..Teen Forum..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..Teen Forum..

..za sve teenagere.. i one koji se tako osjećaju.. =)

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Pomozite!!

Go down 
+2
proud nobody
dolly
6 posters
Autor/icaPoruka
dolly

Broj postova : 3
Registration date : 07.07.2010

Pomozite!! Empty
PostajNaslov: Pomozite!!   Pomozite!! Icon_minitimesri srp 07, 2010 7:40 pm

bok ljudi ovdje sam nova inače trebam vaše mišljenje imam 15 godina nisam neka prezgodna cura ali simpa sam, e sad ima jedan decko ima 17 godina on je lijep visok nije prezgodan npr. sa pločicama ima malo vise kilica al meni je sladak kao i ostalim curama ugl. on ima curu isto ima 15 godina cula sam da su u vezi otprilike 2 god mozda i manje ugl. ja sam zaljubljena u njega al iskreno neznam kaj bi on mogo osjecat za mene, evo prije otprilike 2 godine ja sam njega prvi put upoznala preko sestre ona je tad isla 1 srednje i idu zajedno u skolu ja na početku nisam bila uopče zainteresirana za njega al poslije ljeta kad je pocela skola zaljubila sam se u njega njegovo misljenje i ponašanje iskreno nije on nikakav dobrica ima curu dvije godine al nije da sam zlocesta stalno je vara cula sam da je zvao drugu cura na seks dok je njegova cura bila bolesna onda pusi cigarete i marihuanu uglavnom otprilike receno zenskaros je ali mislim da mu je mozda na neki nacin stalo do mene evo jednom kad smo ja frendica i moja sestra sjedile u mallu ona ga je nazvala da dode do nas u mall jer je nama bilo dosadno on je isprva oklijevao jer se iso nac s curom ali je dosao na 15-ak minuta ugl moja sestra je REKLA DA DOVEDE CURU na sta je on rekao da nece jer sam ja kao tu ugl. sad neznam jer on misli kao da se ja i njegova cura ne posvadamo ili ne zeli da ja njih dvoje gledam zajedno neznam to je sve zbunjujuće evo recimo nekidan smo ga ja i frendica zvale preko skrivenog i ona je odjednom razgovarala s njim iako je dogovor bio da ga nazovemo s nepoznatog i samo da mu cujem glas ona je pričala s njim naravno nije se predstavila sam je rekla da se kao zove "Klara" inace to nije njezino ime i on je pitao jer sam to ja i sad ta klara je rekla ko je elizabeth a on je rekao od prijateljice sestra mislim ja znam da on zna da sam ja u njega al recimo kad ga sretnem on priča samnom sa seksi glasom sto je meni ne odoljivo i sa svojom trenirkom i bijelom majicom...., in love i ugl to ljeto kad sam ga upoznala mi smo se non stop svi zajedno druzili i on je jednom mene pred drustvom pozvo u svoju kucu i kad smo dosli u sobu pleso mi je What a Face i sad cula sam od sestre da on to kao radi svim curama a sad neznam jer ona laze i to i sta da ja uopće mislim mislim zas je pito za mene prije nije ni spominjo curu tog ljeta kad smo se upoznali a bio je u vezi s njom.... Dobri ljudi pomozite unaprijed hvala mig
[Vrh] Go down
proud nobody
Bravo..:)
Bravo..:)
proud nobody

Broj postova : 792
Registration date : 14.04.2010

Pomozite!! Empty
PostajNaslov: Re: Pomozite!!   Pomozite!! Icon_minitimesri srp 07, 2010 11:40 pm

ajoj zakaj ne stavljaš zareze, niš te nisam skužila XD
ugl ja ti savjetujem da paziš jer kolko sam skužila djeluje mi ko ženskaroš zbilja, i ne bi htjela da padneš na to i da te iskoristi :/ i iskreno ne znam kak bi ti pomogla :S mislim samo čekaj da vidiš kak se situacija razvija, nikaj ono posebno baš sad.,
[Vrh] Go down
Fleur
Svaka čast :)

