| Totalna chat tema xD | |
|
+22Linss. heroina Strahovuk !dealno_lo@ AC / DC ×Freak× ... morbid.puppet Mary !v@ nj nj nj (: bijač alternativka :] Ellie just_another_girl Blair witch rawr bonesy Feanor TotaLno druKčija kLinka:D .MiSs Dreamer.<3 Fleur 26 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mala_klinka Svaka čast :)
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 1:27 am | |
| Nemam pojma kak se zove, radi se o dvoje (ili vise?) ljudi koju su otisli u sumu u neku kolibu na odmor i pojavi se ubojica sa bijeom maskom na licu i muci ih do smrti. I znam da ga nikad nisu otkrili, a ima valjda 20 godina od toga. Evo, sad sam se najezila | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 1:28 am | |
| Isuse. Nisam čula. Moram pogledat! | |
|
| |
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 1:35 am | |
| Ajde idem pokusati naci naslov, znam da su ga prodavali nedavno u Cinestaru. | |
|
| |
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 1:38 am | |
| Prvi glas o tom filmu..
Sjetila sam se vilenjaka. Dobby. Jadan malii. =(((( | |
|
| |
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 1:39 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Prvi glas o tom filmu..
Sjetila sam se vilenjaka. Dobby. Jadan malii. =(((( Joj, da, Dobby! :( Bio mi je tako sladak kako je samo htio sluziti carobnjacima, a oni su ga omalovazavali na svakom koraku :( | |
|
| |
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 1:41 am | |
| Ahaaa.. Meni je on najdrai lik. I Malfoy :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 1:42 am | |
| Nasla sam-The Strangers se zove horor! Da, on je meni bio jako tragican lik :( A Malfoya ne mogu zavoljeti nikako. | |
|
| |
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 1:48 am | |
| Meni je Malfoy hot Ba je prejeben lik Skidam odmah nakon to mi se Harry Potter 6 skine. Hvala! | |
|
| |
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 1:53 am | |
| On je meni...prezlocest jednostavno, bezlican nekako. Znam da sam rekla da volim zlocke, i istina je, ali Malfoya ne mogu nekako :) Ajde, pa ces mi reci kakav je jer mislim da ga ipak necu gledati, previse me strah Kakav ti je HP 5? | |
|
| |
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 2:04 am | |
| Nekako, lako zaboravljiv. Sječam se svih filmova kao da sam ih sad gledala, al ovog i ne ba. Čak sam sad morala i guglat da vidim o čemu se radi. Dobar dio je jedino učenje u sobi Ima je, pa nema. Ostalo mi je sve bezlično i dosadnjikavo i nema eće akcije. I da, R.I.P Sirius. Tebi?
Meni je Malfoy apsolutno savren haha :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 2:08 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Nekako, lako zaboravljiv. Sječam se svih filmova kao da sam ih sad gledala, al ovog i ne ba. Čak sam sad morala i guglat da vidim o čemu se radi. Dobar dio je jedino učenje u sobi Ima je, pa nema.
Ostalo mi je sve bezlično i dosadnjikavo i nema eće akcije. I da, R.I.P Sirius. Tebi?
Meni je Malfoy apsolutno savren haha :D Meni su 4. i 5. dio najdrazi, najvise akcije, smijeha, Dolores Umbridge mi je Boginja! Da, Sirius :( Vidim po smjesku | |
|
| |
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 2:12 am | |
| Hahaha :D:D
Dolores je fkt boginja. Klanjam se. | |
|
| |
| |
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 2:19 am | |
| E jel znate kako probat ne napravit totalnog idiota iz sebe? | |
|
| |
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 2:21 am | |
| Malo teze, to se meni redovito dogadja, iz nekog nepoznatoig razloga i glupih situacija. A zasto te zanima? | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 2:22 am | |
| Ma ne elim se osramotit sutra.Makar je to nemoguće al ajd. xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 2:24 am | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- Ma ne elim se osramotit sutra.Makar je to nemoguće al ajd. xD
Na tulumu? Zasto? Kako? | |
|
| |
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 2:27 am | |
| Daa. Ma inače sam budala po prirodi :D.A gle nije do mene,mislim ja sam takva kakva jesam,al nadam se da neću zbrukat frendicu pred jednim likom koji joj se sviđa O.o | |
|
| |
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 2:34 am | |
- Daa.
