| Što vam se danas zanimljivo dogodilo? | |
|
+12heroina KarliCa. dazed_and_confused iva SmiLle. Anonimna proud nobody dainorra juhu Fleur TotaLno druKčija kLinka:D just_another_girl 16 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
juhu Pravi forumaš!
Broj postova : 1947 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 22.03.2010
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet lip 11, 2010 9:25 pm | |
| kako je ljepo vidjet nekog tako sretnog. ^^ | |
|
| |
just_another_girl Svaka čast :)
Broj postova : 7848 Age : 30 Lokacija : Somewhere I belong...<3 Registration date : 16.03.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet lip 11, 2010 9:32 pm | |
| Oo tribala si me vidit kad san ušla u kuću i vidila njega kako me čeka *__* | |
|
| |
dazed_and_confused Pravi forumaš!
Broj postova : 1098 Registration date : 27.04.2010
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pet lip 11, 2010 11:18 pm | |
| Kako super!! Bas mi je drago!! Nista zanimljivo toliko, ali znala sam da ce biti bezvezan dan cim sam ustala. Pedikura nije dobro ispala, moram ici na vjencanje na koje ne zelim, trave nismo uspjeli nabaviti, propao mi izlazak na zabavu. | |
|
| |
iva Svaka čast :)
Broj postova : 2555 Age : 29 Registration date : 08.05.2010
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sub lip 12, 2010 12:03 am | |
| Bila sam s mamom u V.G. awwwww...preprepre | |
|
| |
TotaLno druKčija kLinka:D Svaka čast :)
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sub lip 12, 2010 12:04 am | |
| | |
|
| |
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sub lip 12, 2010 3:56 pm | |
| Ah, nije danas, ali proteklih dana/tjedana/što god. Brzi i ja se volimo xD Ne u smislu, cura-dečko, već u smislu frendica-frend. Od srijede do petka sam imala njegov sat. U srijedu mi je dao po školi ovako, u četvrtak sam ga furala doma, jučer isto po školi. A taj sat košta previše da bi posudio nekome koga ne voli, k tome još je dobio sat od kuma za krizmu. I Maju sam jebala u zdrav mozak riječima:"Viiiidi kako mi je liiiijeeeep satiiiić!" I Brzi i ja smo pričali svaki dan, zajebavali se, kad je on nešto čudno vidio podijelio bi to sa mnom. Onda imam velike šanse proć s 4.54 na kraju Samo moram pisat kemiju i matišu i dobit 5 iz testova. Imam 5 iz hrvatskog, čudooo. Ugl. ocjene su mi odlične. Idem i dns na tulum, bit će jebeno. I dobila sam i treći mobitel tako da sad imam iPhone za net, LG za zvanje i pisanje poruka, a Nokiu za pjesme, slike itd. :) Jebeno :):) Dobila dns net. Idem sljedeći tjedan kupit svoj sat tak da više neću posuđivat Brzijev. Zapravo, nisam ja to ni posuđivala, lik mi je sam dao svoj sat.. Jebeno. Al po svemu sudeći, dat ću ja svoj sat Brziju, a nek on meni da svoj sat. Waaa, lik ima prejeben sat. I igrali on i ja krvave kune. Svi članci su mi jebeno raskrvareni i u krasticama, a bome ni njegovi nisu daleko od mojih. Bilo je odlično igrat s njim, kad mi ovo malo prođe, opet ćemo igrat. Ne želim završit kao Floki koji je s krasama igrao i krv mu se raspršila na sve strane xD Jebeno :):):):) Ugl, svašta se izdogađalo, lijepoga, pozitivnog :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? sub lip 12, 2010 11:46 pm | |
| TREĆI mobitel...:D zanimljivo..i ja ću brzo novi dobit.. hmm..bila kod Karlee...baš smo se lijepo nalslikale.. i sad s Tadejom kak sam pričala issseee... veoma zanimljiv razgovor.. | |
|
| |
Broj postova : 13134 Lokacija : roaD to nowHeRe .. Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? ned lip 13, 2010 12:26 am | |
| Prejebački kod ivane bilo | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? ned lip 13, 2010 1:10 am | |
| | |
|
| |
juhu Pravi forumaš!
