| Što želite? | |
|
+10Anonimna K.Extreme heroina Mary just_another_girl SmiLle. TotaLno druKčija kLinka:D mala_klinka Fleur † morbid.puppet † 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mala_klinka Svaka čast :)
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 12:25 am | |
| | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 1:10 am | |
| | |
|
| |
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 1:12 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Hahaha.
Ont: Sandija :D u akciju, Amy, nema ti druge :D Smislit ces nesto Da me zub prestane boliti, maloprije je poceo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 1:14 am | |
| Da ziher. Prije bih se ubila nego ga pitala:"Oš bit samnom?" ili rekla:"Sviđaš mi se." | |
|
| |
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 1:14 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Da ziher. Prije bih se ubila nego ga pitala:"Oš bit samnom?" ili rekla:"Sviđaš mi se."
Nismo to ni rekli, suptilnije Amy :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 1:15 am | |
| Ja ne znam suptilno.. Trebam savjete kako biti suptilna. | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 1:21 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 1:21 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Ja ne znam suptilno.. Trebam savjete kako biti suptilna.
Imas primjere kako se ne ponasati :) Samo ne moj slati vise nekoga, a za ostalo mi sada zbilja nista ne pada na pamet. Nesto cu smisliti. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 1:22 am | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- Da dođe na čet
E, da, mozes s njim zapoceti neku pricu prek Neta, neku zajebanciju. | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 1:23 am | |
| Jedino se tak možemo čut ^^ Bolestan je pa .. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 1:23 am | |
- Jedino se tak možemo čut ^^
Bolestan je pa .. Eto :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 1:36 am | |
| Vidjela sam ga poslje škole jednom.Bila sam skroz al skorz jadna,kosa užasna,faca umorna,podočnjaci do poda..Stvarno užas.i vidla sam ga ^^.On se nasmijao i pozdravio me i ušao u auto.biop je s nekim.Mogu ti reć kak smo se upoznali ako hoćeš ^^. Pričali smo prije kojih 2 tjedna.Par dana nakon što smo se vidli. javio mi se prvi. Predobar je.Presmješan.Prežestok. I tako dopisivali smo se.I tad me već na probu pozvao ^^ i rekla sam burazu i buraz me naravno zajebavo.i reko svojoj curi da -_-'''-A njegova cura je super s njim. I dobro dani su prolazili,kad god bi ga vidla na chatu ja sam se isključila i to.Bilo mi je glupo pričat s njim jer bi ispala glupa a i šta će balavica poput mene pričat s njim čovječe.ima 17 godina ^^. I juler,onak nenadano mi se javi..I kaže imaš super ime . (zovem se Ivy D Ninđa) Ja ono tnx :D. I pričali tako o valentinovu malo..Još me pito kak to da nisam vani,ja kažem ma evo sad se vratila.On aa super pa di si bila?Ma malo s frendicom se zajebavala i ubijala joj depresiju .Onda mi je reko da je bolestan..I tak je sve išlo..I pričali smo o muzici.I nekak sam spomenula da slušam Replicu.On meni dođe:Ček odkud ti naš za replicu? Ja:daj mali di si ti bio kad sam ja slušala replicu on:vjerovatno na njihovoj probi ja:Sereš?! On:znam ti ja ivana ja:Šibenika?!(vokal) aaa trebašš me upoznat s njim.Moraš! On:naravno . Kolko plačaš? ja: cugu? On:može dogovoreno ja:Trebala bi ja doć i na vašu probu :D On:Pa bilo bi u redu :) ja:fakat ej vrijeme :D On:onda kad ti odgovara.Srijeda..Petak? :D ja.Petak ^^ On:onda dobro ) I tak smo se još dopisivali i reko mi je da žće mi nešto reć kad se vidimo uživo.Nešto smo pričali kak me kemičarka mrzi.I ja došla znači u peta češ mi ispričat on.Nadam se ^^. A sorry znam da te nezanima al morala sam ti reć. Sorry ^^ | |
|
| |
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 1:41 am | |
- Vidjela sam ga poslje škole jednom.Bila sam skroz al skorz jadna,kosa užasna,faca umorna,podočnjaci do poda..Stvarno užas.i vidla sam ga ^^.On se nasmijao i pozdravio me i ušao u auto.biop je s nekim.Mogu ti reć kak smo se upoznali ako hoćeš ^^.
