| Što vam se danas zanimljivo dogodilo? | |
|
+10Mel0 just_another_girl SmiLle. † morbid.puppet † Fleur AC / DC Mary TotaLno druKčija kLinka:D heroina Strahovuk 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mala_klinka Svaka čast :)
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 1:07 am | |
| | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 1:09 am | |
| krvavo, zapela sam na neki kamenčić pokraj ceste i bilo neko granje nešto oštro sa strane... i ja da ne padnem skroz na cestu uvatim se za to, i kliznem prema doli a ono na dlanu mi četri ogromne rane :S još teće krv :S
a nabubrila...pa malo san eksperimentirala u kuhinji, pokušala san napravit mami kavu ali samo sam se opekla i sad mi je cila crvena i pomalo nabubrila :S
i to sve na istoj ruci... | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 1:11 am | |
| Stavi leda na to. A proći će kad se budeš udavala :D | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 1:12 am | |
| Đizz.. Izgubit ćeš ruku. Amputacija xD Šalim se. A proći će brzo. Za 24 h će ti počet zarastat i pojavit će se sloj kože koji se ne vidi golim okom, ali zaustavlja krvarenje. Za 2 dana imat ćeš polu krastu i onda će ti se postuupno pojavljivat prava krasta koja će biti tamo par dana/tjedan dana- ovisi sve o dubini rane :D Samo dezinficiraj, pusti da prođe i ne stavljaj jebeni flaster. A za opakline ti preporučam nevenovu mast. Imaš u ljekarni 40kn. Savršena je. Ja sam se jednom jako opekla, bili su oni sitni mjehurići i namazala sam i ujutro je sve nestalo :D | |
|
| |
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 1:13 am | |
| - just_another_girl je napisao/la:
- krvavo, zapela sam na neki kamenčić pokraj ceste i bilo neko granje nešto oštro sa strane...
i ja da ne padnem skroz na cestu uvatim se za to, i kliznem prema doli a ono na dlanu mi četri ogromne rane :S još teće krv :S
a nabubrila...pa malo san eksperimentirala u kuhinji, pokušala san napravit mami kavu ali samo sam se opekla i sad mi je cila crvena i pomalo nabubrila :S
i to sve na istoj ruci... Uzas, dobro se brini za tu ruku da se nesto ne dogodi :( Tk zna sto je bilo u tom grmlju :( | |
|
| |
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 1:15 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Đizz.. Izgubit ćeš ruku. Amputacija xD
Šalim se. A proći će brzo. Za 24 h će ti počet zarastat i pojavit će se sloj kože koji se ne vidi golim okom, ali zaustavlja krvarenje. Za 2 dana imat ćeš polu krastu i onda će ti se postuupno pojavljivat prava krasta koja će biti tamo par dana/tjedan dana- ovisi sve o dubini rane :D Samo dezinficiraj, pusti da prođe i ne stavljaj jebeni flaster. A za opakline ti preporučam nevenovu mast. Imaš u ljekarni 40kn. Savršena je. Ja sam se jednom jako opekla, bili su oni sitni mjehurići i namazala sam i ujutro je sve nestalo :D znam ja to sve ^^ naučila je mama šta treba kupovat...xD i ja isto koristim tu nevenovu mast za opekline... zapravo znan nekad i neku žutu mast xD ali meni jedino nije jasno kako sam uspila past priko kamenčića velićine 2 cm ako i toliko hahaha | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 1:17 am | |
| I meni se događa :D Meni je ta nevenova zakon. ne bih ju mijenjala ni za što :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 1:24 am | |
| Hvala Bogu pa nisma je trebala koristiti, mozda jednom u zivotu. | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 1:50 am | |
| Ja ne. Ja to sve lječim po staroj metodi:šuti i trpi. Ma kakva nevenova mast..Pih :D Preko kamenčića od 2 cm?Ja se ubijem na ravnoj površini -_-'' | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 1:55 am | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- Ja ne.
Ja to sve lječim po staroj metodi:šuti i trpi. Ma kakva nevenova mast..Pih :D Preko kamenčića od 2 cm?Ja se ubijem na ravnoj površini -_-'' Imala sam jednog prijatelja koji je znao hodati ulicom i zabiti se u prvi prometni znbak ili se spotaknuti o nesto nevidljivo Isto, pazi na tu svoju ruku :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 2:11 am | |
| Ma meni su ruke skroz sjebane. Zglobovi su mi,onak,baš u ku*cu. A na desnoj imam izrezbaren križ,ovaj peder kaj sjedi samnom mi ga je napravio. Ugl znam da te ne zanima,al da ti objasnim->meni nema spasa :D Nemam više a šta pazit,sve je iskrivljeno i defektno | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 2:12 am | |
| Hahahahahahahahahahahahahahahhaa.