Broj postova : 1947 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 22.03.2010
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? ned lip 13, 2010 4:34 pm | |
| Jučer sam bila na rođendanu od brata moje frendice i tam je došla neka cura koja je godinu dana mlađa od mene i frendice. užasno je sarkastična. i sama je to rekla kao "znate, ja sam vam jako sarkastična osoba" a mi onako "mm da." i tako nas je iživcirala.aaaa užas. onda sam je tam s vodenim balonima zgađala pa je ova rikavala od smijeha. sve u svemu okej. a danas...bila sam u Gardenu. niš posebno. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? ned lip 13, 2010 6:15 pm | |
| Bila si u gardenu i nisi mi rekla? | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? ned lip 13, 2010 7:40 pm | |
| Bila u gostima i prvo bilo OMG dosadnoooooooooooo.... al onda je došla Tamara pa je bilo supp... | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? ned lip 13, 2010 11:11 pm | |
| Cijeli vikend je bio zanimljiv. | |
|
| |
KarliCa. Svaka čast :)
Broj postova : 2590 Age : 29 Lokacija : sa Jonom (L) Registration date : 21.05.2010
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon lip 14, 2010 4:58 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon lip 14, 2010 4:58 pm | |
| - ♥.KarliČ.♥ je napisao/la:
- Dobili smo majice ^^
| |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon lip 14, 2010 9:15 pm | |
| Preprepredobro ej bilo | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon lip 14, 2010 9:37 pm | |
| Svašta. Antonio i ja smo se međusobno izmasakrirali, 'potukli smo se', napričali.. Otkrili da sam jebeno nastrana. Zajebavala sam Antonia za njegov *****.. Isuse, htio me ubit lik kad sam spomenula nešto. Onda smo bzvz pričali o sexu i potrebnoj dužini znate-svi-čega za dobar sex, Nina zuji pored nas i cijelo jebeno vrijeme pjeva: Tko-se-tuče-taj-se-voli.. Zaradila je par šamara od nas oboje. I cijelo vrijeme priča: Bili biste vi suuper par, oboje nastrani, mogli biste učinit ono o čem sad pričamo! A pričali smo o pokazivanju kurca i parama nekakvim, nešto. I pričali smo s njegovoj bivšoj, inače moja dobra frendica.... Fkt je jeben lik kad želi biti dobar, wtf? x____x Kada nema puno energije, dobar je. Mišek mali =( I opet imala Brzijev satić :):):) Ul. svašta jebenog se dogodilo... | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon lip 14, 2010 10:42 pm | |
| Amy se vratila! :)) Vidim da ti je napokon krenulo! Tako mi je drago! :) I posto ste oboje tako nastrani, bili biste dobar par Meni isto super dan, pricala sam s prijateljicom, opet se uhvatile nekih ozbiljnih tema, priznala sam joj da me povrijedila i zasto i sve smo izgladile (ionako je to bilo davno), priznala sam joj i jos neke stvari, dogovorile se da bismo mogle sutra nesto nabaviti i-zakljucak: zivot je lijep! | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon lip 14, 2010 10:56 pm | |
| Nemoj još i ti počet.. Mi nikad ne bi bili dobar par.. To jednostavno ne ide zajedno o.O Yea, Amy is back :):):)
Kako je tebi s metalcem? Još si zagrijana za njega il je netko novi na tapeti? | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon lip 14, 2010 11:00 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Nemoj još i ti počet.. Mi nikad ne bi bili dobar par.. To jednostavno ne ide zajedno o.O
Yea, Amy is back :):):)
Kako je tebi s metalcem? Još si zagrijana za njega il je netko novi na tapeti? Necu, ne brini se :) Samo kazem da bi bili jer ste oboje nastrani, ali ti znas najbolje :) O, da, jos uvijek je tu metalac, ali je u vezi pa nista od toga iako me to ne sprecava da mastam o njemu Neki dan mi se cak javio preko fejsa i ispricao se sto se ne javlja jer je trenutacno u vezi. Ali je trazio nesto u vezi faksa, ali meni je bitan samo onaj prvi dio | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon lip 14, 2010 11:07 pm | |
| Opa.. Nije te zaboravio :))) Dobar znak. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon lip 14, 2010 11:11 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Opa.. Nije te zaboravio :)))
Dobar znak. Mozda je samo jer mu je zbilja trebalo nesto za faks, ali briga me...nije morao dodavati ono sorry sto se ne javljam Vidjet cemo kako ce biti kad prekine (kako sam zla, hehehehehehe) | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon lip 14, 2010 11:44 pm | |
| kasnila sam s Ninom na trening 15 min i ajde lijepo 15 krugova oko tribine..-.- | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon lip 14, 2010 11:45 pm | |
| - iva je napisao/la:
- kasnila sam s Ninom na trening 15 min i ajde lijepo 15 krugova oko tribine..-.-
Koja kazna po ovoj vrucini! | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? pon lip 14, 2010 11:46 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što vam se danas zanimljivo dogodilo? | |
| |
|
| |
| Što vam se danas zanimljivo dogodilo? | |
|