Broj postova : 15361
Registration date : 25.06.2009

Pomozite!! Empty
PostajNaslov: Re: Pomozite!!   Pomozite!! Icon_minitimesri srp 07, 2010 11:57 pm

Majke mi, ako sam ja išta shvatila -.-'''
[Vrh] Go down
TotaLno druKčija kLinka:D

Broj postova : 13134
Registration date : 06.08.2009

Pomozite!! Empty
PostajNaslov: Re: Pomozite!!   Pomozite!! Icon_minitimečet srp 08, 2010 1:38 am

Znači uglavnom on je ženskaroš i tebi se ziher njegova cura zamjerila ako joj ga želiš otet jer logički nijedna cura nebi bila sa dečkom kojeg smatra ženskarošem a i lik te pomalo jebe u mozak vjeruj mi znam slična situacija kod mene bolje ti je izbriši ga iz glave dok nije kasno i dok se ne zbuniš jer je sjebano tj zaljubit ćeš se a to znači da je sve sjebano i onda ćeš moć ništa zapravo a ako si lukava i pametna igračica to ćeš ga malo iskoristit prije neg šta će on tebe i onda ti njega sjebat prije neg šta on tebe sjebe i super će bit jer ćeš nešto probat s njim al nemoj vezu jer je to usrano nego igrice igraj s njim jer je vjerovatno u tom samo dobar a vezu probaj kad on malo sazrije.

Nadam se da si me skužila AHHAHA
[Vrh] Go down
Anonimna
Anonimna

Broj postova : 3336
Registration date : 21.01.2010

Pomozite!! Empty
PostajNaslov: Re: Pomozite!!   Pomozite!! Icon_minitimečet srp 08, 2010 2:46 am

Plesao joj :lol:
HAHHAHAHAHAHAHAH haha

Iskoristit će te na jednu noć. Vidjet češ. coffee
[Vrh] Go down

Pomozite!! Empty
PostajNaslov: Re: Pomozite!!   Pomozite!! Icon_minitimečet srp 08, 2010 2:55 am

Pa napisala sam joj i ja to,bolje joj je da ga preduhitri i ona njega iskoristi :D
[Vrh] Go down
Anonimna
Anonimna

Broj postova : 3336
Registration date : 21.01.2010

Pomozite!! Empty
PostajNaslov: Re: Pomozite!!   Pomozite!! Icon_minitimečet srp 08, 2010 2:56 am

Svejedno. Ona će na kraju plakati.
Boli njega mini prijatelj za njene osjećaje.
Znam , jer sam i ja takva.
Dok je meni dobro , baš me briga šta ti osječaš... dok se ne zaljubim Rolling Eyes
[Vrh] Go down

Pomozite!! Empty
PostajNaslov: Re: Pomozite!!   Pomozite!! Icon_minitimečet srp 08, 2010 2:58 am

Anonimna je napisao/la:
Svejedno. Ona će na kraju plakati.
Boli njega mini prijatelj za njene osjećaje.
Znam , jer sam i ja takva.
Dok je meni dobro , baš me briga šta ti osječaš... dok se ne zaljubim Rolling Eyes

Totalka. :S
[Vrh] Go down
ivan 20

Broj postova : 1
Registration date : 20.11.2012

Pomozite!! Empty
PostajNaslov: Re: Pomozite!!   Pomozite!! Icon_minitimeuto stu 20, 2012 1:33 pm

bok ljudi,trebam pomoc,dakle ima jedna cura koja mi se sviđa vec duze vrijeme ii rekla mi je nedavno da se i ja sviđam njoj,ali ona je u vezi tj bila je vise nije,ostavila je decka ii sad je u bedu zbog tog aa ja neznam sta da radim :S molim vas pomozite dobro bi mi doslo par savijeta.hvala :)
[Vrh] Go down
Sponsored content

Pomozite!! Empty
PostajNaslov: Re: Pomozite!!   Pomozite!! Icon_minitime

[Vrh] Go down

Pomozite!!
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.