| Komentari na slike članova | |
|
+17Little*Cookie heroina Nika VVVVV bonesy just_another_girl nj nj nj (: Strahovuk †Blair witch† AC / DC Mary !dealno_loš@ Ellie ×Freak× † morbid.puppet † TotaLno druKčija kLinka:D Fleur 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Komentari na slike članova uto ruj 29, 2009 1:01 pm | |
| hwala. to ti je roxanne ja mislim. | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Komentari na slike članova uto ruj 29, 2009 1:14 pm | |
| | |
|
| |
nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Komentari na slike članova uto ruj 29, 2009 4:10 pm | |
| Nika preslatka | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Komentari na slike članova uto ruj 29, 2009 4:51 pm | |
| just_another fala :) Nika prediwna si. Oči | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| |
| |
AC / DC Ide, ide..
Broj postova : 260 Age : 31 Lokacija : STAGE Registration date : 06.09.2009
| Naslov: Re: Komentari na slike članova uto ruj 29, 2009 11:01 pm | |
| hehe ali moja je cura ipak najljepša na svijetu | |
|
| |
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Komentari na slike članova uto ruj 29, 2009 11:25 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- † morbid.puppet † je napisao/la:
- just_another fala :)
Nika prediwna si. Oči i kosa ^^ | |
|
| |
| Naslov: Re: Komentari na slike članova uto ruj 29, 2009 11:39 pm | |
| - AC / DC je napisao/la:
- hehe ali moja je cura ipak najljepša na svijetu
A sreco.. Bas te obozavam.. | |
|
| |
VVVVV Svaka čast :)
Broj postova : 2461 Registration date : 18.10.2008
| Naslov: Re: Komentari na slike članova sub lis 03, 2009 12:45 am | |
| | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Komentari na slike članova sub lis 03, 2009 9:33 pm | |
| - nenormalno derište. je napisao/la:
- Nika jako ljepa! :)
| |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Komentari na slike članova sri lis 07, 2009 1:23 am | |
| andrea mrzim te tako dobru kosu imaš iss crna onako lijepa joooj :(
a nika.. naočale oči.. preljepo se šminkaš meni nikad tak ne ispadne :( | |
|
| |
| Naslov: Re: Komentari na slike članova uto lis 27, 2009 12:06 am | |
| emm da... odakle da započnen... Little*Cookie... vidin da si nova...i dobrodošla...možda kad pročitaš ovaj kom NEČEŠ više mislit da si dobrodošla ili možda uopće nećeš dolazit na ovaj forum ali nema veze...ja uvik moran reć šta mislin i da da odma kažen da MRZIN ali jako jako mrzin ljude koji se pretvaraju da su netko/nešto šta NISU! ehh sad nakon uvoda da započnen ove slike šta si objavila kao 'TVOJE' zparavo su od jedne ženske, a ta ženska NISI TI! da znan tu žensku sa slika(dobro nismo frandice nego samo poznanici...ženska je išla u istu onovnu školu ka i ja...) i NE ZOVE se MATEA (kao što si ti napisala), NE ŽIVI u ZADRU (kao šta si ti napisala u postu kad si se predstavljala), nema ČETRI ili PET sestara (neznan točno broj koji si napisala...), već je NAPUNILA 15 GODINA ( koliko ja znan...), onaj nježin 'MOMAK' sa slike joj zapravo BIVŠI (kojeg ja znan osobno), ženska se NEBAVI modelingom(bar se nije bavila ima po godine...) i da mislin da bi to bilo to... i za kraj: JOJ SUPER SU TI SLIKE! KAKO SI SLATKA, LIPA, ZGODNA, IMAŠ SAVRŠENOG DEČKA...ehh KAD BI BAREM TO BILA TI... nekužin čemu glumit nešto što nisi...
EDIT: oprosite na ovako velikom postu...i možda san falila podforum... ali morala san negdi iskazata mišljene tj istinu... | |
|
| |
heroina Svaka čast :)
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Komentari na slike članova uto lis 27, 2009 12:13 am | |
| - just_another_girl je napisao/la:
- emm da... odakle da započnen...
