| Što imate upravo na sebi? | |
|
+39Strahovuk Mary mršavi_pas bijač †Blair witch† TotaLno druKčija kLinka:D Melanie !v@ Feanor bonesy Fenrir .MiSs Dreamer.<3 Fleur rawr nj nj nj (: † morbid.puppet † wild child heroina just_another_girl koza .muHa* Martuanne petra .ZvieZzdica<3 Teychee Miss H. JustLike just.be malena. VVVVV .Maya. Miss Sunshine* alternativka :] !dealno_loš@ ChocoGirl <3 ... bombica zbunjolica. Ellie 43 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? sri ruj 17, 2008 5:16 pm | |
| em...zutu vestu,zutu majicu s ljubicastim rukavima i nekim ljubicastim printom i traperice kulerske.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? sri ruj 17, 2008 5:30 pm | |
| majicu na kratke, preko toga smeđu pliš majicu na duge, sa kapuljacom i patentom znate ono, skinny traperice, i starke nove<3 |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? sri ruj 17, 2008 5:34 pm | |
| crne skinny jeans s tregerima na crno-crvene prugice, crno-sivu majicu s kapuljačom i zvjezdama i crvene starke. i donje rublje, dakako | |
|
| |
.Maya. Pravi forumaš!
Broj postova : 1898 Age : 30 Lokacija : Room 27. Registration date : 11.09.2008
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? sri ruj 17, 2008 5:39 pm | |
| Tamne uske traperice iz New Yorkera. Dugačku crnu/sivu majcu. Crno/bijeli [emo, haha] šal. Crnu vestu. Bijeli rajf sa crnim točkicama i mašnicom. Crne dokoljenke sa plavim točkicama [no one se se vide]. xD I potkošulju, grudnjak i gaćice. xD | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? sri ruj 17, 2008 6:47 pm | |
| vi svi detaljno onda bum i ja ovako.. isla sam do grada pa sam se presvukla lol ... hot pink majica na bretele, preko toga dux ( majica s kapuljacom, patentom znate ) bijeli sa kosturima malima, notama i gitarama hh. uske tamno plave traperice iz miss 60-a novee jee. vansice smede sa rozim vezicama. e i, gaćice , grudnjak, carape lol |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? sri ruj 17, 2008 8:14 pm | |
| wiii kak ste svi kuul...ja bi taaak..buuu |
|
| |
zbunjolica. Svaka čast :)
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? sri ruj 17, 2008 8:27 pm | |
| traperice,crnu majcu da šarenim nečim ko grafiti s kratkim rukavima iz teranove,vesta koja se preko glave oblači i onak se malo kopča,crna s kapuljačom.. niš pametno^^ | |
|
| |
alternativka :] Admin
Broj postova : 4612 Age : 29 Lokacija : Paradise city Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? sri ruj 17, 2008 9:23 pm | |
| jarko žuta pidžama i crvene kroksice | |
|
| |
Broj postova : 3115 Age : 29 Lokacija : city of delusion Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? sri ruj 17, 2008 10:56 pm | |
| svjetložute hlače od pidžame s nekim zečekima malim i tamno rozu majcu hihi | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? sri ruj 17, 2008 11:39 pm | |
| neku majicu bijelu sa srcima, hlače bijele dugačke |
|
| |
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? čet ruj 18, 2008 2:59 pm | |
| trenirka hlače tamnoplave,onak mekane,i siva majca s nečim šarenim i kajaznam iz terranove...i neke svjetle čarape...i sive gaće i sivi grudnjak...aime gleee pa te gaće i grudnjak sam u kompletu kupila..i sad imam kompletić na sebi..jeeeej | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? čet ruj 18, 2008 4:32 pm | |
| crnu majicu na bretele, preko siva majica na duge rukave s izerzom na crne zvijezde, tamne traperice i crne tenisice |
|
| |
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? čet ruj 18, 2008 5:17 pm | |
| - Annchy~ je napisao/la:
- crnu majicu na bretele, preko siva majica na duge rukave s izerzom na crne zvijezde, tamne traperice i crne tenisice
kak kewl darkerico xd ont:još uviek isto imam na sebi ^^ | |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? čet ruj 18, 2008 5:47 pm | |
| tamne trapke,uske tamne,plava majca s izrezom i ispod ona crna majca i vesta crna sa zlatnim,onak plisana.. i roze bokserice za zecekima i crni grudnjak i roze carape i neke visece nausnice zlatne.. i da,starke.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? čet ruj 18, 2008 5:48 pm | |
| nisam darkericaaaaa ja sam hepi gurl :D:D |
|
| |
Miss Sunshine* Svaka čast :)
Broj postova : 2613 Age : 29 Lokacija : FORKS°° Registration date : 16.08.2008
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? čet ruj 18, 2008 7:29 pm | |
| maica na kojoj piše happy girl.....a malo je široka..i trapke iamm i čarape. grudnjak sa žabom.......aa ne i tenke mi preširoke kad sam smršavila *crap, crap*..idem se ja presvuč u svoje ''skinice'' | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? sri ruj 24, 2008 8:19 pm | |
| ljubičastu majicu sa natpisom Uptown Girl NYC , roze hlace od pidzame xD , čarape ljubičaste sa cvjeticima haha, gacice roze xD, grudnjak bijeli, op op, šlape šarene |
|
| |
bombica Svaka čast :)
Broj postova : 4666 Age : 29 Lokacija : Boulevard of broken dreams. Registration date : 22.07.2008
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? sri ruj 24, 2008 11:46 pm | |
| traperice,plavu majcu s mini dekolteom ak se to tak moze nazvat,sarene crape prugaste lol..nis posebno.. |
|
| |
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? čet ruj 25, 2008 10:27 am | |
| žute hlače sa plavim zečekima i nekim čudnim letećim objektima xd,i maicu bielu s nekim tamo nazovimo to rozim rukavima i piše cosmic ocean... pidžama | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? čet ruj 25, 2008 10:34 pm | |
| zutu majcicu s ljucibastim rukavima,traperice,lancek neki,ko disko kule su na njemu...hm..prugaste carape XD..to je to,casual |
|
| |
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? pet ruj 26, 2008 11:24 am | |
| puma maicu trenirku adidas čarape sa cvjetičima hmmm grudnjak sa žabama..looool, gače danas sam u sportskome duhu | |
|
| |
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? pet ruj 26, 2008 12:07 pm | |
| sivu pidžamu s crvenim cvjetekima i srčekima | |
|
| |
!dealno_loš@ Pravi forumaš!
Broj postova : 1953 Age : 30 Lokacija : ..daleko... Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? pet ruj 26, 2008 1:58 pm | |
| u bijelom sam od glave do pete čarape, tenisice, gornji i donji dio trenirke | |
|
| |
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? pet ruj 26, 2008 7:32 pm | |
| zoo york-ice one visoke trapke one uske (skyni) maicu RHCP crni grudnjak crne gače ljubičaste čarape to bi bilo tooo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što imate upravo na sebi? | |
| |
|
| |
| Što imate upravo na sebi? | |
|