| Što vam se danas zanimljivo dogodilo? | |
|
+10SmiLle. † morbid.puppet † Strahovuk mršavi_pas Horn TnT Anonimna TotaLno druKčija kLinka:D just_another_girl Fleur mala_klinka 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sri oľu 17, 2010 12:17 am | |
| Ali nemože biti gluma.A to se sve dobi prek onog ejbenog viska i karata. | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sri oľu 17, 2010 1:10 am | |
| | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sri oľu 17, 2010 1:12 am | |
| ono ččitanje iz karata,kao proricanje sudbine | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sri oľu 17, 2010 1:16 am | |
| Aj dobro. Kakve to veze ima s ičm? | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sri oľu 17, 2010 1:19 am | |
| Ima.Vjeruješ u sudbinu-crag. nema tu sudbine sam sebi krojiš | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sri oľu 17, 2010 3:51 pm | |
| Ne kužim, al ajde.
Ont: Svašta.
Prvi sat tjelesni. Nismo radili Maja, Anja, Paško i ja. I popikali se Paško, Anja i ja na stol i počnemo pisat matišu, a Maja je gledala tjelesni. Oni su trčali 6 minuta i radili trbušnjake, sklekove i šta ja znam još.. I pitam ja Paška u koju će školu, ovo-ono i lik mi je odg na svako pitanje. Ono, baš sam se iznenadila, bio je jako ljubazan i dobar danas. I tak smo pričali i zvoni i odemo na hrvatski. I pod hrvatskim dođe profa:"Anamaria. Odi u zadnji red. A Paula će kod Sandija." I ja gledam sva happy. I odem u zadnji red i počne se Brzi bunit jel je to njegov red. Al počeo se i smijat pa je to bunjenje bila zajebancija. Uglavnom, ovako naši redovi izgledaju: __________ __________ ________ _
I tu di je prazno ja sjedim. Ono sve klupe su praktički spojene. A sjedim iza Maje i Antonia. I dobro, radimo svi i počne Antonio drkat tamo -.-' Ono stavio je ruku na traperice i dalje znate. Isuse. Još uvijek sam u šoku -.-'''''' Onda biologija. Sandi i Zvonkec stalno gledaju u mene i komentiraju nešto i dođe meni Zvonkec na odmoru:"MOOOLIIIM??? 150 kn za sjajilo??????????" A ja gledam koji *****?? Još uvijek ne kužim -.-' I matiša. Opet sam Paška ispitivala milju pitanja i na sve je odgovorio. :D I vraćamo se školskim busom i dođe Brzi i traži me pare da ode po čips i kekse. ja mu dam i lik ode u dućan. I ja mu stavim torbu tamo di se prtljaga u busu stavlja. I Maja pametna, uzme torbu i samo ju premjesti na drugu stranu. I dođe Brzi, otvori čips, jedemo čips, otvori kekse, jedemo kekse i naša stanica, svi se dignu, a Brzi traži torbu. I svi izađemo i Brzi još uvijek traži torbu. I vozač zatvori vrata i krene, a Brzi gleda u sve nas vani i još uvijek traži torbu. Kako ćemo Maja i ja najebat xD Al dobro, super je on, neće nam zamjerit. I cijeli dan sam se žalila kako me koljeno boli i Paško me slučajno opali u koljeno. ja se počnem presavijat od bolova, a on dolazi tmo, ispričava se. A mišek :D I shvatila sam! Meni se ne sviđa Sandi. Možda izvana, ali ne i iznutra. Ima i boljih. Prelazim na druge :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sri oľu 17, 2010 5:00 pm | |
| Svaštaa. Koje smijanje nešto nevjerovatno :D | |
|
| |
mala_klinka Svaka čast :)
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sri oľu 17, 2010 10:22 pm | |
| Drkat? Isuse, ne bi mi palo na pameto to u skoli raditi. Ajde dobro. Odakle ti sad to novo otkrice? I koji je sad to novi? Nista te vise ne kuzim | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sri oľu 17, 2010 11:13 pm | |
| Ma da. Al ono, preko hlaća xD Luđak xD A ne znam, eto. Shvatila sam neke stvari i drago mi je da sam ih shvatila. Nema novog, ne bi vjerovala. | |
|
| |
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sri oľu 17, 2010 11:34 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Ma da. Al ono, preko hlaća xD
Luđak xD A ne znam, eto. Shvatila sam neke stvari i drago mi je da sam ih shvatila. Nema novog, ne bi vjerovala. Nije normalan svakako Preko hlaca ili da je zbilja uvukao ruku :D Ajde, vjerujem ti :D Ne znam sto bih rekla, ako si nesto shvatila, mozda bolje sad, nego kasnije :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sri oľu 17, 2010 11:40 pm | |
