| Najdraži filmovi... | |
|
+16Koki ~iZZiLiCiOuS. ^^* rawr bezerker heroina just_another_girl .ZvieZzdica<3 Miss H. keksiĆ. petra Miss Sunshine* alternativka :] !dealno_loš@ bombica zbunjolica. Ellie 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Najdraži filmovi... pet srp 25, 2008 1:43 pm | |
| Molim, lijepo.... ajmo ljudi, nabacajte naslove... evo mojih... Pearl Harbor, Thundrebirds, Jumper, Step up 1,2 i još bi htjela gledat Peh do daske [Just my luck], jer tamo glumi moj McFly.. i Chris Pine...hehe | |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... pet srp 25, 2008 8:46 pm | |
| jel se računaju crtići? meni su alvin i vjeverice ZAKON volim pogledat onaj film..ne znam kak se zove..u kojem glumi sandra bullock...kad je ona policajka pa postane miss nečeg..ugl obožavam to i harry pottera | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... uto srp 29, 2008 12:22 pm | |
| ajme koliko ih ima, mogla bi nabrajat danima sve dobre filmove koje sam pogledala, ugl one teen high school romanticne komedije XD, znaci mean girls, step up, aquamarine, just my luck blabla |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... uto srp 29, 2008 12:23 pm | |
| - Ciciban je napisao/la:
- Molim, lijepo....
ajmo ljudi, nabacajte naslove... evo mojih... Pearl Harbor, Thundrebirds, Jumper, Step up 1,2 i još bi htjela gledat Peh do daske [Just my luck], jer tamo glumi moj McFly.. i Chris Pine...hehe uu, just my luck, preeedobro, moras pogledat, mcflyevci pjevaju tamo i nes pricaju i stvarno je supač |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... uto srp 29, 2008 1:20 pm | |
| - Annchy~ je napisao/la:
uu, just my luck, preeedobro, moras pogledat, mcflyevci pjevaju tamo i nes pricaju i stvarno je supač ma ja to znam..... a kak mi je Danny tek slatki u filmu...gledala sam isječke na internetu.. to je onaj kojemu je žica odletjela u oko...ak se sjećaš... ja čekam na taj film ali jedna cura ga nemre naći... kmeeeee......di si ga ti gledala | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... uto srp 29, 2008 1:24 pm | |
| |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... uto srp 29, 2008 1:27 pm | |
| step up 1,2 zaplesimo zajedno onda onaj u kojem glumi DMX al nemrem se sjetit kak se zove,sjetit cu se.. mean girls..ma svi ti teen filmovi,aj lajk it.. | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... uto srp 29, 2008 1:27 pm | |
| - Annchy~ je napisao/la:
videoteka onda wtf... jer moj tatinko je bio u videoteci [koja je pušiona] i tam toga nema..... ali jedna cura ga ima doma, al ga nemre naći.... just my luck[prijevod...takve sam sreće] | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... uto srp 29, 2008 1:32 pm | |
- Annchy~ je napisao/la:
videoteka onda wtf... jer moj tatinko je bio u videoteci [koja je pušiona] i tam toga nema..... ali jedna cura ga ima doma, al ga nemre naći.... just my luck[prijevod...takve sam sreće] nzm, kod nas je bas neka losa videoteka, bolja je u centru grada ofkors, al se nasao taj film hihi, ma mozes i skinut na netu a i pogledat u dijelovima na youtubeu |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... sri srp 30, 2008 5:48 pm | |
| Je li itko gledao Pearl Harbor?? | |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... sri srp 30, 2008 6:16 pm | |
| Step up, Aquamarine, Wir kinder vom bahnhof Zoo, War of the worlds(Tom Cruise..mm ), Star wars(Hayden Christensen ), Honey, She's the Man(Channing Tatum ), Tristan & Izolda....ima ih josh puuunooo
Zadnja promjena: cookie; čet kol 21, 2008 5:15 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... sri srp 30, 2008 6:23 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... sri srp 30, 2008 8:31 pm | |
| šašavi petak, od justina za kelly, step up 1 i 2, tittanic, pirati s kariba..pogotovo mrtvačeva škrinja..ma klasika |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... sri kol 13, 2008 6:13 pm | |
| pa evo ja obožavam horore... tak da omiljeni filmovi su mi Stay Alive, Kuća voštanih figura, Resident evil, .... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... čet kol 14, 2008 2:43 am | |
| The Butterfly Effect i Requeim for a Dream |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... čet kol 14, 2008 6:05 am | |
| The Dog Problem,The Diving Bell And The Butterfly,She's The Man,Step Up 2... |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... čet kol 21, 2008 2:50 pm | |
| Just my luck.. definitvno.. odgledala sam ga, već dvaput.. ajme, zaljubila sam se u taj film.. a kak mi je Danny tek kjut.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... čet kol 21, 2008 3:46 pm | |
| Ima ih previše. VOlim gledat filmove s Amandom Bynes. I Lindsey Lohan. Jedan od naj mie Harry Potter i zatočenik Azkabana. Ondaaaa.. Just my luck. She's the man. Wonder Boys. Step up 1 i 2. Itd. |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... čet kol 21, 2008 4:30 pm | |
| joj zaboravila sam spomenut svoj naj film HONEYYYYYY jessica alba glumi u njemu..prerecooll | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... čet kol 21, 2008 5:11 pm | |
| Ubacila bi i Charlie i tvornica čokolade.. već znam film napamet | |
|
| |
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... čet kol 21, 2008 5:15 pm | |
- Just my luck..
definitvno.. odgledala sam ga, već dvaput.. ajme, zaljubila sam se u taj film.. a kak mi je Danny tek kjut..
Jel to ona komedija u kojoj glumi Lindsay Lohan?Ako da, film je bash fora.. | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... čet kol 21, 2008 5:24 pm | |
| - cookie je napisao/la:
Jel to ona komedija u kojoj glumi Lindsay Lohan?Ako da, film je bash fora.. Da, valjda mislimo na isto.. Lindsay glumi..i Chris Pine.. kao sreća im se prokreće | |
|
| |
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... čet kol 21, 2008 5:43 pm | |
- cookie je napisao/la:
Jel to ona komedija u kojoj glumi Lindsay Lohan?Ako da, film je bash fora.. Da, valjda mislimo na isto.. Lindsay glumi..i Chris Pine.. kao sreća im se prokreće Da, onda je to to | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... sub kol 30, 2008 12:30 pm | |
| Čokolada | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Najdraži filmovi... | |
| |
|
| |
| Najdraži filmovi... | |
|