| Zadnji SMS koji ste poslali | |
|
+37heroina juhu KarliCa. dazed_and_confused iva dainorra SmiLle. TotaLno druKčija kLinka:D mala_klinka Anonimna AC / DC Mary Fleur Feanor !v@ .MiSs Dreamer.<3 † morbid.puppet † nj nj nj (: bonesy rawr just.be just_another_girl Martuanne petra .ZvieZzdica<3 VVVVV malena. Miss H. koza .Maya. Miss Sunshine* alternativka :] !dealno_loš@ zbunjolica. ChocoGirl <3 bombica ... 41 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Fleur Svaka čast :)
Broj postova : 15361 Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali sub sij 23, 2010 11:11 pm | |
| Ma moja stara je dosadna.. Pain in the ass :D Haha, carice :D Ljubaf čini čuda :D | |
|
| |
mala_klinka Svaka čast :)
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali sub sij 23, 2010 11:26 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Ma moja stara je dosadna.. Pain in the ass :D
Haha, carice :D Ljubaf čini čuda :D Mogu samo zamisliti kakvo je lice napravila Tko joj i treba kad je dosadna¨. Svaki dan jedno te isto: jesi pospremila sobu, pogledaj kakva je, kao da je bomba pala u nju, opet to slusas (gasi!!), jedi pogledaj kakva si, pa dobro hoces li izaci jednom normalna vani. Ajme! | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali sub sij 23, 2010 11:29 pm | |
| Niasm vidjela. Pokrila sam se po glavi :D:D
Ma daj, a moja stalno:"Daj pospremi krevet; stalno se šminkaš u kupaoni, a nikad ne pospremiš; skidaj to da on ne vidi; nemoj pred njim reć da si išla na kavu; poderat ću ti Slipknot majicu, nećeš mi to više slušat" ima još bezbroj primjera | |
|
| |
Broj postova : 5484 Lokacija : NI na nebu ni na zemlji Registration date : 16.01.2010
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali sub sij 23, 2010 11:37 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Niasm vidjela. Pokrila sam se po glavi :D:D
Ma daj, a moja stalno:"Daj pospremi krevet; stalno se šminkaš u kupaoni, a nikad ne pospremiš; skidaj to da on ne vidi; nemoj pred njim reć da si išla na kavu; poderat ću ti Slipknot majicu, nećeš mi to više slušat" ima još bezbroj primjera Kupaonica, moja odjeca i soba su joj glavna zanimacijai ne moze probaviti kako to da njezino milo i drago dijete, do prije dvije godine, je sada odjednom tako neposlusno i slusa muziku koja para usi, od koje joj se dize kosa na glavi. O odjeci necu ni govoriti. U zadnje vrijeme joj je glavna zanimacija, osim ovoga, da mi kvoca kako malo jedem i da cu se razboliti i stalno me pipa i pregledava | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali sub sij 23, 2010 11:39 pm | |
| Ista situacija je i kod mene. "Jedi. -Ne mogu." "Šta nisi uzela užinu u školu" -Nije mi se dalo." "Vagat ćeš se ti meni kad dođeš doma!" "Do srednje da si nabila još bar 3 kile." | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali sub sij 23, 2010 11:44 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Ista situacija je i kod mene.