Little*Cookie... vidin da si nova...i dobrodošla...možda kad pročitaš ovaj kom NEČEŠ više mislit da si dobrodošla ili možda uopće nećeš dolazit na ovaj forum ali nema veze...ja uvik moran reć šta mislin i da da odma kažen da MRZIN ali jako jako mrzin ljude koji se pretvaraju da su netko/nešto šta NISU! ehh sad nakon uvoda da započnen ove slike šta si objavila kao 'TVOJE' zparavo su od jedne ženske, a ta ženska NISI TI! da znan tu žensku sa slika(dobro nismo frandice nego samo poznanici...ženska je išla u istu onovnu školu ka i ja...) i NE ZOVE se MATEA (kao što si ti napisala), NE ŽIVI u ZADRU (kao šta si ti napisala u postu kad si se predstavljala), nema ČETRI ili PET sestara (neznan točno broj koji si napisala...), već je NAPUNILA 15 GODINA ( koliko ja znan...), onaj nježin 'MOMAK' sa slike joj zapravo BIVŠI (kojeg ja znan osobno), ženska se NEBAVI modelingom(bar se nije bavila ima po godine...) i da mislin da bi to bilo to... i za kraj: JOJ SUPER SU TI SLIKE! KAKO SI SLATKA, LIPA, ZGODNA, IMAŠ SAVRŠENOG DEČKA...ehh KAD BI BAREM TO BILA TI... nekužin čemu glumit nešto što nisi...
EDIT: oprosite na ovako velikom postu...i možda san falila podforum... ali morala san negdi iskazata mišljene tj istinu... hmmmm veoma zanimljivo ja isto nisam mogla vjerovat kad sam vidla slike prvo iz razloga što je rekla da ima 14 godina NITKO ILI BAREM MANJI DIO NJIH ( tko ja mislim ) ne izgleda tako sa 14 godina vjerujem just-another-girl-ici i još nešto little*cookie je napisala za svoje sestre napisala Andrea - 16 godina Angelina - 14 godina Antonella - 15 godina Nadine - 14 godina Tea - 15 godina + matea 14 godina to je po meni moguće samo ako su angelina, nadine i matea blizanke tj trojke moje mišljenje da se nitko nebi ljutio | |
|
| |
Little*Cookie
Broj postova : 6 Registration date : 26.10.2009
| Naslov: Re: Komentari na slike članova uto lis 27, 2009 10:56 am | |
| - just_another_girl je napisao/la:
Little*Cookie... vidin da si nova...i dobrodošla...možda kad pročitaš ovaj kom NEČEŠ više mislit da si dobrodošla ili možda uopće nećeš dolazit na ovaj forum ali nema veze...ja uvik moran reć šta mislin i da da odma kažen da MRZIN ali jako jako mrzin ljude koji se pretvaraju da su netko/nešto šta NISU! ehh sad nakon uvoda da započnen ove slike šta si objavila kao 'TVOJE' zparavo su od jedne ženske, a ta ženska NISI TI! da znan tu žensku sa slika(dobro nismo frandice nego samo poznanici...ženska je išla u istu onovnu školu ka i ja...) i NE ZOVE se MATEA (kao što si ti napisala), NE ŽIVI u ZADRU (kao šta si ti napisala u postu kad si se predstavljala), nema ČETRI ili PET sestara (neznan točno broj koji si napisala...), već je NAPUNILA 15 GODINA ( koliko ja znan...), onaj nježin 'MOMAK' sa slike joj zapravo BIVŠI (kojeg ja znan osobno), ženska se NEBAVI modelingom(bar se nije bavila ima po godine...) i da mislin da bi to bilo to... i za kraj: JOJ SUPER SU TI SLIKE! KAKO SI SLATKA, LIPA, ZGODNA, IMAŠ SAVRŠENOG DEČKA...ehh KAD BI BAREM TO BILA TI... nekužin čemu glumit nešto što nisi...
