..Teen Forum.. ..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =) |
|
| PMS, mjesečnica, i sl. | |
|
+17juhu Anonimna pinkillicious SmiLle. mala_klinka TotaLno druKčija kLinka:D koza Strahovuk † morbid.puppet † Ellie Teychee nj nj nj (: Fleur heroina Mary just_another_girl Linss. 21 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
dazed_and_confused Pravi forumaš!
Broj postova : 1098 Registration date : 27.04.2010
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. sri lip 02, 2010 12:28 am | |
| To je nesto sto, naazalost, moramo trpiti cijeli zivot :( Nadam se da ce tableta poceti djelovati :) | |
| | | just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. sri lip 02, 2010 12:30 am | |
| - dazed_and_confused je napisao/la:
- just_another_girl je napisao/la:
- dazed_and_confused je napisao/la:
- Sretnice
Znan, sad ću imat još do negdi petka i onda vjerojatno ništa do sredine/kraja osmog miseca :P
Kako to? Zvuci predobro maah ja i stara smo prvo mislile da nešto nevalja, jer ovo dobijen jedan misec, traje mi 4-5 dana, i onda neman 2-3 miseca... I onda me stara poslala ginekologu, i on mi reka da mi fali nečega neman pojma ni ja čega xD I da mi neke tablete, bila na njima neko određeno vrime, otišla ponovo na pregled ginekologu on mi reka da mi se stanje nije niti malo poboljšalo xD I onda san morala vodit dnevnik jedenja.... A moj jelovnik ti se sastoji od: Kad je škola popodne: nekad doručak(ovisi kad se probudin), ručak i onako za odmor u školi( neke grickalice,čokoladicu ili bilo šta slično tome štetnome xD) Kad je škola ujutro: marenda u školi( ujutro je to obično samo neki sok), ručak i večera bi mi onda bila dosta velika( sitila bi se nadoknadit sve šta nisan jela cijeli dan xD) i tako mi on reka da mi nevalja prehrana ništa, da se ne znam hranit bla bla bla... I sad bi morala jest točno kad mi je on odredija (svako 2-3 sata, nesmin priskakat niti jedan obrok, i tribala bi imat najmanje pet obroka, ok kojih bi mi doručak triba biti najobilniji...) ali ja se naravno toga ne držin, jesan jedno dva tjedna pa se udebljala 2-3 kila, al lako za to šta san se ja udebljala, nego san jela doslovce na silu, nemogu ja jednostvano tako često jest XD | |
| | | Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. sri lip 02, 2010 12:33 am | |
| Ko Boga te molim, napiši mi taj režim prehrane kaj ti je doktor dan! | |
| | | dazed_and_confused Pravi forumaš!
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. sri lip 02, 2010 12:33 am | |
| - just_another_girl je napisao/la:
- just_another_girl je napisao/la:
- Sretnice
Znan, sad ću imat još do negdi petka i onda vjerojatno ništa do sredine/kraja osmog miseca :P
Kako to? Zvuci predobro maah ja i stara smo prvo mislile da nešto nevalja, jer ovo dobijen jedan misec, traje mi 4-5 dana, i onda neman 2-3 miseca... I onda me stara poslala ginekologu, i on mi reka da mi fali nečega neman pojma ni ja čega xD I da mi neke tablete, bila na njima neko određeno vrime, otišla ponovo na pregled ginekologu on mi reka da mi se stanje nije niti malo poboljšalo xD I onda san morala vodit dnevnik jedenja.... A moj jelovnik ti se sastoji od: Kad je škola popodne: nekad doručak(ovisi kad se probudin), ručak i onako za odmor u školi( neke grickalice,čokoladicu ili bilo šta slično tome štetnome xD) Kad je škola ujutro: marenda u školi( ujutro je to obično samo neki sok), ručak i večera bi mi onda bila dosta velika( sitila bi se nadoknadit sve šta nisan jela cijeli dan xD)
i tako mi on reka da mi nevalja prehrana ništa, da se ne znam hranit bla bla bla... I sad bi morala jest točno kad mi je on odredija (svako 2-3 sata, nesmin priskakat niti jedan obrok, i tribala bi imat najmanje pet obroka, ok kojih bi mi doručak triba biti najobilniji...) ali ja se naravno toga ne držin, jesan jedno dva tjedna pa se udebljala 2-3 kila, al lako za to šta san se ja udebljala, nego san jela doslovce na silu, nemogu ja jednostvano tako često jest XD Zvuci predobro ne imati mjesecnicu tako puno iako znam da mora postojati neki zdravstveni razlog. ALi dok god ti nesto ne osjecas, dobro je. Vjerovatno ce ti se s vremenom ustaliti, ne znam koliko godina imas, ali dok dodjes do 20-te trebala bi se ustaliti. A sto se tice jela, ja recimo jedem malo, ali cesce. Neki kazu da jedem kao vrabac, ali moram jesti svaka 4h otprilike, trazi me organizam, a svejedno imam 52 kg. To ipak sve ovisi o organizmu, nema bas smisla jesti na silu. | |
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. sri lip 02, 2010 12:43 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Ko Boga te molim, napiši mi taj režim prehrane kaj ti je doktor dan!
