Ništa posebno, neke moje gluposti, slucajno naletih na ovo kopajuci po kompjuteru pa da podjelim s vama
LJUTA JA :D ON NAJEBO ..
Zbogom , Zelim ti sve najljepse ,
Hvala , jer vrijedio si ... Idi daleko odavde , od ovog grada , Ostavi sve ,
opet budi zadnja picka . Trudili smo se , nismo uspjeli
Previse razliciti , previse konfliktni
.Mozda zvuci smijesno , pomalo i nestvarno , ali
Voljela sam te , na neki cudan nacin , ali ipak sam te voljela
I ***** me boli Hoces li ovo procitati ,
ne zelim da pricam s tobom , Jer mi se neda slusati ona ista sranja iz tvojih usta jos jednom
Znam da me volis , i to je ono sto ne mogu slusati , jer isto tako znam da ce opet jedno od nas sjebati situaciju
Budi sretan s onom tvojom ,samo je zamoli da me ne pegla s pozivima u 8 ujutro, tesko je i meni , ne zelim slusati jos nju kako place. razjasni curi da vrijedi vise od mene. da smo mi proslost.
I da , fina je , samo prokleti moron , ne mogu disati od nje, i ne zelim gledati vase slike kako se ljubite, a jos manje zelim tebe na vratima , zato molim te nemoj vise dolaziti.
Ne zelim da me pofatas ono pravo hahah NE ŽELIM !
Isto tako , objasni djevojci da joj nisam prijetnja, nisam kriva sto me jos volis ali ja tebe neam u planu, i postedi djevojku prica o meni. Zelim ti sve najljepse , ti si jedno prelijepo Bice , Zelim ti Djevojku koja ce imati ono sto ja nisam imala , koja ce te znati voljeti
Ja nisam znala ,
Uvijek sam bila tako prokleto sebicna . Zeljela sam svu ljubav samo za sebe , nisam nudila nista .
Pozdravi mamu , i reci joj da mi prestane davat jedinice svaki put kad se pokacim s tobom. U ***** kakve veze ima moja skola s nama ?
Mi smo zapravo voljeli istu stvar ja tebe , ti sebe. Kasnije si zavolio mene pa smo voljeli razlicite stvari i onda to nije islo.
Takodje reci sestri da me vise ne zove na kafe, cura je drama, al ja znam da ce mi tupiti o tebi, a ja ne zelim blizu sebe nista sto ima veze s tobom.
Znas , tesko mi je proci pored tebe , a nekad sam ti tracala u zagrljaj.
Ne volim te , i to znas , ali znacis mi , jako !
Volim tvoj osmijeh, tvoje stare farmerke , volim nase isprepletene prste , volim Onu Tvoju pjesmu , Volim Tvoje „ Buum , boom , bamm „ Kad ostanes bez teksta , Volim I tvoj nacin na koji ocaravas ljude , Volim te neke sitnice , Volim Tvoju osobnost , ali ne volim nas , nas kao cjelinu , jer to se ne slaze. To nije to .
Odvojeni bolje funkcionisemo .
Pozdravlja te moja mama .
Kaze , idiot sam , izgubila sam onoga koji je vrijedio. Trazim samo idiote , zavrsit cu s Kriminalcem , Ali Voli te , shvatam je , postao si dio nje ,
Na tako cudan nacin se ljudima uvuces pod kozu , Moze ti se .
Vole te svi , opet cu biti Kucka , koja je sve pokvarila.
I jesam ,a l to su vrata proslosti , pricam ti o buducnosti sada .
Izvini , Pogrjesila sam , grijesio si takodje, ali greske se ne mogu izbrojati ni uporediti s cinjenicom da si picka .
Da bjezis od poraza , cak u drugi grad
Pa Zbogom, lijepi moj . Bilo je lijepo poznavati te .