| Slike članova foruma | |
|
+18rainmaker. † morbid.puppet † Nika KarliCa. iva proud nobody dainorra nj nj nj (: bonesy Feanor heroina juhu SmiLle. Anonimna TotaLno druKčija kLinka:D Fleur just_another_girl mala_klinka 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Anonimna Svaka čast :)
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 1:00 am | |
| Ma kad sam ja rekla da musko -zenska prijateljstva NE POSTOJE! Bravo ja | |
|
| |
SmiLle. Svaka čast :)
Broj postova : 3214 Age : 28 Lokacija : Brod Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 1:00 am | |
| opaa ^^ a jle se to meni čini ili on ima dugu kosu? ako ima..jel mogu i ja vidjet neku njegovu sliku | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 1:09 am | |
| Ma Ema, postoje, postoje :D Ema 2. Ima ima, aa stavit ću sutra neke malo starije slike na forum ako oćeš, i ako mi do tad ne pošalje slike od jučer i sride ^^ | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 1:34 am | |
| i sama si Jope rekla:malo više od toga. Nema muško ženskih prijateljstava.
Osim mene i Kikija naravno :) | |
|
| |
Broj postova : 3336 Age : 30 Lokacija : Između jave i sna Registration date : 21.01.2010
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 2:04 am | |
| Kiki ? | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 2:07 am | |
| Pa Kiki..Kristijan..Muško xD Ja i on najbolji prijatelji Al ozbiljno | |
|
| |
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 2:13 am | |
| A dobro , imam i ja jednog. Postoje , ali su rijetka | |
|
| |
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 2:15 am | |
| Ovaj..meni je Kiki brat A koji je tebi EjđO jel? | |
|
| |
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 2:37 am | |
| Da, on OMER HODZIC A.K.A. EJĐ.O says: Manje od cetri a vidis sad neznam tj sad vidim da neam razloga da budem nesretan jer ja imam heh imam prijateljstvo kakvo vjerovatno skoro niko nema na svjetu tako da i kad sam tuzan ti si tu da se pobrines da ne budem previse tuzan Ii par mojih , nisam odavno | |
|
| |
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 2:39 am | |
| Isuse ^^ Stvarno pravi frend ^^ Nemoj dat da ti itko ili išta to pokari ^^ Ajme kako si ti preljepa >.< Ajme. Ajme. Ajme! Stvarno prekrasna . Dođe mi da plačem | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 3:02 am | |
| Dont srač tu mač Stvarno si prekrasna ^^ | |
|
| |
SmiLle. Svaka čast :)
Broj postova : 3214 Age : 28 Lokacija : Brod Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 10:33 am | |
| Ema, predivna si...ona treća mi se jako sviđa .. Ja imam najfrenda..ali on je zapravo brat od moje najfrendice...pa su tu onda komplikacije..xDD On je mlađi od nas dvije 1 dana...i onda se nas dvoje jedan dan svađamo ko majmuni a drugi dan smo ono priljepljeni..xDD | |
|
| |
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 1:00 pm | |
| - TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- i sama si Jope rekla:malo više od toga.
Nema muško ženskih prijateljstava.
Osim mene i Kikija naravno :) Dobro s Lukom. Al tu je i Ante, i Duje, i Roko, i Toni ( bia nekad) Sa svima njima san jako dobra, moglo bi se reč da smo na neki način najbolji priajatelji. (osin tonia, s njin više ni nepričan, al dok smo bili prijatelji mislim ). I prema ni jednom od njih ne osjećan ništa više od prijateljstva. S Lukom je to drugačije. Počeli smo kao obični prijatelji, ono izlazi jedan put u misec dana, ali uvik sa ekipom. Onda je to priko lita postalo 2-3 puta tjedno, isto uvik s ekipom. Onda je on otiša u sloveniju, a kad se vratija, počeli smo izlazit svaki dan. To je svaki dan postajalo postajalo ono navečer sa ekipom, a popodne/ujutro samo nas dvoje... I iz toga se počelo razvijat sve više i više. I sad smo ono stalno zajedno. Ono znamo izaći u 4 popodne i bit do 10 navećer sami,, ka da nam niko više ne triba. Evo otišla ja sa teme o muško ženskim prijateljjima na nešto skroz drugo. Ali postoje takva prijateljstva. Imam 2 najbolja prijatelja( ne računajući Luku) i nikad nisam osjetila ništa više. A da ne govorim, o onima koji su mi samo prijatelji ... al previše offt. Ont: Emaaa. Kako si ti lipaa, e ljubomorna sam Preprepreprelipa. | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 1:31 pm | |
| Ema, ne gledam se u ogledalo vše. Nabijaš mi komplekse. Imaš predivne oči <3 | |
|
| |
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 3:03 pm | |
| - just_another_girl je napisao/la:
- TotaLno druKčija kLinka:D je napisao/la:
- i sama si Jope rekla:malo više od toga.