uff neznan di mi je ali ovako ti otprilike ide: doručak: mlijeko ili mliječni prozizvodi ili čaj, žitarice ili jaja, jedan komad voća ili povrća onaj međuobrok: dva komada bilo kojeg voća ručak: jednak odnos između: mesa (al uzmi u obzir da ja nesmin jest crveno meso zbog alergije...) nekog povrča ili jaja, kruh, i salata međuobrok: jedan komad bilo kojeg voća, čaj ili mlijeko večera: hrenovke ili nemasno meso ili gljive uz povrće A između bi još tribala i cili dan piti voćne sokove, i ako između većere i kada iden spavati ima više od 2 sata morala bih uzet neko voće ili mliječni proizvod... | |
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. sri lip 02, 2010 12:46 am | |
| Uuu, hranim se po ovom receptu. HVALA! | |
| - dazed_and_confused je napisao/la:
Zvuci predobro ne imati mjesecnicu tako puno iako znam da mora postojati neki zdravstveni razlog. ALi dok god ti nesto ne osjecas, dobro je. Vjerovatno ce ti se s vremenom ustaliti, ne znam koliko godina imas, ali dok dodjes do 20-te trebala bi se ustaliti. A sto se tice jela, ja recimo jedem malo, ali cesce. Neki kazu da jedem kao vrabac, ali moram jesti svaka 4h otprilike, trazi me organizam, a svejedno imam 52 kg. To ipak sve ovisi o organizmu, nema bas smisla jesti na silu. Pa meni i je predobro :P ma nadam se ono dobila sam mjesečnicu prvi put sa 11 godina sad iman 15, i to mi je do sad petnaeste godine bila u redna, uvik na vrime i sve to... ma vratit će se to u normalu nekako :P | |
| - Amy je napisao/la:
- Uuu, hranim se po ovom receptu. HVALA!
Hahah ti imaš isto problema ili? :P | |
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. sri lip 02, 2010 12:48 am | |
| Ma jok, moram se udebljat samo hahahahhahaha | |
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. sri lip 02, 2010 12:48 am | |
| Vjerujem da hoce, imas tek 15, za nekoliko godina ce ti to doci u normalu samo od sebe :) | |
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. sri lip 02, 2010 12:51 am | |
| Haha Amy sretno ti bilo :P dazed znan da oće :P btw kako te mogu da nepišen stalno dazed and confuzed ^^ | |
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. sri lip 02, 2010 12:52 am | |
| | |
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. sri lip 02, 2010 1:06 am | |
| - just_another_girl je napisao/la:
- Haha Amy sretno ti bilo :P
dazed znan da oće :P btw kako te mogu da nepišen stalno dazed and confuzed ^^ Mozes staviti D jednostavno | |
| | | TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. sri lip 02, 2010 1:51 pm | |
| Amy znam kak ti je >.< Mene ovaj mjesec bolilo ko ludo 3 dana prije neg šta sam dobila,pa sam dobila i krvarila sam ful puno tri dana i malo me trbuh bolio,onda jedan dan nisam imala,pa me počeo užasno bolit trbuh,pa sam imala,pa sad imaam na preskokce.sranje živo | |
| | | juhu Pravi forumaš!
Broj postova : 1947 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 22.03.2010
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. sub lip 05, 2010 7:07 pm | |
| sad imam. brže se oraspoložiim. kull. ^^ | |
| | | iva Svaka čast :)
Broj postova : 2555 Age : 29 Registration date : 08.05.2010
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. sub lip 05, 2010 9:26 pm | |
| aaaaa jbtt,sad imam i boli me trbuuuh,uff nikad me nije tak bolio.-.- šta vi pijete koje tablete kad vas boli? meni niš ne pomaže. | |
| | | juhu Pravi forumaš!
Broj postova : 1947 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 22.03.2010
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. sub lip 05, 2010 9:49 pm | |
| moja frendica pije lupocet | |
| | | Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. ned lip 06, 2010 1:52 am | |
| Kafetin menstrual i anion ulošci i ne osjetiš ništa | |
| | | proud nobody Bravo..:)
Broj postova : 792 Age : 29 Lokacija : prozor prema zalazu. Registration date : 14.04.2010
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. ned lip 06, 2010 5:31 pm | |
| ja drmnem bilo kaj samo da ima neke veze s bolovima ili temperaturom i pomogne xd | |
| | | iva Svaka čast :)
Broj postova : 2555 Age : 29 Registration date : 08.05.2010
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. ned lip 06, 2010 6:47 pm | |
| ahh..meni ne pomaže baš...al sad mi je bolje Bogu falla.. | |
| | | KarliCa. Svaka čast :)
Broj postova : 2590 Age : 29 Lokacija : sa Jonom (L) Registration date : 21.05.2010
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. uto lip 15, 2010 11:13 am | |
| Isuse,ja jučer dobila mengu i dns krenem u šk sa bratom .. par sekundi kasnije ja ono..umorna,počne mi se mutit pred očima i muka mi počelo bit pa sam se doma vratila. kako me trbuh bolio.. al' ne dugo,nekih pola sata,sad mi je dobro :P a valjda mi je bilo loše jer inaće pijem šalicu i po mlijeka ujutro a dns nisam,pogotovo sad jer imam pa bi trebala jest. | |
| | | proud nobody Bravo..:)
Broj postova : 792 Age : 29 Lokacija : prozor prema zalazu. Registration date : 14.04.2010
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. uto lip 15, 2010 12:19 pm | |
| kako su meni smješne moje cure, sad u ned idemo na maturalac i svako malo s nekim pričam i kažu jooj dobila sam, joj taman je prošla :D haha baš sreće imamo, na kraju ćemo se svii moć kupat :))) | |
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. uto lip 15, 2010 2:15 pm | |
| Ja dobila jučer.. Govno retardirano.. Imala sam užasne grčeve jučer, imam ih i danas, al mram u školu zbog tehničkog. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: PMS, mjesečnica, i sl. | |
| |
| | | | PMS, mjesečnica, i sl. | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|