| Zdravlje????? | |
|
+4mala_klinka Anonimna just_another_girl K.Extreme 8 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
K.Extreme Ide, ide..
Broj postova : 137 Age : 31 Registration date : 23.01.2010
| Naslov: Zdravlje????? pon sij 25, 2010 11:07 pm | |
| nemamo podforum "Zdravlje"? | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Zdravlje????? pon sij 25, 2010 11:11 pm | |
| - K.Extreme je napisao/la:
- nemamo podforum "Zdravlje"?
umm...jebeš to? xD zaeb se :S nean pojma, al nema ni adminice pa onda... | |
|
| |
Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Zdravlje????? pon sij 25, 2010 11:12 pm | |
| Hvala Bogu svi smo zdravi | |
|
| |
K.Extreme Ide, ide..
| Naslov: Re: Zdravlje????? pon sij 25, 2010 11:27 pm | |
| kužiš, nismo :D
EDIT mnogo mladih je danas bolesno, mislim da takvoe nešto na forumu treba imat. neki imamo iskustva pa možemo "bolesne" savjetovat o nekim stvarima te im pomoću, reći kako i šta, zašto i sve što ide... | |
|
| |
mala_klinka Svaka čast :)
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Zdravlje????? pon sij 25, 2010 11:35 pm | |
| - K.Extreme je napisao/la:
- kužiš, nismo :D
EDIT mnogo mladih je danas bolesno, mislim da takvoe nešto na forumu treba imat. neki imamo iskustva pa možemo "bolesne" savjetovat o nekim stvarima te im pomoću, reći kako i šta, zašto i sve što ide... Da, i traze pomoc, u svim poljima zdravlja. Do sada je svaki forum imao zdravlje. | |
|
| |
K.Extreme Ide, ide..
| Naslov: Re: Zdravlje????? pon sij 25, 2010 11:37 pm | |
| | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Zdravlje????? pon sij 25, 2010 11:54 pm | |
| To se inače zove Ordinacija. Ljudi govore o svojim problemima i ovi drugi ih pokušavaju rješit :D | |
|
| |
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Zdravlje????? pon sij 25, 2010 11:56 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- To se inače zove Ordinacija. Ljudi govore o svojim problemima i ovi drugi ih pokušavaju rješit :D
Trebali bi ga staviti, bilo da je ordinacija ili samo zdravlje. Ima svakakvih nedoumica. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zdravlje????? uto sij 26, 2010 12:02 am | |
| Aha. Onda. Ovdje pišite svoje probleme. I ajd, nek ova tema bude bez spama. Samo pitanja i odgovori :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Zdravlje????? uto sij 26, 2010 12:16 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Aha. Onda. Ovdje pišite svoje probleme. I ajd, nek ova tema bude bez spama. Samo pitanja i odgovori :D
Nista me ne muci, osim ove prehlade, ali tu mi nitko ne moze pomoci, samo jako puno caja. | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Zdravlje????? uto sij 26, 2010 2:24 am | |
| Ovako. Imam jedan problem. Ja nevidim.Ok nije niš strašno al nevidim. I sad ćete mi reć da osim naočale..E tu je problem..Mene od naočala boli glava,i to užasno. A leće nemogu nosit jer mi oči suze sve u šesnaest.Isplakala bi ih garant.Nemogu podnjet doticaj nečeg s očima.Preosjetljiva sam za to :/ Da odem opet okulistu il koji k..?
Kiki ovo nemoraš čitat: Imam problema sa mjesečnicom.Uglavnom imam ju redovitu,već 2 godine.Nikad mi nije kasnila niti uranila.Ali problem je šta ju ja imam 8 dana,i to užasno.Mogu mjenjat uložak svaka dva sata i opet.Al užasno krvarenje,i prva dva dana nemog normalno hodat,nekad ostanem u krevetu i ne dižem se po cjele dane.Uglavnom imam ju po 6 dana i to krvarenje užasno,onda odjednom prestane na jedan dan i onda opet jedan dan imnam i prestane i tako u krug.Ova sa sistematskog me poslala ginekologu,al nema teoretske šanse da ode.Nego,kojim tabletama da se kljukam?Da mogu živit kao svi normalni ljudi? | |
|
| |
Mary Svaka čast :)
Broj postova : 2045 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 02.09.2009
| Naslov: Re: Zdravlje????? uto sij 26, 2010 3:46 pm | |
| Neke jake.. A ak hoćeš slabije onda neofen.. I bilo bi ti najbolje da odeš ginekologu.. Jedan sat neugode za cijeli život ugode.. | |
|
| |
K.Extreme Ide, ide..