| Nemam pojma. Maja mi rekla da je preko hlaća nešto -.-' Ma volim ja Antonia. Samo se on usudi napravit to. xD
Da, bolje sad nego kasnije. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sri oľu 17, 2010 11:42 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Nemam pojma. Maja mi rekla da je preko hlaća nešto -.-'
Ma volim ja Antonia. Samo se on usudi napravit to. xD
Da, bolje sad nego kasnije. Ne znam da li bih ga nazvala ludim ili hrabrim Je, istina :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sri oľu 17, 2010 11:44 pm | |
| Hahahahahaha. Oboje :D I onda ide mene s tom rukom provocirat -.-'
Da, drago mi je da se prije dogodilo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sri oľu 17, 2010 11:48 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Hahahahahaha. Oboje :D
I onda ide mene s tom rukom provocirat -.-'
Da, drago mi je da se prije dogodilo. Kad malo bolje razmislim, mozda je samo hrabar, jako jako hrabar Bljak! Onda je sve ok :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sri oľu 17, 2010 11:51 pm | |
| Isuse, nije ugodno kad sjediš iza njega i on se počne rastezat tamo -.-' Ima lijep vrat xD
Da, sve je super sad :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sri oľu 17, 2010 11:52 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Isuse, nije ugodno kad sjediš iza njega i on se počne rastezat tamo -.-'
Ima lijep vrat xD
Da, sve je super sad :D Nije ugodno kad vidis da netko preko hlaca to radi ili kad cujes od nekoga sto je radio, ludjak Tebi bi trebali od svih tih dijelova sastaviti idelanog muskarca E, da, danas sam saznala sto je namjeravao Samo da kazem jako kreativno | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sri oľu 17, 2010 11:58 pm | |
| Aaaaaaaaaaaaa... Želim znat. Ako je ikako moguće, naravno!
Al majke mi. Luđak :D Da, trebalo bi :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sri oľu 17, 2010 11:58 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Aaaaaaaaaaaaa... Želim znat. Ako je ikako moguće, naravno!
Al majke mi. Luđak :D Da, trebalo bi :D Da, hrabri ludjak | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sri oľu 17, 2010 11:59 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? čet oľu 18, 2010 12:00 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Jako hrabri :D
Zamisli da je netko naisao | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? čet oľu 18, 2010 12:01 am | |
| Hahahaha. Profka nikad ne hoda po razredu. Nemoguće je zbog rasporeda klupa tako da ga nitko nije mogao uloviti. :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? čet oľu 18, 2010 12:02 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Hahahaha. Profka nikad ne hoda po razredu. Nemoguće je zbog rasporeda klupa tako da ga nitko nije mogao uloviti. :D
Unas gotovo svi profesori hodaju preko sata, kazu da tako bolje nadgledaju razred. Ajme, da ga je netko vidio, kako bi to bilo, uslo bi u legendu skole | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? čet oľu 18, 2010 12:03 am | |
| Hahahaha. Nije to ništa. Filip jedan je ravnatelju pokazao golo dupe. E to ulazi u legendu škole :D Kod nas inače hodaju, ali pod hrvatskim nije moguće xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? čet oľu 18, 2010 12:05 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Hahahaha. Nije to ništa. Filip jedan je ravnatelju pokazao golo dupe. E to ulazi u legendu škole :D
Kod nas inače hodaju, ali pod hrvatskim nije moguće xD Sto je napravio??? Isuse! A zasto? | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? čet oľu 18, 2010 12:07 am | |
| Išao je na razgovor kod ravnatelja i ovaj ga tupio i živcirao i digao se, spustio glače i pokazao ravnatelju dupe. Nemam pojma što je dalje bilo xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? | |
| |
|
| |
| Što vam se danas zanimljivo dogodilo? | |
|