Pričali smo prije kojih 2 tjedna.Par dana nakon što smo se vidli. javio mi se prvi. Predobar je.Presmješan.Prežestok. I tako dopisivali smo se.I tad me već na probu pozvao ^^ i rekla sam burazu i buraz me naravno zajebavo.i reko svojoj curi da -_-'''-A njegova cura je super s njim. I dobro dani su prolazili,kad god bi ga vidla na chatu ja sam se isključila i to.Bilo mi je glupo pričat s njim jer bi ispala glupa a i šta će balavica poput mene pričat s njim čovječe.ima 17 godina ^^. I juler,onak nenadano mi se javi..I kaže imaš super ime . (zovem se Ivy D Ninđa) Ja ono tnx :D. I pričali tako o valentinovu malo..Još me pito kak to da nisam vani,ja kažem ma evo sad se vratila.On aa super pa di si bila?Ma malo s frendicom se zajebavala i ubijala joj depresiju .Onda mi je reko da je bolestan..I tak je sve išlo..I pričali smo o muzici.I nekak sam spomenula da slušam Replicu.On meni dođe:Ček odkud ti naš za replicu? Ja:daj mali di si ti bio kad sam ja slušala replicu on:vjerovatno na njihovoj probi ja:Sereš?! On:znam ti ja ivana ja:Šibenika?!(vokal) aaa trebašš me upoznat s njim.Moraš! On:naravno . Kolko plačaš? ja: cugu? On:može dogovoreno ja:Trebala bi ja doć i na vašu probu :D On:Pa bilo bi u redu :) ja:fakat ej vrijeme :D On:onda kad ti odgovara.Srijeda..Petak? :D ja.Petak ^^ On:onda dobro ) I tak smo se još dopisivali i reko mi je da žće mi nešto reć kad se vidimo uživo.Nešto smo pričali kak me kemičarka mrzi.I ja došla znači u peta češ mi ispričat on.Nadam se ^^.
A sorry znam da te nezanima al morala sam ti reć. Sorry ^^ Zasto me ne bi zanimalo? Daj! :D Nevjerovatno je koliko nas cure zanima kako izgledamo (kada mislimo da nam je necista kosa i sve ostalo) i mislimo da svi to vide, ali to tipovi cini se najmanje primjecuju. Ako si mu privlacna, privlacna si mu uvijek. Ovo mi izgleda super :D Sto ako je tip stariji, to je bolje jer oni ionako kasnije sazrijevaju. Samo vi nastavite zajebanciju preko chata, ovo mi se cini jako dobro :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 1:48 am | |
| ma al ono,sve lađe su ti potonule i onda ti netko ovako popravi dan. Ima ono nešto čovjek. Možda nije predivan,preljep,preseksi,i boli me ***** iskreno,ne zanima me.Može bit najružniji kad ti nešto ovako kaže nemogu vjerovat.ne ponaša se prema meni ko prema balavici,priča kao da se znamo stoo godina. I zato me najviše strah otić an tu probu.A užasno velika mi je želja.Ono uvjek imaš neki osječaj.a šta ak mu se ne svidim? ono kao osoba ^^. A i super si je s mojim bratom.tak smo se i upoznali .To ću ti ispričat ako želiš naravno.ne želim te gnjavit stvarno | |
|
| |
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 1:52 am | |
- ma al ono,sve lađe su ti potonule i onda ti netko ovako popravi dan.
