..Teen Forum..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..Teen Forum..

..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =)

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Ništa posebno

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Anonimna
Svaka čast :)
Anonimna

Broj postova : 3336
Registration date : 21.01.2010

Ništa posebno Empty
PostajNaslov: Ništa posebno   Ništa posebno Icon_minitimesri vel 03, 2010 3:24 am

Ništa posebno, neke moje gluposti, slucajno naletih na ovo kopajuci po kompjuteru pa da podjelim s vama :D

LJUTA JA :D ON NAJEBO :D

..
Zbogom , Zelim ti sve najljepse ,
Hvala , jer vrijedio si ...

Idi daleko odavde , od ovog grada , Ostavi sve , opet budi zadnja picka .
Trudili smo se , nismo uspjeli
Previse razliciti , previse konfliktni
.Mozda zvuci smijesno , pomalo i nestvarno , ali Voljela sam te , na neki cudan nacin , ali ipak sam te voljela
I ***** me boli Hoces li ovo procitati , ne zelim da pricam s tobom , Jer mi se neda slusati ona ista sranja iz tvojih usta jos jednom
Znam da me volis , i to je ono sto ne mogu slusati , jer isto tako znam da ce opet jedno od nas sjebati situaciju
Budi sretan s onom tvojom ,samo je zamoli da me ne pegla s pozivima u 8 ujutro, tesko je i meni , ne zelim slusati jos nju kako place. razjasni curi da vrijedi vise od mene. da smo mi proslost.
I da , fina je , samo prokleti moron , ne mogu disati od nje, i ne zelim gledati vase slike kako se ljubite, a jos manje zelim tebe na vratima , zato molim te nemoj vise dolaziti.
Ne zelim da me pofatas ono pravo hahah NE ŽELIM !
Isto tako , objasni djevojci da joj nisam prijetnja, nisam kriva sto me jos volis ali ja tebe neam u planu, i postedi djevojku prica o meni. Zelim ti sve najljepse , ti si jedno prelijepo Bice , Zelim ti Djevojku koja ce imati ono sto ja nisam imala , koja ce te znati voljeti
Ja nisam znala , Uvijek sam bila tako prokleto sebicna .
Zeljela sam svu ljubav samo za sebe , nisam nudila nista .
Pozdravi mamu , i reci joj da mi prestane davat jedinice svaki put kad se pokacim s tobom. U ***** kakve veze ima moja skola s nama ?
Mi smo zapravo voljeli istu stvar ja tebe , ti sebe. Kasnije si zavolio mene pa smo voljeli razlicite stvari i onda to nije islo.
Takodje reci sestri da me vise ne zove na kafe, cura je drama, al ja znam da ce mi tupiti o tebi, a ja ne zelim blizu sebe nista sto ima veze s tobom.
Znas , tesko mi je proci pored tebe , a nekad sam ti tracala u zagrljaj.
Ne volim te , i to znas , ali znacis mi , jako ! Volim tvoj osmijeh, tvoje stare farmerke , volim nase isprepletene prste , volim Onu Tvoju pjesmu , Volim Tvoje „ Buum , boom , bamm „ Kad ostanes bez teksta , Volim I tvoj nacin na koji ocaravas ljude , Volim te neke sitnice , Volim Tvoju osobnost , ali ne volim nas , nas kao cjelinu , jer to se ne slaze. To nije to .
Odvojeni bolje funkcionisemo .
Pozdravlja te moja mama .
Kaze , idiot sam , izgubila sam onoga koji je vrijedio. Trazim samo idiote , zavrsit cu s Kriminalcem , Ali Voli te , shvatam je , postao si dio nje ,
Na tako cudan nacin se ljudima uvuces pod kozu , Moze ti se .
Vole te svi , opet cu biti Kucka , koja je sve pokvarila.
I jesam ,a l to su vrata proslosti , pricam ti o buducnosti sada .
Izvini , Pogrjesila sam , grijesio si takodje, ali greske se ne mogu izbrojati ni uporediti s cinjenicom da si picka .
Da bjezis od poraza , cak u drugi grad
Pa Zbogom, lijepi moj . Bilo je lijepo poznavati te .
[Vrh] Go down
K.Extreme
Ide, ide..
Ide, ide..
K.Extreme

Broj postova : 137
Registration date : 23.01.2010

Ništa posebno Empty
PostajNaslov: Re: Ništa posebno   Ništa posebno Icon_minitimesri vel 03, 2010 10:58 am

ovo je bilo tako....istinito. malo previše psovanja al dobro.
inače, meni se sviđa. ako ništa drugo ta iskrenost. malo te volim malo ne xD

"Mi smo zapravo voljeli istu stvar ja tebe , ti sebe. Kasnije si zavolio mene pa smo voljeli razlicite stvari i onda to nije islo."---> a ovo je legendarno :D
[Vrh] Go down
http://regmasters.bloger.hr/
TotaLno druKčija kLinka:D
TotaLno druKčija kLinka:D

Broj postova : 13134
Registration date : 06.08.2009

Ništa posebno Empty
PostajNaslov: Re: Ništa posebno   Ništa posebno Icon_minitimesri vel 03, 2010 3:28 pm

Sviđa mi se jaaako ^^

"Mi smo zapravo voljeli istu stvar ja tebe , ti sebe. Kasnije si zavolio mene pa smo voljeli razlicite stvari i onda to nije islo."---> a ovo je legendarno :D
:D I meni :D
[Vrh] Go down
Anonimna
Anonimna

Broj postova : 3336
Registration date : 21.01.2010

Ništa posebno Empty
PostajNaslov: Re: Ništa posebno   Ništa posebno Icon_minitimesri vel 03, 2010 8:14 pm

Oooo Zahvaljujem gospodo :D
Kiki , mene moraš voliti Rolling Eyes
Ii da, inace ne psujem ovoilko ,a l bila sam fakat ljuta kad sam ovo pisala i on se valjao od smijeha kad je procitao :D
[Vrh] Go down
Sponsored content

Ništa posebno Empty
PostajNaslov: Re: Ništa posebno   Ništa posebno Icon_minitime

[Vrh] Go down

Ništa posebno
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.