Ja imam svakakve ožiljke po tijelu :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 2:16 am | |
| Hm...da vidite moje, izgrebane i unistane....i noge...glupi padovi. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 2:18 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 2:21 am | |
| Ja sam hodajuća katastrofa. Al kičma mi je najžešča hahahh | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 2:21 am | |
| I meni. Slikanje 16.2 Nedo Bog da nosila željezno ono. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 2:39 am | |
| Uh nadam se da nećeš^^ Meni fali samo 1 posto da bi nosila. Ono no way,fakat sjebano kao robot si. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 1:51 pm | |
| - mala_klinka je napisao/la:
- TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- Ja ne.
Ja to sve lječim po staroj metodi:šuti i trpi. Ma kakva nevenova mast..Pih :D Preko kamenčića od 2 cm?Ja se ubijem na ravnoj površini -_-'' Imala sam jednog prijatelja koji je znao hodati ulicom i zabiti se u prvi prometni znbak ili se spotaknuti o nesto nevidljivo Isto, pazi na tu svoju ruku :) haha to ka da o meni pričaš^^ meni se čak jednom dogodilo da sam žgincala(uganula) gležanj dok sam hodala, i to po ravnome...xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 5:54 pm | |
| Hahahahaha. Događa se i najboljima.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 6:32 pm | |
| Sjedim ja na klupici, a Marko drži svoju glavu na mojim koljenima/krilu. I ja njemu prlazim rukom preko kose i dođe ova iz povjesti:" Čujem da vas dvoje hodate." A ja dođem:"Da vjerujete svim tračevima, di bi svijet ošo?" I ode ova, a Marko i ja počnemo taako krepavat. Hahahahahahahahahahahaha. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 9:00 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Sjedim ja na klupici, a Marko drži svoju glavu na mojim koljenima/krilu.
I ja njemu prlazim rukom preko kose i dođe ova iz povjesti:" Čujem da vas dvoje hodate." A ja dođem:"Da vjerujete svim tračevima, di bi svijet ošo?" I ode ova, a Marko i ja počnemo taako krepavat. Hahahahahahahahahahahaha. Predobar odgovor! Ja sam se danas rasula po skolskom hodniku koliko sma duga i siroka, spotaknula se | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet sij 22, 2010 11:44 pm | |
| Hahahahahaha.
A napisala u temi nekoj, neda mi se opet pisat. XD | |
|
| |
heroina Svaka čast :)
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sub sij 23, 2010 12:23 am | |
| ovo nisam mogla da ne napišem dakle u mojoj bivšoj ulici živjela je jedna baba i onda je nju zatepo auto i sad niko ne živi u njenoj kuči ( a kuča je dosta velika ) kreče priča u ponedjeljak ja i sestrična išle ulicom i ja njoj kažem znaš mogle bi mi ič vidit jel ima čega u toj kuči i ošle smo iza na sražnji ulaz ( imaju troja vrata tamo ) i prva vrata bila zaključana s lokotom. druga su bila otključana al je več pao mrak i nismo htjele otvarat. jučer ja i bf ošle opt do kuče ali ovaj put je bio dan i ošli smo na ona vrata i otvorili ih. ja vam kažem onoliko paučine ja u životu nisam vidla. i mi se držale za ruku jel nas je stvarno bilo strah. i malo smo razgledali po kući. pa smo pobjegli van ( kažem vam kuča je prejeziva ). i danas ( e to je dan ) oko 4 ošle bf, ona sestrična druga bf i ja u kuču i kak smo si neš umislile svaku sliku smo iskinule iz rama i ostavile na podu. robu što je ostala pobacale... rečune razbacali.. i kak nam je postalo dosadno u toj sobi odemo mi do onih trečih vrata. i ona su bila zaključana. i kak smo se mi pripremile imale smo željeznu polugu. i kad smo malo vrata olabavili uhvatila se ja njima na rame i onak ko u filmovima skočila i odvalila bravu ( iz druge ) i ušli mi tamo. našli nekoliko paketa uložaka pa smo poljepili uloške po zidovima. našli stara pisma spalili ih ... i onda smo ošli u podrum i kak su vrata bila od dasaka. a daske več stare. izvadili daske iz eksera i ošle u podrum XD a to je kao bila neka pljačka a nismo mogle bit glasnije :P | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sub sij 23, 2010 12:25 am | |
| Hahahahahahahahahahaha. Carice =) :D | |
|
| |
heroina Svaka čast :)
Broj postova : 3538 Age : 29 Lokacija : kod filipa Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sub sij 23, 2010 12:26 am | |
| ma daaj a onda ti ima jedan najbogatiji u selu drži bmw u starom silosu. samo što ti to niko nezna. a mi se tamo često nalazimo tak da sam ja jednom provirila i vidla novi novcati bmw.. to nam je sljedeča meta XD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? | |
| |
|
| |
| Što vam se danas zanimljivo dogodilo? | |
|