"Jedi. -Ne mogu." "Šta nisi uzela užinu u školu" -Nije mi se dalo." "Vagat ćeš se ti meni kad dođeš doma!" "Do srednje da si nabila još bar 3 kile." Kako to mrzim I nakon tog kvocanja jer sam opet premalo pojela (a jednostavno nemam apetita u zadnje vrijeme), dodje do mene i naredi mi da ustanem i pocne me pipati, dize majicu da valjda vidi jesu mi kosti ispale, a je ja gledam WTF???? | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali sub sij 23, 2010 11:45 pm | |
| I ja -.-' Jednostavno kad nemam apetita, nemam. Pogotovo ljeti. Tad mi se uopče neda jest -.-' | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali sub sij 23, 2010 11:46 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- I ja -.-'
Jednostavno kad nemam apetita, nemam. Pogotovo ljeti. Tad mi se uopče neda jest -.-' Ja ga nemam negdje od Bozica, jednostavno mi se ne jede, pojedem malo jer mije to sasvim dovoljno. Ali, ajde ti to njoj objasni. Sto je najgore, sad se i stari ubacio i poceo i on kvocati oko odjece i hrane. Ne mogu podnijeti da mi oboje kvocaju | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali sub sij 23, 2010 11:47 pm | |
| Isuse. Ja niš pred 'očuhom' nesmijem. On nadgleda svaki moj pokret i svaku moju riječ -.-' | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali sub sij 23, 2010 11:49 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Isuse. Ja niš pred 'očuhom' nesmijem. On nadgleda svaki moj pokret i svaku moju riječ -.-'
Uzas :( On isto kvoca? | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali sub sij 23, 2010 11:51 pm | |
| Aha. Užas. Nesmijem ni reć da sam na kavi bila -.-' | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali sub sij 23, 2010 11:54 pm | |
| - Amy je napisao/la:
- Aha. Užas. Nesmijem ni reć da sam na kavi bila -.-'
Sto mu to toliko smeta? :( Ili oblacenje i sto jos sve ne? | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali sub sij 23, 2010 11:56 pm | |
| Ne znam. Moram pazit šta pred njim pričam -.-' | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali ned sij 24, 2010 12:01 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Ne znam. Moram pazit šta pred njim pričam -.-'
Uzas :( Ja mome ne govorim cesto stvari, ali on ionako od stare dozna, valjda pricaju kako me smiriti, kao da sam najveci uzas Ma ni staroj ne govorim vecinu stvari pa ona ih ipak dozna. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali ned sij 24, 2010 12:03 am | |
| Điz.. Ona bi mene ubila da zna šta sam sve radila :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali ned sij 24, 2010 12:07 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Điz.. Ona bi mene ubila da zna šta sam sve radila :D
Moja kao da ima sesto culo za neke stvari, to je nevjerovatno. Ali, dobro je sto neke stvari mogu zadrzati za sebe jer dovoljno bi bilo da sazna tko mi je decko i ubije me. O ostalom necu ni govoriti. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali ned sij 24, 2010 12:08 am | |
| Moja stara je izjavila da će doć jedan dan u školu i ubit Cecu. Kao, šta će mi već dečki, nejdem ni u srednju. Bla-bla -.-' | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali ned sij 24, 2010 12:11 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Moja stara je izjavila da će doć jedan dan u školu i ubit Cecu. Kao, šta će mi već dečki, nejdem ni u srednju. Bla-bla -.-'
Da, naravno, ostanimo svetice Moja je saznala za bivseg, onda krenula edukacija o seksu, ali u smislu da meni to ionako ne treba jer ako sazna da sam spavala s nekim prije faksa, zadavit ce me. To je jedna od stvari za koje sam zahvalna da ne zna, ovo drugo je sve prihvatljivo, ali ne smije znati. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali ned sij 24, 2010 12:12 am | |
| Ideš Đurđa.. Meni bi moja jajnike podvezala xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali ned sij 24, 2010 12:20 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Ideš Đurđa.. Meni bi moja jajnike podvezala xD
Ili zatvorila u kucu i pustila me samo da idem u skolu, a tamo bi me odvezla, cekala da zavrsi i dovezla kuci | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali ned sij 24, 2010 12:21 am | |
| Hahaha totalno. Uf.. Meni bi odrezala jezik da zna šta sam sve s njim radila. Brr :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali ned sij 24, 2010 12:22 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Hahaha totalno.
Uf.. Meni bi odrezala jezik da zna šta sam sve s njim radila. Brr :D Ne zelim ni zamisljati sto bi mi napravila zbog nekih stvari. Brrr!¨S bivsim, sadasnjim, ili sto radimo kad idemo vani, mi kao drustvo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali ned sij 24, 2010 12:22 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali ned sij 24, 2010 12:24 am | |
| - Amy je napisao/la:
- Hahaha da :D
Tu vrijedi ona sto manje znaju, manje ih glava boli. Iako stara uvijek zelji izvuci neke informacije i uvijek nesto zapitkuje, a drzi se ko policajac tako da moram paziti sto govorim. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali ned sij 24, 2010 12:25 am | |
| Također. Što ne znaju, neće ih ubit[a niti meni dijelovi tijela neće biti odrezani]. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zadnji SMS koji ste poslali | |
| |
|
| |
| Zadnji SMS koji ste poslali | |
|