puno automobila. Trubili su kao ludi... vjerojatno je to bila svadbena kolona, pa sam im se i ja pridruzila i smanjila brzinu sa 15 na 10 km na sat.
Vjerojatno im se to svidjelo, jer su poceli jos jace trubiti.

22. ozujka
Moji susjedi su bas super. Napisali su veliki natpis "PAZI SUSJEDA MANEVRIRA!" i dali su mi najvece parkirno mjesto, a djeci su zabranili da se igraju dok ja ne parkiram.
Pretpostavljam, samo zato kako mi ne bi smetali. Kako su to dobri ljudi.

30. ozujka
Drugi vozaci oko mene stalno trube, masu mi i pokazuju nekakve znakove. Mislim da je to vrlo ljubazno, ali je opasno.
Neki tip mi je nesto govorio, ali ga nisam razumjela, jer nisam nasla gumb za otvaranje prozora... umalo sam pogodila pjesaka.
Dobro je da sam vozila svojom standardnom brzinom... 15 na sat.

10. travnja
Malo su cudni ti vozaci. Ne samo da stalno masu, nego stalno i vicu. Nikako da saznam sto hoce, jer jos uvijek nisam nasla gumb za otvaranje prozora...
Mozda mi zele dati nekakve korisne informacije? Mislim da je tako, jer sam cula jednog kada je rekao: "Idi kuci, idi!". Nevjerojatno! Kako je znao da upravo vozim kuci!? Kad nadjem gumb za otvaranje prozora, bit ce mi malo jasnije sto mi pokusavaju reci...

19. travnja
Nocu je grad vrlo slabo osvijetljen. Danas sam prvi put izasla van nocu, pa sam morala stalno imati upaljena duga svjetla da bih uopce nesto vidjela.
Izgleda da su se i ostali vozaci, koji su vozili u susret, slagali sa mnom, jer su i oni odmah palili duga svjetla. Jedino sto ne razumijem, zasto su i trubili!? Mozda da prestrase pa potjeraju pse ili macke s ceste? Kakvi cudaci!!!

26. travnja
Danas sam imala prometnu nesrecu. Usla sam na rotor (kruzni tok), a kako je bilo puno automobila (nisam sklona pretjerivanju, ali bilo ih je najmanje cetiri), nikako nisam mogla izici. Kruzila sam i kruzila, trazila mogucnost za izlazak. Od kruzenja mi se tako zavrtjelo u glavi da sam udarila u spomenik na sredini rotora.
Stvarno bi morali ograniciti voznju u rotoru na samo jedan automobil!

3. svibnja
Nesreca me drzi i drzi. Danas sam isla po auto u garazu, a kad sam izlazila na cestu, fulala sam pedalu te pritisnula gas umjesto kocnice. Pogodila sam prolazeci auto te mu razbila cijelu desnu stranu. To je bila cista slucajnost da sam udarila upravo mog instruktora voznje.
Dobar covjek... posve neupitno. Ja sam stalno ponavljala da sam ja kriva, ali on je neprestano ponavljao drzeci se za glavu: "Oprosti mi Boze, molim te!.... Oprosti mi Boze, molim te!"

xDDDDDDD
[Vrh] Go down
http://lookattheworldthroughmyeyes.blog.hr/
Fleur

Broj postova : 15361
Registration date : 25.06.2009

PostajNaslov: Re: Iz dnevnika jedne plavuše xD   Iz dnevnika jedne plavuše xD Icon_minitimesri kol 05, 2009 5:08 pm

Hahahahahahah.. Zestoko =))))
[Vrh] Go down
rawr
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!

Broj postova : 1691
Registration date : 02.05.2009

PostajNaslov: Re: Iz dnevnika jedne plavuše xD   Iz dnevnika jedne plavuše xD Icon_minitimesri kol 05, 2009 5:16 pm

Iz dnevnika jedne plavuše xD 5987
[Vrh] Go down
just_another_girl
just_another_girl

Broj postova : 7848
Registration date : 16.03.2009

PostajNaslov: Re: Iz dnevnika jedne plavuše xD   Iz dnevnika jedne plavuše xD Icon_minitimesri kol 05, 2009 6:09 pm

haha haha haha haha haha haha
[Vrh] Go down
Melanie
Ide, ide..
Ide, ide..
Melanie