Ma inače sam budala po prirodi :D.A gle nije do mene,mislim ja sam takva kakva jesam,al nadam se da neću zbrukat frendicu pred jednim likom koji joj se sviđa O.o Uh:D: Onda dobro i dva puta promisli prije nego sto nesto kazes. Ne kazem da ti nesto lose ili brzopleto govoris nego opreza nikad dosta u tim situacijama. | |
|
| |
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 2:39 am | |
| Ma fakat mislim da ovaj put nije ba problem u meni.Mislim nije ni u njoj. Al kui.Pitala ja njega:EJ,kako si? Ona će odma protumačit da mu se upucavam.Znači najbolje rjeenje je da ga izbjegavam.Al di ću ga izbjeć u jednoj vikendici?Mislim ne kaem da je mala,ali u istoj smo kući nemoguće da nećemo ni jednu rijeć progovorit.I kui izbrukat ću se ko debil ak ću bjeat od njega.ta je najgore on je frend,zapravo bit će krizmani kum,jednog mog frenda tak da će nas on tjet upoznat.Ma bolest.Komplicirano.Sori ta te zamaram s glupostima -.- | |
|
| |
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 2:42 am | |
- Ma fakat mislim da ovaj put nije ba problem u meni.Mislim nije ni u njoj.
Al kui.Pitala ja njega:EJ,kako si? Ona će odma protumačit da mu se upucavam.Znači najbolje rjeenje je da ga izbjegavam.Al di ću ga izbjeć u jednoj vikendici?Mislim ne kaem da je mala,ali u istoj smo kući nemoguće da nećemo ni jednu rijeć progovorit.I kui izbrukat ću se ko debil ak ću bjeat od njega.ta je najgore on je frend,zapravo bit će krizmani kum,jednog mog frenda tak da će nas on tjet upoznat.Ma bolest.Komplicirano.Sori ta te zamaram s glupostima -.- Joj, ne zamaras me, daj, molim te :) Glupo mi je da se tvoje ''kako si'' tumaci odmah kao da se upucavas, to je najnormalnije pitanje i zelja da se upoznate. I ja ne bih bjezala od njega jer ces se samo zbrukati, to si dobro rekla. Nego se najnormalnije upoznas s likom, pitas nekoliko pitanja, ne trudis se cerekati ili nesto slicno i gotova prica. Je li to ta frendica umisljala da mu se upucavas? Ako jest, objasni joj prije tuluma da su to sasvim normalne stvari pogotovo kad ce biti krizmani kum. | |
|
| |
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 2:53 am | |
| Al kui ja em se neznam upucavat,em nemam potrebe za to.Ma oduvjek je bila ta brija oko dečkiju.Ono ozbiljno bit će dost ljudi al fakat ne elim sjebat.Mislim ak joj se sviđa..jebiga.Ma dobro će sve proć nadam se^^ Nadam se da neće bit alkohola | |
|
| |
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 1:00 pm | |
| Ne moe sjebat neto običnim razgovorom. Ta frendica je malo munjena ak misli da je upucavanje:"Ej, kako si." To je najobičnije i najnormalnije pitanje. Pa to moe pitat lika na ulici i opet neće biti upucavanje. Hoće ti Lucija doć na ročkas? | |
|
| |
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 1:20 pm | |
| Ko je rekao da će to moj ročkas?Za pita?Moj ročkas je sutra ^^ Se sječa kad si ti imala dečka i nisi me htjela uopće ni upoznat s njim jer bi se on "zaljubio u mene" .E vidi i to je bilo retardirano | |
|
| |
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD sub ožu 27, 2010 1:48 pm | |
| Ma mislila sam da je danas. To je bila simpatija, ne dečko. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Totalna chat tema xD | |
| |
|