| Naslov: Re: Zdravlje????? uto sij 26, 2010 4:51 pm | |
| morao sam pročitat. moram se malo upoznat s ženskim problemima :)
nego naočale? da, u početku boli glava, to tako mora. kad možeš, lezi u krevet i stalno ih nosi dok si u krevetu. jer onda manje boli glava i ne vrti ti se toliko. poslije se organizam navikne na naočale i sve 5 :)
btw ovo nemože bit Zdravlje mora se otvorit nešta pošteno..budem poslije rekao idem jest :D | |
|
| |
† morbid.puppet † Svaka čast :)
Broj postova : 2100 Age : 28 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Zdravlje????? uto sij 26, 2010 5:17 pm | |
| za mjesečnicu stvarno znam kako ti je.. ja kad sam u pms-u imam grozne bolove .. kad dobijem malo se smanju, al svejedno me boli. tu ti nitko ne može pomoći nego ginekolog. :/ | |
|
| |
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Zdravlje????? uto sij 26, 2010 7:15 pm | |
| Isto sto se tice mjesecnice. Sad ce te se svi smijati al fakat :Ulosci Anion su rjesenje. Ja sam se kljukala svakakvim tabletama, i nista nie pomagalo ,svejedno sam umirala od bolova. Al kad sam prvi put stavila taj ulozak (neko ljekovito sranje ima u njemu) ni B. od bola. Ne osjecas nista , plus sto je extra tanak, plus sto ga mozes nosit cijeeeeeeeeeli dan (a prije sam mjenjala po 4-5 ulozaka dnevno.) Sve upija, jednostavno, moras, moras , moras probat. Jesu skupi al' vrijedi | |
|
| |
| Naslov: Re: Zdravlje????? uto sij 26, 2010 7:15 pm | |
| Sad me moraju platiti sto ih reklamiram | |
|
| |
| Naslov: Re: Zdravlje????? uto sij 26, 2010 10:58 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Zdravlje????? uto sij 26, 2010 11:34 pm | |
| - Anonimna je napisao/la:
- Isto sto se tice mjesecnice.
Sad ce te se svi smijati al fakat :Ulosci Anion su rjesenje. Ja sam se kljukala svakakvim tabletama, i nista nie pomagalo ,svejedno sam umirala od bolova. Al kad sam prvi put stavila taj ulozak (neko ljekovito sranje ima u njemu) ni B. od bola. Ne osjecas nista , plus sto je extra tanak, plus sto ga mozes nosit cijeeeeeeeeeli dan (a prije sam mjenjala po 4-5 ulozaka dnevno.) Sve upija, jednostavno, moras, moras , moras probat. Jesu skupi al' vrijedi Briga me koliko su skupi ako vrijede. Nemam cesto bolne mjesecnice, ali kad se dogode, moram ostati pola dana u krevetu umiruci u bolovima. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zdravlje????? sri sij 27, 2010 1:05 am | |
| Ee ovak, dodje ih 8 i kostaju 40 kuna Ja ih kupujem kod covjeka koi se bavi s tim. Pokusaj ih naci u ginekologa il' malo boljim apotekama, al fakat vrijedi svake kune. Ne osjecas da imas. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zdravlje????? sri sij 27, 2010 1:07 am | |
| Ne osječaš nikakvu bol? A koliko dugo jedan može trajat? | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Zdravlje????? sri sij 27, 2010 1:47 am | |
| Hvala ti :** Potražit ću.Ma vrijedi sigurno,umirem kad ju imam ://
A šta se tiče naočala,dugo sam ih nosila..al .. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zdravlje????? sri sij 27, 2010 1:53 am | |
| Ili su ti fulali dioptriju ili se nisi privikla. Ja kad dugo ne nosim naočale ili kad povećam dioptriju, cijeli dan mi se vrti i dezorijentirana sam.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zdravlje????? sri sij 27, 2010 1:54 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Ili su ti fulali dioptriju ili se nisi privikla. Ja kad dugo ne nosim naočale ili kad povećam dioptriju, cijeli dan mi se vrti i dezorijentirana sam..
Meni su je malo povecali, nista strasno, ali trebalo mi je nekoliko dana da se priviknem. Tek nakon nekoliko godina su otkrili da su mi fulali dioptriju. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zdravlje????? sri sij 27, 2010 1:55 am | |
| Hahaha. Ja uvijek kažem da mi stave 0.25 više, tak i tak će mi se povećat pa da ne moram jedno duže vrijeme mijenjat, a i bolje vidim :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Zdravlje????? sri sij 27, 2010 1:56 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Hahaha. Ja uvijek kažem da mi stave 0.25 više, tak i tak će mi se povećat pa da ne moram jedno duže vrijeme mijenjat, a i bolje vidim :D
hahahahaha :D Ja sam dosta disciplinirana u nosenju pa su mi rekli da bi se trebalo jednom smanjiti jer nosim plus. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zdravlje????? | |
| |
|
| |
| Zdravlje????? | |
|