Broj postova : 110
Registration date : 03.08.2009

PostajNaslov: Re: Iz dnevnika jedne plavuše xD   Iz dnevnika jedne plavuše xD Icon_minitimesri kol 05, 2009 6:11 pm

ahhahahahahahahahhahahha
[Vrh] Go down
bonesy
bonesy

Broj postova : 2162
Registration date : 31.05.2009

PostajNaslov: Re: Iz dnevnika jedne plavuše xD   Iz dnevnika jedne plavuše xD Icon_minitimesri kol 05, 2009 7:23 pm

carica :D
[Vrh] Go down
http://newkidontheblock.blog.hr
bijač
Ide, ide..
Ide, ide..
bijač

Broj postova : 284
Registration date : 27.08.2009

PostajNaslov: Re: Iz dnevnika jedne plavuše xD   Iz dnevnika jedne plavuše xD Icon_minitimened kol 30, 2009 4:24 pm

Iz dnevnika jedne plavuše xD 942794 kako ludo...LoL
[Vrh] Go down
!v@
Bravo..:)
Bravo..:)
!v@

Broj postova : 795
Registration date : 23.06.2009

PostajNaslov: Re: Iz dnevnika jedne plavuše xD   Iz dnevnika jedne plavuše xD Icon_minitimepon kol 31, 2009 12:46 pm

baš zakon.... Iz dnevnika jedne plavuše xD 120311
[Vrh] Go down
si2e3

Broj postova : 17
Registration date : 28.08.2009

PostajNaslov: Re: Iz dnevnika jedne plavuše xD   Iz dnevnika jedne plavuše xD Icon_minitimeuto ruj 01, 2009 7:33 pm

zakon.čitao sam i čitao i nisam se prestao smijati
[Vrh] Go down
klošarica

Broj postova : 3
Registration date : 25.11.2009

PostajNaslov: Re: Iz dnevnika jedne plavuše xD   Iz dnevnika jedne plavuše xD Icon_minitimesri stu 25, 2009 4:15 pm

hahahahahahahhahahahahah carica i pol... :D :D :D
[Vrh] Go down
heroina
heroina

Broj postova : 3538
Registration date : 16.05.2009

PostajNaslov: Re: Iz dnevnika jedne plavuše xD   Iz dnevnika jedne plavuše xD Icon_minitimesri stu 25, 2009 4:26 pm

de nevjerujem ahahahahahahahahah
[Vrh] Go down
juhu
Pravi forumaš!
Pravi forumaš!
juhu

Broj postova : 1947
Registration date : 22.03.2010

PostajNaslov: Re: Iz dnevnika jedne plavuše xD   Iz dnevnika jedne plavuše xD Icon_minitimesri oľu 31, 2010 10:41 am

luđakinja
[Vrh] Go down
http://www.deviantart.com/ema3
_Ivana_

_Ivana_

Broj postova : 4
Registration date : 28.08.2010

PostajNaslov: Re: Iz dnevnika jedne plavuše xD   Iz dnevnika jedne plavuše xD Icon_minitimesub kol 28, 2010 10:01 am

lol!
[Vrh] Go down
iva
iva

Broj postova : 2555
Registration date : 08.05.2010

PostajNaslov: Re: Iz dnevnika jedne plavuše xD   Iz dnevnika jedne plavuše xD Icon_minitimesub kol 28, 2010 1:35 pm

prekuul. hahahahahahaha
[Vrh] Go down
MallaRockerica(Kazolina)

MallaRockerica(Kazolina)

Broj postova : 10
Registration date : 13.11.2010

PostajNaslov: Re: Iz dnevnika jedne plavuše xD   Iz dnevnika jedne plavuše xD Icon_minitimesub stu 27, 2010 1:09 am

Awesome Iz dnevnika jedne plavuše xD 449841
[Vrh] Go down
CookiezMonster

CookiezMonster

Broj postova : 6
Registration date : 03.01.2011

PostajNaslov: Re: Iz dnevnika jedne plavuše xD   Iz dnevnika jedne plavuše xD Icon_minitimepon sij 03, 2011 8:09 pm

Hhahahahahhahahahahahahahhahahahahahah
pročitao sam, i nemogu se prestat smijat afro
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Iz dnevnika jedne plavuše xD   Iz dnevnika jedne plavuše xD Icon_minitime

[Vrh] Go down

Iz dnevnika jedne plavuše xD
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.