..Teen Forum..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..Teen Forum..

..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =)

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Zadnji film koji ste pogledali :)

Go down 
+21
Tarja
dazed_and_confused
KarliCa.
iva
proud nobody
Bella_Cullen
*Hipijevka<3
juhu
heroina
bonesy
just_another_girl
koza
Strahovuk
mršavi_pas
Wrebi
mala_klinka
† morbid.puppet †
Horn TnT
SmiLle.
TotaLno druKčija kLinka:D
Fleur
25 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Autor/icaPoruka
Svaka čast :)

Broj postova : 13134
Registration date : 06.08.2009

Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Empty
PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimesri oľu 24, 2010 10:57 pm

Čovjeće koji si ti frik :D
I like it :D
Ovaj,da,hvala na komplimentu :D
[Vrh] Go down
bonesy
bonesy

Broj postova : 2162
Registration date : 31.05.2009

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimesri oľu 24, 2010 10:59 pm

Nemoj se ljutit, šala je bila. ^.^
[Vrh] Go down
http://newkidontheblock.blog.hr

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimesri oľu 24, 2010 11:01 pm

Jooj,di bi se ja ljutila?I to još na tebe? xD
Ma hajde ionako idiot bolje zvuči nego kreten :D
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

Broj postova : 5484
Registration date : 16.01.2010

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimesri oľu 24, 2010 11:06 pm

13
[Vrh] Go down
bonesy
bonesy

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimesri oľu 24, 2010 11:12 pm

JAOO, ZNAM TO! Jesu to one dve male problematične klinke koje se drogiraju i sranja stalno neka rade?
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimesri oľu 24, 2010 11:13 pm

Da, pre pre dorbar film :) Kraj mi se posebno svidja.
[Vrh] Go down
bonesy
bonesy

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimesri oľu 24, 2010 11:14 pm

To ja namjeravam pogleat već duže vrijeme. Za kraj sam pročito kao da je ona u nekom parku i okreće se na vrtuljku i vrišti?
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimesri oľu 24, 2010 11:16 pm

Da, to je zadnja scena. Nadams e da ce ti se svidjeti, sniman je kao dokumentarac, tj. u nekim kadrovima. A kraj je nedorecen, zato mi se svidja.
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimesri oľu 24, 2010 11:17 pm

Oče ko gledat samnom paranormal activity?
Onak za svaki slučaj-ak se upiškim da mi može promjenit gaće :D
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimesri oľu 24, 2010 11:19 pm

Nema sanse da gledam horore :D
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimesri oľu 24, 2010 11:20 pm

A daaaj!
[Vrh] Go down
bonesy
bonesy

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimesri oľu 24, 2010 11:22 pm

mala_klinka je napisao/la:
Da, to je zadnja scena. Nadams e da ce ti se svidjeti, sniman je kao dokumentarac, tj. u nekim kadrovima. A kraj je nedorecen, zato mi se svidja.

Meni se općenito sviđa tema filma. Svi na djecu od 13 godina gledaju kao na neke klince koji ne znaju šta rade i nedužni su i svi bajni i krasni, ipak je to pubertet (-.-'). nisu uopće svjesni da se ovakve stvari događaju, a događaju se. I onda kad skuže, onda su svi šokirani i nevjeruju, dođe mi da se pitam u kakvom ljudi svijetu žive ak ne vide ono što je očigledno, ko da smo u drukčijim dimenzijama, svatko gleda samo ono što želi vidit -.-
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimesri oľu 24, 2010 11:25 pm

bonesy je napisao/la:
mala_klinka je napisao/la:

Meni se općenito sviđa tema filma. Svi na djecu od 13 godina gledaju kao na neke klince koji ne znaju šta rade i nedužni su i svi bajni i krasni, ipak je to pubertet (-.-'). nisu uopće svjesni da se ovakve stvari događaju, a događaju se. I onda kad skuže, onda su svi šokirani i nevjeruju, dođe mi da se pitam u kakvom ljudi svijetu žive ak ne vide ono što je očigledno, ko da smo u drukčijim dimenzijama, svatko gleda samo ono što želi vidit -.-

Film odlicno obradjuje tematiku pritiska drustva, zelje da djeca budu popularna, droge i rezanja te kako razvod utjece na psihu djeteta.
Opcenito je problem sto djeca danas na silu zele odrastil, sto nema vise nikakvog standarda ponasanja jer nam tv i casopisi serviraju budalastine kojima su djeca najpodloznija.
Ivona, ti shvacas koliko ne bih noci spavala da pogledam horor? :D
[Vrh] Go down
bonesy
bonesy

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimesri oľu 24, 2010 11:47 pm

@mala_klinka, jesi gledala Rekvijem za snove film?
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimesri oľu 24, 2010 11:49 pm

bonesy je napisao/la:
@mala_klinka, jesi gledala Rekvijem za snove film?