Ima ono nešto čovjek. Možda nije predivan,preljep,preseksi,i boli me ***** iskreno,ne zanima me.Može bit najružniji kad ti nešto ovako kaže nemogu vjerovat.ne ponaša se prema meni ko prema balavici,priča kao da se znamo stoo godina. I zato me najviše strah otić an tu probu.A užasno velika mi je želja.Ono uvjek imaš neki osječaj.a šta ak mu se ne svidim? ono kao osoba ^^. A i super si je s mojim bratom.tak smo se i upoznali .To ću ti ispričat ako želiš naravno.ne želim te gnjavit stvarno Daj ne s*ri. Samo pricaj :) Ako budes tako razmisljala, samo ces se zakociti i neces se prikazati u najboljem svjetlu, a to ti je cilj, zar ne? Moras biti pozitivna, opusti se, duboko udahni i razmsiljaj o tome da ces ostaviti odlican dojam i tako ces mu se jos vise svidjeti. Nremoj stavljati se pod pritisak jer ces sve uprskati. Znam da je lakse reci nego napraviti, ali duboko udahni i opusti se i zabavi, pa to je lik koji ti se svidja! :D To je ono najvaznije. I ne bi s tobom toliko pricao da mu se vec nisi svidjela. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 2:03 am | |
| Ovaj bila sam an koncertu prljavca.S dvije cure.Ugl sramotile smo se po autobusu.I aj sam jako,al stvarno jako slična bratu.Jedino nam se oči razlikuju ^^ Ugl ja i te cure smo dolje sjedile i glupirale se,dok je moj buraz bio gore sa frendoovima.Među njima je bio on i burazova cura.I doše on njemu: čovječe,jebo me pas ako ona dole cura nije ista ti.Moj buraz se odvalio smijat.On dođe:Tako ste slični nemrem ti opisat.Vidiš ona cura sa palestinkom ^^ Moj buraz:Majmune to mi je sestra. On:ne jebi,ozbiljno ti govorim slični ste jako.Vidi sad kad se okrene. Dođe Kety:ne fakat to mu je sestra On:A nemojte me zajebavat ozbiljno ti govorim. Moj buraz:Hahahah ozbiljan sam to mi je sestra. On:ma daj.. I on se zadere Ivonaa!!! ja se okrenem i on dođe : kak si ?Jel ide? Ja:ide ide .Silazimo tu?Znaš ti?Il si previše pijan? (i onaj smajl od uha do uha) I ugl sišli smo an stanicu i on mi je sve to reko. Ugl i sad bio je Božić.2-3 dana poslje.I išli na polnoćku.I moj buraz je bio tam kod jednih stepenica.I ja doletila i kažem e buraz sretan Božić.čestitam i njegovoj curi(kety) i ketycinoj best frendici.I dođe meni buraz:čekaj,kaj on smrdi? I ja dođem tko?On pogleda malo više,onak stoji netko u mraku. I aj pogledam i to on.I ja njemu:jooj sorry nisam te vidjela ^^ Sretan Božić. On:Oo hvala ,sretan i tebi također. Ja:e da,ja sam mu fakat sestra zato smioo slični ^^ On se počne smijat:hehehe znam sad ^^ I otišla sam.I poslje mi buraz reko kao pito me zašto sam ti reko kao da je ispo sad debil pred tobom.Dođem ja :ma niiije. I tako Hvala na savjetu,i znam to već,al jednostavno,nešto je jače od mene,kužiš?Onaj podsvvjesni strah,razmeš? kak ste se ti i tvoj upoznali ? | |
|
| |
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 2:11 am | |
- Ovaj bila sam an koncertu prljavca.S dvije cure.Ugl sramotile smo se po autobusu.I aj sam jako,al stvarno jako slična bratu.Jedino nam se oči razlikuju ^^
