| Red Hot Chili Peppers | |
|
+5† morbid.puppet † †Blair witch† bonesy alternativka :] rawr 9 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
rawr Pravi forumaš!
Broj postova : 1691 Age : 30 Lokacija : with him... in prison <3 Registration date : 02.05.2009
| Naslov: Red Hot Chili Peppers sri kol 26, 2009 1:32 pm | |
| dakle, ljudovi... pa mi nemamo topic o najboljem bendu u cijelom svemiru!!! (ili ga ja nemogu naći) ugl... RED HOT CHILI PEPPERSskupili se 1983 u L.A.-u Anthony Joseph Kiedis, Michael Peter ''Flea'' Balzary, Hillel Slovak i na bubnjevima Jack Irons.... nakon što je Slovak umro od predoziranja heroinom, zamjenjuje ga John Anthony Frusciante... a nakon što je Irons otišao iz benda, i izmjenilo se još nekoliko bubnjara, u bend ulazi Chad Gaylord Smith... dalje se još svašta zanimljivog događa, al neda mi se pisati (a ni vama čitati predpostavljam).... ugl, 10. kolovoza 1984 izdaju prvi album pod nazivom ''Red Hot Chili Peppers'' i od tada su izdali 10 studijskih albuma i 8 kompilacija i 6 dvd-a.... pa da čujem.... najbolji album? najbolja pjesma? najbolji stihovi? najbolja solaža? nazgodniji član benda? i kako ste ih uopće počeli slušati? :) btw, slobodno i slike stavljajte | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Red Hot Chili Peppers sri kol 26, 2009 1:53 pm | |
| Pepperse sam počela slušat pred jedno dvije-tri godine. Frend me zarazio, sestrične dale album i tako je to sve krenulo Onda sam došla u neku hardcore fazu, pa sam ih zapostavila, ali sad opet...u zadnjih mjesec-dva slušam ih non-stop. Frusciante mi je nekako najdraži. Obožavam njegov glas. (i dva dana zaredom cijelo vrijeme slušam onu njegovu Dying song, predobra stvar, preporučam^^) Najdraži album mi je By the way, a najdraže pjesme s njega Dosed, Don't forget me, Can't stop i Throw away your television. S Californicationa su mi još super Scar Tissue, Otherside i Californication. | |
|
| |
bonesy Svaka čast :)
Broj postova : 2162 Age : 29 Registration date : 31.05.2009
| Naslov: Re: Red Hot Chili Peppers sri kol 26, 2009 2:31 pm | |
| ne slušam, al nemam niš protiv njih. | |
|
| |
†Blair witch† Pravi forumaš!
Broj postova : 1209 Lokacija : playing with madness Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Red Hot Chili Peppers sri kol 26, 2009 2:34 pm | |
| - bonesy je napisao/la:
- ne slušam, al nemam niš protiv njih.
| |
|
| |
rawr Pravi forumaš!
Broj postova : 1691 Age : 30 Lokacija : with him... in prison <3 Registration date : 02.05.2009
| Naslov: Re: Red Hot Chili Peppers sri kol 26, 2009 2:50 pm | |
| - alternativka :] je napisao/la:
- Obožavam njegov glas.
da, da... slažem se.... i super je kao bekvokal kad se anthony počne kreveljit ^^ | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Red Hot Chili Peppers sri kol 26, 2009 3:31 pm | |
| | |
|
| |
Feanor Uu.. puno pišeš!
Broj postova : 891 Registration date : 20.07.2009
| Naslov: Re: Red Hot Chili Peppers sri kol 26, 2009 3:32 pm | |
| volim ih. flea mi je uzor što se basa tiče :) | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Red Hot Chili Peppers čet kol 27, 2009 12:12 am | |
| - alternativka :] je napisao/la:
- Pepperse sam počela slušat pred jedno dvije-tri godine.
Frend me zarazio, sestrične dale album i tako je to sve krenulo Onda sam došla u neku hardcore fazu, pa sam ih zapostavila, ali sad opet...u zadnjih mjesec-dva slušam ih non-stop.
Frusciante mi je nekako najdraži. Obožavam njegov glas.
(i dva dana zaredom cijelo vrijeme slušam onu njegovu Dying song, predobra stvar, preporučam^^)
Najdraži album mi je By the way, a najdraže pjesme s njega Dosed, Don't forget me, Can't stop i Throw away your television.
S Californicationa su mi još super Scar Tissue, Otherside i Californication. samo šta mi je najdraži Flea ^^ | |
|
| |
mršavi_pas Ide, ide..
Broj postova : 238 Age : 31 Registration date : 24.08.2009
| Naslov: Re: Red Hot Chili Peppers čet kol 27, 2009 12:09 pm | |
| Evo,ja sam slušo rhcp najviše u šestom i sedmom razu kad mi je bratić to donio,bilis mi super........e al zadnja 2 albuma su stvarno premekana i nema tu žestine i energije ko na blood sugar sex magic,dakle,to mi je i njihov najdraži album,najdraži član flea,a anthony ima po meni glas pop pjevača,i to sa pogotovo vidi na zadnjem albumu,a raniji su mi čak bolji jer su ono spoj punka,dunka,harcorea i rocka naravno,uf,raspiso sam se:) | |
|
| |
rawr Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Red Hot Chili Peppers čet kol 27, 2009 1:33 pm | |
| - mršavi_pas je napisao/la:
- e al zadnja 2 albuma su stvarno premekana i nema tu žestine i energije ko na blood sugar sex magic,dakle,to mi je i njihov najdraži album
slažem se da im je bssm najbolji album.... al oni su već ostarili i nemaju više energije kao prije.. pa ti se možda čini da su zadnja dva albuma premekana.... ali ja mislim da im je prije falilo muzikalnosti..... kad bi sad imali toliko energije kao prije i to spojili sa ovim danas, bili bi fenomenalni .... ako razumiješ što hoću reći al oni su meni uvijek fenomenalni - mršavi_pas je napisao/la:
- a anthony ima po meni glas pop pjevača
nemaaa!!! gle, imaš posla sad sa curom koja je zaluđena sa rhcp... (al ako ćemo iskreno, nema on nikakav glas ) | |
|
| |
mršavi_pas Ide, ide..
Broj postova : 238 Age : 31 Registration date : 24.08.2009
| Naslov: Re: Red Hot Chili Peppers čet kol 27, 2009 2:55 pm | |
| e slažem se da kad bi sad spojili ono dvoje bili najbolji bend na svjetu,al et.stari su | |
|
| |
!v@ Bravo..:)
Broj postova : 795 Age : 29 Registration date : 23.06.2009
| Naslov: Re: Red Hot Chili Peppers ned kol 30, 2009 12:18 am | |
| - bonesy je napisao/la:
- ne slušam, al nemam niš protiv njih.
podpis....x) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Red Hot Chili Peppers | |