Nisam, ali sam cula da je odlican.
[Vrh] Go down
bonesy
bonesy

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimesri oľu 24, 2010 11:50 pm

Daa, mislim da bi ti se svidio. Ako voliš tako te kontroverzne i šokantne filmove, onda ti preporučam to. To ti je film na temu droge i onak, ima dosta eww scena, al tema je prikazana dosta dobro i poslije toga sigurno nećeš htjet drogu probat nikad xD
[Vrh] Go down
Fleur

Broj postova : 15361
Registration date : 25.06.2009

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimesri oľu 24, 2010 11:52 pm

Podsjeti me o čemu se tamo radi.
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimesri oľu 24, 2010 11:53 pm

bonesy je napisao/la:
Daa, mislim da bi ti se svidio. Ako voliš tako te kontroverzne i šokantne filmove, onda ti preporučam to. To ti je film na temu droge i onak, ima dosta eww scena, al tema je prikazana dosta dobro i poslije toga sigurno nećeš htjet drogu probat nikad xD

Istina, volim. Volim filmove koji su realisticni, koji donose teske teme (drame) i koji imaju neocekivani kraj. Vjerujem da necu, nemam ni sad zelju :) Nakon 13, Mi djeca s kolodvora Zoo i Generacije X nemam zelju :)
[Vrh] Go down
bonesy
bonesy

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimečet oľu 25, 2010 12:04 am

Amy je napisao/la:
Podsjeti me o čemu se tamo radi.

Requiem for a dream

Harryeva majka, Sara (Ellen Burstyn), potpuno opčinjena televizijom ovisnik je druge vrste. Uhodanim, gotovo ritualnim, slijedom ona zamijenjuje jedan ukradeni televizor novim (krade ih naravno Harry kako bi njihovom prodajom u obližnjoj zalagaonici dobio novac neophodan za kupnju heroina) u grčevitom nastojanju da ne propusti ni jednu epizodu bizarnog Tappy Tibbons TV showa. Kada jednog dana dobije obavijest iz studija da je baš ona odabrana za nastup u slijedećoj njegovoj epizodi, gospođa Goldfarb vadi iz ormara svoju omiljenu crvenu haljinu i užasnuta shvaća kako u istu više ne može stati. Obrativši se liječniku Sara dobija recept za dijetetske pilule koje umjesto da brzo i bezbolno riješe njezin problem kod nje uzrokuju novu ovisnost i ona ubrzo postje pravi tabletoman. Četverotkut nesretnika zatvara Harryev prijatelj Tyrone, čovjek čiji su optimizam i vedra narav poodavno poklekli pod pritiskom svakodnevnog preživljavanja na ulicama Brooklyna.

Kao drugi korak svoje redateljske karijere, nakon briljantnog prvijenca "PI" (1998. godine), Darren Aronofsky izabrao je težak i vrlo rizičan posao filmske adaptacije "Rekvijema za snove" novele Huberta Selbyja objavljene 1968. godine. Ovaj mračni književni pogled na mučni unutrašnji svijet ovisnika materijal je na kojem bi mnogi redatelji bolno polomili zube no to nije slučaj kod Aronofskog.

Svojim jedinstvenim i vizionarskim redateljskim stilom, frenetičnog ritma i sa gotovo kirurškim osjećajem za uznemirujuće detalje, koji bez pretjerivanja u mnogome podsjeća na Hitchkoka iz njegovih najboljih dana, Aronofsky u potpunosti i na zaista dojmljiv način uspijeva dočarati priču o četvoro običnih ljudi čiji su isprepleteni životi do vrha ispunjeni posvemašnjim beznađem. "Rekvijem za snove" besprijekorna je i beskompromisna filmska analiza ovisnosti, vizualno fascinantan, psihološki krajne uznemirujuć uvid u mentalna stanja ovisnika, čijih posljednjih pola sata bez zadrške koknkurira za najstrašnijih 30 minuta ikada snimljenih.

ova mi je najstrašnija scena:

Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Drug_addiction_6
[Vrh] Go down
Fleur

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimečet oľu 25, 2010 12:05 am

Žestoko. SKinut ću.
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimečet oľu 25, 2010 12:06 am

Ovo moram pogledati, pricala mi je prijateljica da je odlican, ali nisam tocno znala o cemu se radi. Samo mi je rekla da je majka ovisnica o tv-u, a sin na heroinu.
[Vrh] Go down
bonesy
bonesy

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimečet oľu 25, 2010 12:15 am

Sinu će na kraju morati amputirati ruku, a ona će završiti u bolnici, i bit će na elektrošokovima.
[Vrh] Go down
mala_klinka
mala_klinka

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimečet oľu 25, 2010 12:16 am

bonesy je napisao/la:
Sinu će na kraju morati amputirati ruku, a ona će završiti u bolnici, i bit će na elektrošokovima.

Prretuzno :( Moram ga pogledati, valjda me nece previse baciti u depru.
[Vrh] Go down
Fleur

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimečet oľu 25, 2010 12:40 am

Prežestoko.
[Vrh] Go down

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitimečet oľu 25, 2010 1:31 am

đe mi da se pitam u kakvom ljudi svijetu žive ak ne vide ono što je očigledno, ko da smo u drukčijim dimenzijama, svatko gleda samo ono što želi vidit -.-

Mirane,skidam ti kapu Wink mig Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 957183
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali :)   Zadnji film koji ste pogledali :) - Page 3 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Zadnji film koji ste pogledali :)
[Vrh] 
Stranica 3 / 10.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Zadnji film koji ste pogledali :)
» Zadnji sportski prijenos (ili snimka) koji ste pogledali?
» Zadnji SMS koji ste dobili
» Zadnji SMS koji ste poslali
» Koji domaci koji inozemni klubovi