EDIT: oprosite na ovako velikom postu...i možda san falila podforum... ali morala san negdi iskazata mišljene tj istinu... Hvala lijepo na ovako "lijepoj" dobrodošlici Da, stavila sam drugu sliku jer sam se bojala za identitet... Ali što je tu je, postavila sam pravu sliku Baš me briga hoćete li vjerovati ili ne da sam to ja, ali ovo stvarno jesam ja Istina, imam samo 2 sestre... Isabell i Luciju... A moje ime je stvarno Matea | |
|
| |
| Naslov: Re: Komentari na slike članova uto lis 27, 2009 5:57 pm | |
| | |
|
| |
nj nj nj (: Svaka čast :)
Broj postova : 2195 Age : 28 Lokacija : Emmet's room :D Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Komentari na slike članova uto lis 27, 2009 9:51 pm | |
| Amy prelijepa (i prezgodna) <3
Ivy također
očiiiiiiiiiii <3 | |
|
| |
AC / DC Ide, ide..
Broj postova : 260 Age : 31 Lokacija : STAGE Registration date : 06.09.2009
| Naslov: Re: Komentari na slike članova uto lis 27, 2009 10:43 pm | |
| - nj nj nj (: je napisao/la:
- Amy prelijepa (i prezgodna) <3
Ivy također
očiiiiiiiiiii <3 po to sam ja već rekao i nisu preljepe nego najljepše cure tebi to još nije jasno hehehehe | |
|
| |
| Naslov: Re: Komentari na slike članova uto lis 27, 2009 11:59 pm | |
| Leon, zajebi!
P.s Marina hvala sreco <3 | |
|
| |
| Naslov: Re: Komentari na slike članova sri lis 28, 2009 12:55 pm | |
| - Little*Cookie je napisao/la:
- just_another_girl je napisao/la:
EDIT: oprosite na ovako velikom postu...i možda san falila podforum... ali morala san negdi iskazata mišljene tj istinu... Hvala lijepo na ovako "lijepoj" dobrodošlici Da, stavila sam drugu sliku jer sam se bojala za identitet... Ali što je tu je, postavila sam pravu sliku Baš me briga hoćete li vjerovati ili ne da sam to ja, ali ovo stvarno jesam ja Istina, imam samo 2 sestre... Isabell i Luciju... A moje ime je stvarno Matea ok gle jednostavno nisi morala stavljat tuđe slike, jer niko nije ni tražija da staviš slike, ako si se bojala onda si jednostavno mogla zaobić temu slike članova forum... nisan ništa ružno mislila kad san napisala onaj gori post nego jednostasvno mi e smetalo šta stavljaš tuđe slike i to je bilo to( a mislin koga nebi zasmetalo ^^)...žao mi e ako san te kako uvridila... da neiden previše u offtopic... ontopic: :D amy predobre slike :P | |
|
| |
| Naslov: Re: Komentari na slike članova sri lis 28, 2009 3:45 pm | |
| Hvala | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentari na slike članova sri lis 28, 2009 7:35 pm | |
| - AC / DC je napisao/la:
- nj nj nj (: je napisao/la:
- Amy prelijepa (i prezgodna) <3
Ivy također
očiiiiiiiiiii <3 po to sam ja već rekao i nisu preljepe nego najljepše cure tebi to još nije jasno hehehehe papučar :P |
|
| |
| Naslov: Re: Komentari na slike članova sri lis 28, 2009 11:14 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentari na slike članova ned stu 01, 2009 9:19 pm | |
| |
|
| |
heroina Svaka čast :)
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Komentari na slike članova ned stu 01, 2009 9:22 pm | |
| nemam pojma to je onaj tam kod vukovara sam smo izašli iz busa i ošli se slikat vodića nitko nije ni slušo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentari na slike članova ned stu 01, 2009 9:22 pm | |
| hehe a onaj na trpinjskoj cesti što stoji.. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Komentari na slike članova | |
| |
|
| |