| Gdje mogu skinut note neke pjesme?? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Gdje mogu skinut note neke pjesme?? pon srp 28, 2008 1:36 pm | |
| Npr.za gitaru ili klavir... neznam naprimjer note od Wake me up when semptember ends ili tak te pjesme.... ima uopće toga?? Pliz, ja to očajno hoću!!!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje mogu skinut note neke pjesme?? pon srp 28, 2008 11:28 pm | |
| Eh,pomogla bi ti,al fkt neznam.. Pa mozda mozes u google upisat tak note za pjesme,mozda nekaj izbaci |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje mogu skinut note neke pjesme?? uto srp 29, 2008 12:35 am | |
| |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
Broj postova : 1940 Age : 29 Lokacija : u naručju stolice Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Gdje mogu skinut note neke pjesme?? uto srp 29, 2008 1:00 pm | |
| Ei... tnx... samo dok ja naučim gitaru i skužim kaj to znači bum ja to odsvirala.....hehe.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje mogu skinut note neke pjesme?? uto srp 29, 2008 1:31 pm | |
| - Ciciban je napisao/la:
- Ei...
tnx... samo dok ja naučim gitaru i skužim kaj to znači bum ja to odsvirala.....hehe.... hehe a ovaj drugi s pravim notama je za klavir.. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Ellie Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Gdje mogu skinut note neke pjesme?? uto srp 29, 2008 1:38 pm | |
| Ovo za klavir [kaj znam svirat] mi neće otvorit... oćeš mi probat nać ovo McFly-Not alone moja najdraža pjesma... na mom blogu imaš tu pjesmu.... http://dreamer22.blog.hrpa ak ti se da..poslušaj.. imaš i pjesmu i vieo gdi moj najdraži član sam pjeva tu pjesmu... dirljivo... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje mogu skinut note neke pjesme?? uto srp 29, 2008 1:39 pm | |
- Ovo za klavir [kaj znam svirat] mi neće otvorit...
oćeš mi probat nać ovo McFly-Not alone moja najdraža pjesma... na mom blogu imaš tu pjesmu.... http://dreamer22.blog.hr pa ak ti se da..poslušaj.. imaš i pjesmu i vieo gdi moj najdraži član sam pjeva tu pjesmu... dirljivo... za klavir ili gitaru ? |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Gdje mogu skinut note neke pjesme?? uto srp 29, 2008 1:41 pm | |
| Hm...oboje.... gitaru krećem učit, a klavir već znam...tak da.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje mogu skinut note neke pjesme?? uto srp 29, 2008 1:41 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje mogu skinut note neke pjesme?? čet kol 14, 2008 3:31 am | |
- Ei...
tnx... samo dok ja naučim gitaru i skužim kaj to znači bum ja to odsvirala.....hehe.... e..ne znam ako si skuzila al cu ti (probat) objasnit ove tablature znaci imas jedan dio koji ide ovako : e||-------------------- B||----0-----0-------- G||----0-0---0------- D||--2-------2---0--- A||-------------------- E||0--------0--------- ovaj dio : e -prva zica B- 2. G-3. D-4. A-5. E-6 oznacava ti na kojoj zici sviras koje polje.. e sada..slovo E(E a ne e) oznacava sestu zicu..(najdeblja zica na gitari)..znaci ako ti pise E l l 0---- moras odsvirat praznu sestu zicu...ako ti pise npr D l l 2 moras pritisnut 2 polje na 4 zici i to odsvirati.. ajd nadam se da sam ti bar malo pomogla P.S ako negdje primjetis da umjesto e,B,G,D,A,E pisu neka druga slova to je zato sta se ta pjesma svira u drugom tonalitetu,tj moras nastimat gitaru u taj tonalitet kako bi na tvojoj gitari zvucalo kao sta zvuci na CD-u |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Gdje mogu skinut note neke pjesme?? čet kol 14, 2008 9:34 pm | |
| blago vama,ja se uopće ne razumijem u instrumente i note i tonalitete i sve...a to mi je tak kul.. | |
|
| |
Ellie Pravi forumaš!
| Naslov: Re: Gdje mogu skinut note neke pjesme?? čet kol 14, 2008 9:48 pm | |
| - Zaboravila_sam_ime je napisao/la:
e..ne znam ako si skuzila al cu ti (probat) objasnit ove tablature
znaci imas jedan dio koji ide ovako :
e||-------------------- B||----0-----0-------- G||----0-0---0------- D||--2-------2---0--- A||-------------------- E||0--------0---------
ovaj dio : e -prva zica B- 2. G-3. D-4. A-5. E-6
oznacava ti na kojoj zici sviras koje polje.. e sada..slovo E(E a ne e) oznacava sestu zicu..(najdeblja zica na gitari)..znaci ako ti pise E l l 0---- moras odsvirat praznu sestu zicu...ako ti pise npr D l l 2 moras pritisnut 2 polje na 4 zici i to odsvirati.. ajd nadam se da sam ti bar malo pomogla P.S ako negdje primjetis da umjesto e,B,G,D,A,E pisu neka druga slova to je zato sta se ta pjesma svira u drugom tonalitetu,tj moras nastimat gitaru u taj tonalitet kako bi na tvojoj gitari zvucalo kao sta zvuci na CD-u Na neki način sam skužila....tnx....puno.... znam odprije ovo za žice... zasad bum svirala,tj probala svirat bez ikakvog štimanja u drugi tonalitet... jedva sam ovak naštimala[klještima, jer mi pol onih za štimanje fali...stara gitara] još jednom hvala.... i da....oćeš mi nekak objasnit akorde...prek privatnih poruka il nekak.... | |
|
| |
kate14
Broj postova : 5 Registration date : 08.11.2009
| Naslov: Re: Gdje mogu skinut note neke pjesme?? ned stu 08, 2009 6:45 pm | |
| "blago vama,ja se uopće ne razumijem u instrumente i note i tonalitete i sve...a to mi je tak kul.. " ja sam ti isla u glazbenu skolu 4 godine..ucila sam svirati flautu(onu pravu,ne frulicu)...i znam svirati gitaru,bubnjeve i klavir...usto i pjevam,....=) | |
|
| |
Mary Svaka čast :)
Broj postova : 2045 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 02.09.2009
| Naslov: Re: Gdje mogu skinut note neke pjesme?? ned stu 08, 2009 6:47 pm | |
| Wow.. Baš si svestrano djevojče.. | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Gdje mogu skinut note neke pjesme?? ned stu 08, 2009 6:53 pm | |
| - Mary je napisao/la:
- Wow..
Baš si svestrano djevojče.. Yeap, yeap.. A što ćeš. Tatica platio sve.. | |
|
| |
mark_993
Broj postova : 1 Registration date : 12.02.2010
| Naslov: Re: Gdje mogu skinut note neke pjesme?? pet vel 12, 2010 2:52 pm | |
| | |
|
| |
KarliCa. Svaka čast :)
Broj postova : 2590 Age : 29 Lokacija : sa Jonom (L) Registration date : 21.05.2010
| Naslov: Re: Gdje mogu skinut note neke pjesme?? sub svi 22, 2010 12:50 pm | |
| Imaš preko torrenta puno nota,ja sam naučila svirat Don't cry od GNR,Always od BJ,runaway malo nešto znam a trenutno učim Thank you for loving me :) Na klaviru.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje mogu skinut note neke pjesme?? | |
| |
|
| |
| Gdje mogu skinut note neke pjesme?? | |
|