Nema muško ženskih prijateljstava.
Osim mene i Kikija naravno :) Dobro s Lukom. Al tu je i Ante, i Duje, i Roko, i Toni ( bia nekad) Sa svima njima san jako dobra, moglo bi se reč da smo na neki način najbolji priajatelji. (osin tonia, s njin više ni nepričan, al dok smo bili prijatelji mislim ). I prema ni jednom od njih ne osjećan ništa više od prijateljstva. S Lukom je to drugačije. Počeli smo kao obični prijatelji, ono izlazi jedan put u misec dana, ali uvik sa ekipom. Onda je to priko lita postalo 2-3 puta tjedno, isto uvik s ekipom. Onda je on otiša u sloveniju, a kad se vratija, počeli smo izlazit svaki dan. To je svaki dan postajalo postajalo ono navečer sa ekipom, a popodne/ujutro samo nas dvoje... I iz toga se počelo razvijat sve više i više. I sad smo ono stalno zajedno. Ono znamo izaći u 4 popodne i bit do 10 navećer sami,, ka da nam niko više ne triba. Evo otišla ja sa teme o muško ženskim prijateljjima na nešto skroz drugo. Ali postoje takva prijateljstva. Imam 2 najbolja prijatelja( ne računajući Luku) i nikad nisam osjetila ništa više. A da ne govorim, o onima koji su mi samo prijatelji ...
al previše offt. Ont: Emaaa. Kako si ti lipaa, e ljubomorna sam Preprepreprelipa. A kako slatko Zakaj en pričaš više s Tonijem?Mislim ak smijem pitat?Ono uvjek prije si govorila kak ideš s njim van i to. A gle možda ti nisi osjetila ništa,oni možda jesu.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 3:28 pm | |
| A Ivona, čudo je kako ga je cura prominila :S Bilo smo prijatelji ono oda negdi 3-4. razreda, i u 8. razredu on prohoda s jednom ženskom, a toj ženskoj ja baš i nisam bila draga.... I ona ti je o meni počela okolo srat i govorit puste laži dok meni jednog dana nije prikipilo i dok joj nisam opalila trisku, i Toni je tada sta na moju stranu. Ali nakon par tjedana, počea i on o meni srat okolo, ja nisan mogla podnit to, i dalje nije išlo. A kad su prekinili naravno prvu je mene zva da mu je žao ta sranja. Al' neide to tako lako. Nisan mu tila oprostit odnosno zaboravit... I tjedan dana nakon toga on se pomirija sa curom i sranja su se nastavila...
Aaa mislin da nisu ni oni ništa osjetili. Bar se nadam. | |
|
| |
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 4:04 pm | |
| Svaka čast ^^ Nebi mu ni ja to zaboravila ^^ A ćuj,imat najbolju prijateljicu kao što si ti..Hm neznam baš da nisu niš osjetili :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 6:13 pm | |
| xD Ivona, nisu nisu :D
Vidit ćeš u 6. misecu da nisam tako lipa. | |
|
| |
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 10:12 pm | |
| Curee hvala vam :*
6 mjesec ? Nešto sam propustila ? :O I da , ja i dalje ostajem pri tome da PRIJATELJSTVA ne postoje, DRUGARSTVA da . | |
|
| |
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 10:26 pm | |
| 6. misec odoh ja u Zg na koncert | |
|
| |
| Naslov: Re: Slike članova foruma pon tra 05, 2010 10:41 pm | |
| | |
|
| |
Feanor Uu.. puno pišeš!
Broj postova : 891 Registration date : 20.07.2009
| Naslov: Re: Slike članova foruma sri tra 07, 2010 10:01 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Slike članova foruma sri tra 07, 2010 10:16 pm | |
| HAahahhahahahahahahahhahahahahhahahhahahhahaha | |
|
| |
Feanor Uu.. puno pišeš!
Broj postova : 891 Registration date : 20.07.2009
| Naslov: Re: Slike članova foruma sri tra 07, 2010 10:23 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Slike članova foruma | |