Ugl ja i te cure smo dolje sjedile i glupirale se,dok je moj buraz bio gore sa frendoovima.Među njima je bio on i burazova cura.I doše on njemu: čovječe,jebo me pas ako ona dole cura nije ista ti.Moj buraz se odvalio smijat.On dođe:Tako ste slični nemrem ti opisat.Vidiš ona cura sa palestinkom ^^ Moj buraz:Majmune to mi je sestra. On:ne jebi,ozbiljno ti govorim slični ste jako.Vidi sad kad se okrene. Dođe Kety:ne fakat to mu je sestra On:A nemojte me zajebavat ozbiljno ti govorim. Moj buraz:Hahahah ozbiljan sam to mi je sestra. On:ma daj.. I on se zadere Ivonaa!!! ja se okrenem i on dođe : kak si ?Jel ide? Ja:ide ide .Silazimo tu?Znaš ti?Il si previše pijan? (i onaj smajl od uha do uha) I ugl sišli smo an stanicu i on mi je sve to reko. Ugl i sad bio je Božić.2-3 dana poslje.I išli na polnoćku.I moj buraz je bio tam kod jednih stepenica.I ja doletila i kažem e buraz sretan Božić.čestitam i njegovoj curi(kety) i ketycinoj best frendici.I dođe meni buraz:čekaj,kaj on smrdi? I ja dođem tko?On pogleda malo više,onak stoji netko u mraku. I aj pogledam i to on.I ja njemu:jooj sorry nisam te vidjela ^^ Sretan Božić. On:Oo hvala ,sretan i tebi također. Ja:e da,ja sam mu fakat sestra zato smioo slični ^^ On se počne smijat:hehehe znam sad ^^ I otišla sam.I poslje mi buraz reko kao pito me zašto sam ti reko kao da je ispo sad debil pred tobom.Dođem ja :ma niiije. I tako Hvala na savjetu,i znam to već,al jednostavno,nešto je jače od mene,kužiš?Onaj podsvvjesni strah,razmeš?
kak ste se ti i tvoj upoznali ? Vidim da je neka kemija postojala ispocetka, cim te primijetio jer ste isti ti i brat. Cudno je to kako se ponekad sudbina poigra s nama jer on ti je bratov prijatelj, i ti si slucajno bila na tom koncertu kao i on. Nevjerovatno :) A cim te uspio primijetiit na jednom koncertu, ne vjerujem da se imas cega bojati jer vidis da si ga odmah zainteresirala. Znam da je jako tesko sad suzbiti taj strah, ali, stvarno, duboko udahni i idi na tu probu i opusti se, pokazi se u najboljem svjetlu jer jako dobru podlogu vec imate. I zajebbavate se na chatu i ne gleda te kao klinku. Samo naprijed! :D Malo cudna prica, isto tako smo se nasli zajendo u jendoj prostoriji. Bila je Nova, bili smo na jednom tulumu i slucajno nas je upoznala jedna cura kod koje je taj tulum bio. Odmah sam ga zapazila jer je stajao u kutu s casom u ruci, razgovarao s nekom curom, ali stalno je gledao u nekom drugom smjeru, I dodje ta cura i da me hoce upoznati s nekim, otidjemo tamo zajedno i cim sam dosla do njega, srce mi je stalo, zooloski vrt u trbuhu: ono prelijepe oci, stav, ruke. Oborio me totalno. Pricali smo, znas ono prvo upoznavanje, osnovne informacije s time da je on stalno htio nesto prckati oko moje ruke, ali sam se odmaknula. Ne pitaj zasto, ludaca. I nismo se vidjeli dosta dugo dok mi nije poslao poruku i to je bilo to :D Sorry, malo duzi post. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 2:19 am | |
| Ajoooj preslatko ^^ Prvo si se furala an imiđ nedodirljive?To uvijek pali :)) Baš mi je drago da ste sretni :)) | |
|
| |
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 2:21 am | |
- Ajoooj preslatko ^^
Prvo si se furala an imiđ nedodirljive?To uvijek pali :)) Baš mi je drago da ste sretni :)) I to, iako je on zbilja htio, a stvarno i ja :D Kao da me struja pogodila kad sam ga vidjela :D Hvala :)) Iako nitko nije vjerovao u nas, uspjelo je :D Odlucila si poslusati savjet, smiriti se i otici? :) | |
|
| |
Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 2:30 am | |
| Daaaj Ivona , ak ne poduzmes nesto s ovim tipom zadavit cu te -.- al' fakat. Odljepio je za tobom , kuzis ? | |
|
| |
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 2:42 am | |
| I ja ću sebe zadavit vjeruj mi. Gledaj ovo pazi:
Pričao mi je kako nije došo an red kod sestre u bolnici.I posvađo se s njim.I poslo ju u pm.Ugl : 00:17Ivy A kaj ti je sestra rekla? Inače nisu one tolko loše,sam su spore Zato ću ja bit brza 00:17Antonio ma .. 00:18Ivy reci 00:19Antonio ma sjebala je red cijeli isla kupit knjizice od nas koji smo ostali..i taman ja trebo bit na redu a ona sve pomjesala..i nju za to boli *****..s tim da sam ceko prije toga 2 i pol sata..i stero ju na jedno mjesto..uzo knjizicu i doma 00:20Ivy Tak i treba čovječe ja sam trebala jedan jedini jebeni nalaz čekala sam 4 sata Ajde tješi se,kad ću aj bit medicinska sestra puštat ću te prek reda 00:21Antonio heheheh aj bas supač 00:21Ivy Hehe I šta radiš ti ovako kasno na fejsu? 00:22Antonio sad doso tek doma 00:23Ivy ma daj Pa di si bio Čovječe zvučim ko svoja mama -.- 00:23Antonio hehehehe ma kod frenda gledali smo FLIGHT 666 00:24Ivy A ljepo ljepo bilo ti je ziher ljepše neg meni doma 00:24Antonio a jebiga.. 00:25Ivy Ma ajde psihički se pripremam za natjecanje sutra 00:25Antonio kaj nije to danas bilo? 00:25Ivy Ne to je bila kemija 00:25Antonio pa kolko toga ima??? 00:25Ivy kemija običan test bio natjecanje sutra tj danas iz zemljopisa ma čovječe više neznam ni ja 00:26Antonio hehe cc c c
00:26Ivy
baš me zanima tko će se probudit sutra u 6 sati ja podhitno trebam fejs izbrisat 00:27Antonio hahahhahahhahahaha i ja se dizem u 7 idem kod doktora: SCENA 2
00:27Ivy hahahahaha ajde držim fige da dođeš na red
00:28Antonio a ja se nadam 00:28Ivy Ma reci im da ak te ne puste prvog da ću ih ja doć tuć tamo 00:29Antonio napravila bi to za mene? 00:29Ivy naravno :d 00:29Antonio bas si srce 00:30Ivy hehe Vjerovatno ću i ja uskoro kod doktora zbog kronične neispavanosti ček mi i pofesori govore da užasno izgledam 00:31Antonio hehehe znam kak ti je...sam kaj ja imam razloga zas ne spavam 00:31Ivy koji? 00:31Antonio rad rad i rad
00:32Ivy Haha pa radim i ja 00:32Antonio imam ovak nes sa strane 00:32Ivy dopisujem se s tobom 00:32Antonio a to ti je posao?
00:32Ivy ne to mi je zabava Volim top radit 00:32Antonio weeee
00:33Ivy
Već mi je par ljudi reklo da se skinem s fejsa navečer Ali ja kažem a-a ja se dopisujem 00:33Antonio
00:33Ivy Imam dobar razlog kaj en? ne* 00:34Antonio naravno :))
kaj nisam očita jbt? | |
|
| |
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 3:12 am | |
| :O Vise je on ocit. daj odljepio je . Tvoj tvoj tvoj , definitivno . 00:32Ivy dopisujem se s tobom 00:32Antonio a to ti je posao? 00:32Ivy ne to mi je zabava Volim top radit 00:32Antonio weeee Okej, malo ocita, al on definitivno nie ravnodusan Nalozio se totalno | |
|
| |
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 3:19 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 3:23 am | |
| Ubit cu te mame mi. Sta ti jos treba da bi ti postalo kristalno jasno ? U petak pičiš na probu, nemoj me ljutiti -.- | |
|
| |
| Naslov: Re: Što želite? uto vel 16, 2010 2:03 pm | |
| Ne, Ivonu treba natuč pošteno da shvati neke stvari! SVIĐAŠ MU SE! IDI NA JEBENU PROBU! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što želite? | |
| |
|
| |
| Što želite? | |
|